Kızım normal mi?

Ben 34 yaşındayım kızım ise 16 baba yüzü çok az gördü görse bile babasından hep dayak yerdi babası Ankara 'da da biz görüşüyoruz ama hiç o görüşmek istemiyor beji dövüyor küfür ediyor diyor kıyafetine karisiyoruz onun iyiligi için ama çok hircin olabiliyor sinirlenince bagriyor kimse beni anlamıyor diyor ve bir insana taktimi takıyor bir tane kadınla tanışmış ondan yaşça büyük ona takıntı yaptı kadın avukatmis tehtid etmiş çok seviyorum diyor daha bir haftada tandigi insana sırf güzel buldugu için hastaneye gidiyorduk orada bir adama taktı adamın yanına gidiyor ağlıyor ona peçete versin sarılsin sevsi diye insanları kandırıyor boylu poslu oldugu icin onlar da kanıyor her türlü şeyi yapıyor açık liseden okuyor okulu kötü oldugu için siz beni sevmiyorsun onlar da sevmiyor diyo ama bir haftalik tandigi insanlar nasıl onla olsun olmazlar olmasınlar da zaten ben ne yapsam kendimi anlatamıyorum bu kıza yıllarca psikiyatrist e gittik ama bir çaresini bulamadik ders de calisamiyor odaklanamiyor asla hep hedef aldigi takıntı yaptigi kadınlar kendinden yaşça büyük fizigi güzel havalı insanlar ölüyor erkeklerde genelde 40 li yaslarda aylarca kafamdan atamıyorum diyor bana birsuru ilaç denedik yan etki yaptı ilaç da yaramıyor😔 sizce ergenlikten mi bu yaptıkları?
Kızım normal mi?