Malesef cok var o insanlardan ve bence biraz daha ilgi gösterilmesi gereken insanlar adı üstünde uyuşturucu bir süreliğine uyuşuyorlar sonra tekrar tekrar benim için sigara içen insandan farkı yok o da bağımlılık yapıyo sonuçta kendilerini düsük görmeye gerek yok her insanın kendini kötü hissettiği zamanlar olabilir sadece bu durumu toparlamak lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılİçip içmemek bir tercih değildir hayatında hic içmemiş birisin bir kere herhangi bir maddeyi denesen sende içenler kategorisine girersin fiziksel bağımlılığı kastetmiyorum opiatlar dışında fizyolojik bağımlılık yapan madde yok nikotinde bir bağımlılık ama ne kafası var ne zevki sigara en berbat bağımlılık bence bendede var keşke sigarayı bırakıp sadece madde kullansam
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılDegisen bisey yok o kadar farkli gozle bakma o insanlara ha bazen cigara icince boyle kafam güzelken insanlri elestiririm hic deertleri yok tasalari yok ne kadar rahat insanlar diye. Not icince utaniyorum kendimden babam dan anamdan
04 Yorumla- +1 yıl
Yapıştır gelsin😀
Cevap sahibi+1 yıl@Özeltimkaramelek aa simdi attim senden cook daha hizliyim :)
Soran+1 yılCigara içtigindenmi utaniyosun millete ne ki bundan iciyosan seviyosundur utanılacak daha kotu aliskanliklar var ben hepsini denemiş bir insanım ictigimde utanılacak birşey de yapmadım keyif benim zararı kendime annem babam bilmediği surece sorun yok
Cevap sahibi+1 yılBen 14 yasimdan basladim :) deli gibi kosturdum gunde 7 kez iciyodum cok sukur simdi bitti denecek kadar az
Gizli Üye(30-35)+1 yılo kadar kişi kullanmış ki herkese kötü demekte olmaz Türkiye de özellikle uzak durulması gereken bir şey avrupa ülkelerinin bazılarında serbest onlar doğal ama sırf para kazanmak için Türkiye de bir çok şey katıyorlar
11 Yorumla
Soran+1 yılTabi Türkiye de güvenilir değil merdiven altı deniyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılLan bilerek mi bir tarz sorular bana özel diye gösteriliyor mkk😂😂
Neyse konuya gelince bize kötü ya da aciz gözüyle bakanların burdan ben ta mkk hadi eyvallah11 Yorumla
Soran+1 yılBende ta mk ne iciyon ortak :D
Aile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Akılsızlar diye düşünüyorum... neden sonuç ilişkisini algılayamıyorlar.
Yaşamın gerçekleriyle pek alakaları yok.12 Yorumla
Soran+1 yılYaşamın gerçekliğini sanal ortamda arayan 50 yaşındaki kisimi söylüyor bunu :) algı yetenegim yuksek olduğundan kim olduğunu yazı karakterlerinden çıkarıyorum :D
+1 yılZayıf insandır gözümde. Kendi bedenine zarar veren insanlardır. Ne anlıyorlar anlamıyorum yazık diyorum sadece!!
12 Yorumla
Soran+1 yılKendine zarar vermenin binlerce yolu var bütün insanlık zayıf o halde :) anlayamadığıniz kesin zaten
- +1 yıl
Çünkü bunu yaparken kendine zarar verdiğinin farkında degil. Aksine zevk alıyor uyuşturucu madde kullananlar. Gerçi günümüzde doktoru profesörü vb.. kullanan çok. Soru soruyorsun sizce nasil benim gozumde boyle insanlar cevap vermesini istemiyorsan sormazsın arkadasim. Madem sen anladıysan niye soruyosun te allam te...
+1 yılMutlu olyolar 1 2 saatliğine ondan kullanyolar. Ama bazı maddeler mutluluk vermez bonzai vb tarzı onları içenler neden içiyo bende anlamam.
011 Yorumla
Soran+1 yıl1 2 saat kadar kısa olmuyor bazen evet bonzai mutluluk vermez ama kullanmasini bilirsen küçük dozlarda ve başka şeylerle kombininde oda mutlu edici hayaller gosteriyor
- +1 yıl
E gidip lsd kllanırsan 12 saatte sürer ben genel olarak ortalamasını aldm.
