Regl olmuştum acil markete çıkmam gerekiyordu. Ben de üzerimi değiştirmeden hemen çıktım. Tişört tayt vardı üstümde. ama hava çok sıcak olduğu için evde sütyen takmıyordum. Acil çıktığımdan dolayı da takmayı unuttum. Eve geldiğimde çok fazla laf söyledi. Çok ağır konuştu. Kendimi açıklamaya çalıştım ama dinlemedi. Şimdi de yüzüme bakmıyor. Sizce haklı mı? Ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Bu kadar abartmasına gerek yoktu. m hem çok dikkatli bakmadan fark edilmeyen bir durumu kendisi nasıl fark etti o kadar detaylı incelediğine göre
Göğüslerin güzel ve belirgin oluyordur dik ve dolgun kızabilir
Göğüslerin güzel ise eğer
Ne alaka ya
Dikkatini çekmiştir ondan
Evde hep öyleyim zaten dikkatini çekecek bir şey yok
Abi de olsa sonuçta erkek
Ama abi ya hani o gözle bakmaz
Bence bakar yani göğüslerin belirgin ise uçları ve baktığı zaman belli olur ise eğer bakar ve bunu gören biri dışarıda ki de dikkatini çeker ve bundan dolayı kızgın olabilir
Abiler haklidir cok dikkat cekmis demek
Ne dedi
Ne bu halin diye başladı. Kendini kime gösteriyorsun kimin yanından geliyorsun senin de yolun şaştı vs tabi daha ağır şeyler de söyledi de söylemek istemiyorum
Belli oluyor muydu
Dikkatli bakmadığın sürece hayır. Çok az ucu belli oluyordu ama dikkatli bakmak gerekiyordu üstümdeki boldu zaten
Belli olmuş ki görmüş fark etmiş ama
Her dışarıya çıktığımda baştan aşağı süzüyor zaten çok kısıtlayıcı biri o kusur görmek için bakıyor
Anladım abi işte koruyup kollayacak ya. Sen yine de biraz daha dikkat et giyimine
Haklı
Stres yaptığım için aklıma bile gelmedi. Ayrıca dikkatli bakmadığında belli olmuyordu içim
O zaman abine kendini ifade et
Çok çalıştım ama hala aynı
Kanka zamana bırak her şey düzelir
Umarım. Tiksinerek bakıyor bana
Bir dr aynı odada kalıyoruz ağrıdan ağlıyorum bazen dayanamıyorum hiç iyi misin diye bile sormuyor
Kanka kafana takma sen yıpranırsın
Kanka takip et rahat konuşalım buradan fazla olmuyor
Abartmış biraz
Nasıl düzelecek bu durum. Aynı odada kalıyoruz. Ağrıdan kıvranırken bile yüzüme bakmıyor. İyi misin bile demiyor. Normalde ilk gün her ay acillik olurdum hastaneye götürüyordu şimdi yüzüme bakmıyor hastaneye de gidemedim canımın acıdığını görüyor ama geri adım atmıyor
Sinirli bi anına denk gelmişsin
Anladım. Yardımın için teşekkür ederim
Rica ederim
Küçükse nolcak yaa
Küçük değil
Kaç beden kii
75C
E kocamanmış annen bişi demiyo muu
Nasıl yani
Yani sütyensiz dolaşınca çok belli olur annen bişi demiyo mu hiiçç
Ailem çalışıyor. Bir tek abimle ikimiz kalıyoruz evde. Görmüyorlar yani
Hmm annen hiç öyle görmedi mii yaniii
Birkaç defa. Ama bişey demedi neden desin ki
E evde baban abin var böyle giyinme çok belli oluyor demedu mi mesela
Demedi diyorum ya
Kendi de mi öyle giyiniirr
Evet
Ciddi mi oda mı sütyensiz heepp
Neden bu kadar şaşırdın? Evde ne giysin isterdin?
E senin 75 c yse annenin belki 90c d vardır çok belli olur hanu evde oğlu var kapıyı açar eder birileri görür olmaz mı böyle şeyler 🙄
Normal olan hiçbir evlat annesine göz dikmez. Bakmaya tenezzül bile etmez. Bu tür düşüncelerin neden var anlamadım
Kanka büyük meme sütyensiz çok belli olmaz mı
Kanka sen benim annemin göğüs bedenini nerden biliyorsun. Bi sus artık sanane. Git kendi anana bak terbiyesiz ya
E seninde büyük değil mi kanki, demedin mi ya senin öyleyse onun daha büyüktür dedim neye celalleniyorsun ki sen
Celallenirim. Bi insan bu kadar abaza olmaz olamaz şaka gibisin. Sanane annemin memesinden mal mısın sen. 55 yaşındaki kadının memesine taktın. Sen hangi türün tacizcisisin.
Konuyu çarpıttında neyse, bana evde sütyensiz olmanız garip geldi bu kadar
Hallettin mi abinle
Sallama hiç
O nasıl olucak? Nasıl düzelecek bu durum. Aynı odada kalıyoruz. Ağrıdan kıvranırken bile yüzüme bakmıyor. İyi misin bile demiyor. Normalde ilk gün her ay acillik olurdum hastaneye götürüyordu şimdi yüzüme bakmıyor hastaneye de gidemedim canımın acıdığını görüyor ama geri adım atmıyor
Abin bir ruh öküzü kusura bakma da
Evet maalesef
O yüzden sallama işte. Kendi kendine halletmeye bak işini
Ama çok canım acıyor. Midem bulanıyor ve iğne yaptırmadan geçmiycek sabahtan beri bir sürü ağrı kesici içtim hiçbiri etki etmedi. Söyledim beni hastaneye götürür müsün diye giy saçma sapan giysilerini çık dışarı götüren olur dedi. Sanırım bir daha barışamıycaz
Tamam gidiyorum o zaman de. Blöf yap. Barışırsınız da böyle bir zamanda bu tutum çok aptalca
Böyle blöf yapsam kendi tribimle kalırım hayatta gelmez.
O zaman kendin git
Giyimine dikkaf et
Ben suçluyum yani öyle mi
Evet
Hatalı diyelim
İyi de giyinmek için hiç zamanım yoktu üstüm batmak üzereydi
Sutyensiz dışarı çıkılmaz kendine gel
Anladım
:))