Kızım normal mi?

Merhaba 27 yaşında 22 aylık bir anneyim. 1 kızım var onu canımdan çok seviyorum. Ancak 14 aylık olduğundan itibaren birtakım soru işaretleri kafamda belirmeye başladı. Otizm benzeri belirtiler farkettim. İsmine çok nadir bakıyordu kendimizi parçalıyorduk ilgilenmiyordu. İşaret etmiyordu bişeyleri. Bu iki belirti çok canımı sıktı. 8-14 ay arası çok çizgi film izledi mecbur kalıyordum temizlik yemek ütü yaparken mecburen açıyordum çünkü eşim ve ailem çalışıyor tek bakıyorum. Eşim de yemek ve ev işleri konusunda biraz anlayışsızdır tartışmayalım diye iş yaparken kızıma niloya ve doru çizgifilmlerini izletiyordum. Ama aynı zamanda da çok ilgileniyordum oyunlar, yüzme, kitap okuma şarkı söyleme vs devamlı yapıyorduk. Kelime dağarcığında bir sıkıntı yoktu ayına göre normaldi ama bu belirtiler beni mahvettiği için bir pedegoğa götürdüm inceledi, birkaç test yaptı bize sorular sordu durumu anlattım kızımda hiçbişey olmadığını sadece ekrandan kaynaklı bu durum olabileceğini ve daha çok küçük olduğunu belli dönemlerde biçok çocukta bu tarz durumlar yaşandığını söyledi ve içim rahat bişekilde eve gittim. Televizyon çizgifilm izletmedim o ara hiç, daha doğrusu çok çok az günde yarım saat 45 dk izliyor 2 aydır. daha çok oyun kitap okuma park vs yaptık isme bakmama durumu düzeldi sık sık bakıyor. İşaret de yeni yeni ediyor. Ancak şimdi de kelime olarak ne yaptıysam bişey öğretemiyorum. Bu normal mi şu an 22 aylık bu aylarda dil patlaması oluyormuş daha çok kelime konuşması gerekiyormuş ama bizim gibi olan da çok kişi var daha önce bu durumu yaşamış tecrübeli anneler yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu arada kızım söyleneni anlar genel olarak komutları yerine getirir. Taklit eder ve oyunlar dans yüzme gibi hareketsel şeyleri çabuk öğrendi banyo yaptırırken bile kendini keseler :D karalama yapar, çatal kullanır, ayakkabı giydirirken yardımcı olur. Temizlik bile yapıyor. Ama işte ana yüreği içim rahat etmiyor
Kızım normal mi?