Annesini katleden Ali sayan gibi, her madde içen cani olabilir mi 😞?
Not/ erkeklerden çok korkuyorum
Not/ erkeklerden çok korkuyorum
Allah korusun öyle her cinsden madde içki para insanı bozuyor ve böyle cani kişileri sorgusuzca ceza vereceksin
Ne anneye kadına koza çocuğa her türlü zarar vereni idam edeceksin
Bu dünyanın adaleti böyle olmamalı
Genç birisi yaşlı bi adamın boğaxına bıçak dayıyor ama polis ne uyarı ateşi ile korkutuyor nede etkisiz hale getirmiyor sadece bakıyor bazen konuşarak ikna edilmez
Allah kimseyi o kötü yola götürmesin ve bulaştırmasın. Uyuşturucu gerçekten tehlikeli bir bağımlılık. Alıştırıyorlar sonra paranı sömürüyor tacirleri. Muhtelemen aklını aldığı için tehlikeli bir caniye dönüşebiliyor. Gerçekten korkunç bir olay.
Cevap
9Cevap
Sanki hepimiz uyuşturucu gömüp adam öldürüyoz erkekler olarak. Adam manyaksa biz napalım ki? Bize mi sordu annesini keserken? Bizim suçumuz ne?
Dünyada ki bütün kötülükleri erkekler yapıyor çünkü
Oda cani olmayı erkeklerden öğrenmistir
Konuyu tam anlamadim
Bi psikopat hemşire var kadın, bunun hoşlandığı bi acilci erkek var. Mesai saatlerinde bu acilci erkekle görüşemiyo. Sadece hastalar ölmek üzereyken acil durumda acilciler geliyo. Hemşrie de sırf manitasını görmek için hastalara kalp krizi geçirtiyo. Manitası da ölümle cebelleşen hastalara kalp masajı yaparken psikopat hemşire de "Ayy hayat kurtaran haşin erkekim" edasıyla erkeğini kesiyo
Sonunu yine anlamadim..
Sevdiği adamı hayat kurtarıyor diyemi kesiyor bunu nerde okudun?
Sende anlatım bozukluğu var, bu hemşire kimi kesmiş kimi sevmiş anlamadim ama neyse anlamış gibi yapalım 😂
Maalesef olabiliyorlar...
Erkeklerden korkmana gerek yok, o tarz insanlar erkek değil hatta insan bile diyemeyiz...
Valla bende kullaniyom asiri sinirliyim cinayet isleyesim geliyor
Sen cinlisin dua et Allah seni onlardan kurtarsin
Neden öyle dedin ve ne alaka nerden cikti bu
Ben gördüğümü soyledim
Bi mesaj atabilir misin bana
Hayır maalesef atamam
Konuyla alakalı asılmıcam
Özelde kimseyle konuşmuyorum.. sadece gördüğümü soyledim. madde kullanıp kullanmadığını bilmiyorum şaka etmiş olabilirsin Ama sende musallat var bunun için namaza başla, sürekli Felak nas oku
Tamamda nerden anladın bunu söyle lütfen
Maalesef bu kadar bilgi verebilirim. iyi geceler
Yalan dolan git isine
Uyuşturucu bu ne olacağı ne yaptıracağı belli olmaz.
Kendini kaybediyor çoğu ve gerçektende sorunlu oluyorlar
Evet maalesef madde içen herkes kendisini kaybedebilir. Allah kimseyi düşürmesin o zıkkıma.
Uyusturucu içen de satan da halkın adaletine teslim olmalıdır :)
Olabilir.
olur maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?