Soran+1 yılKullanılan maddeye dozuna ve diğer maddelerle olan kombine ortam koşullarına gore uzatilabiliyor çok çeşidi formülü var tabi ama sadece 1 2 saat sürmesi için bu kadar caba olmaz zaten nitekim zor bir is malzeme bulmak ortam bulmak :D
- +1 yıl
heyt yavrum be :D keş master konuştu :D :D
Soran+1 yılSırf yenidogana gidip alması 2 saat sürüyor mk
- +1 yıl
ist mi bursamı? :D :D
Soran+1 yılMlsf ankra
- +1 yıl
ankda yenidoganmı var la :D şaka gibi :D
Soran+1 yılUlannn asil Ankara da var delimisin ankaranin cenneti yenidoğan ahahah
- +1 yıl
ulannnn yürü cennete giriyozzz :D :D :D: D
Soran+1 yılGidek 3 seker alak ya mal içtim mal oldum malin kafasıyla soru açtım sjdjsj
Aile & Toplum konusunda 708 cevap paylaştı. Yanlış yolda ve desteğe ihtiyacı olan insanlar. Ezik/güçsüz/aptal vs değiller
12 Yorumla
Soran+1 yılTebrik ederim önyargı savunanlar o tur insanlar zaten
+1 yılO sorun yaşanmış acı çekmiş ve kurtulması gereken yardıma ihtiyacı olan kişiler benim gözümde
06 Yorumla
Soran+1 yılTebrik ederim
- +1 yıl
Elinden gelen her şeyi yapmalısın arkadaşın bu durumda ise kurtarmak için onu destek olmalısın
Soran+1 yılÖnyargılı davranıp aşağılayıcı hakarette bulunmadin bu yüzden tebrik ettim ama tamamen katılmıyorum bağımlıların yardıma ihtiyacı var evet ama zevkine arada bir herhangi birini içenin değil
- +1 yıl
Evet ben de zevk için için içenleri söylemiyorum Erkek arkadaşın falansa diye anlattım böyle
Soran+1 yılBen zevkine iciyorum şuanda kafam iyi soru soralım dedik site üyeleri ne düşünüyor :D
- +1 yıl
Afiyet olsun 😋
+1 yılZayıf insanlar iradelerini kontrol edemeyen yasamaya cesareti olmayan, korkak insanlar. Ha herkes cesur olmak zorunda degil ama cesareti gecici saglayan maddelerin arkasina sığınmak bir zavallılıktır. Tedavi olması gereken insanlar.
126 Yorumla- +1 yıl
@Regnar90 benim yorumum bu olaya bakis acimi acikliyor kim ne kadar kullanir ne icin kullanir bilemem keyif icin performans arttirmak icin bilmem ne yapmak icin bilmem ben. Beni de ilgilendirmez. Yasamaya cesareti olmayan insanlar ya baskalarin arkasina saklanir ya da uyusturucu urenlere sarar. Brnim fikrim budur..
- +1 yıl
@Regnar90 memnunum finirlerimden ve bu fikirleri uygulayarak yasadigim hayattan. Sen bence bu gibi maddelerin insana sagladigi o sahte cesaret ve sahte keyiften uzak dur. Kendine buyuk iyikik etmis olursun.
- +1 yıl
@Regnar90 e madrm onermiyorsun kotu oldugunu biliyorsun neden fikrimi degistirmemi soyluyorsun 😆 şu genclerin halini gormuyor musun? Nesi keyif bu isin biliyor musun? Ilk kullanim anı sonrasi rezillik bataklik camurdur ancak
- +1 yıl
Yahu sen diosun korkaklik zavallilik falan diosun bende sana oyle olmadigini icmesini kullanmasini. bilene diyorum:)) ortalama 5 senedir kullaniyorum toplasan 20 sefer falandir yani buda ben bagimli oldugumu gormedim rezil durumda olmadim diyorum bir ton insan var benim gibi anlasana:)))
- +1 yıl
@Regnar90 b. k ic arkadasim 😆
Soran+1 yılBunun gibilere niçin kendini ispatlamaya çalışıyorsun kardeş benimde kafa çakır mal içtim aklıma soru sormak geldi yorumları okudukça egleniyorum :) zayıf iradesiz kişiler diyor ya vize haftasindayiz kafa dağıtmak zayiflikmi oluyor ömrünü klavyede geçiren bir insanin yorumu ne olabilir ve bu şahsiyet ne dese dikkate alınabilir :D
Soran+1 yılBu arada mal dedim ama bağımlısı değilim genelde ictigim birşey değil genelde seker atarim
- +1 yıl
Aman aman masallah sekerler, kovalar, kapaklar taslar ya ne guzel valla ama bagimli degilsiniz oylesine 😆 peki size iyi sohbetler ve mutluluklaf
Soran+1 yılBu zamana kadar attığım şekerin haddi hesabi yok şekeri ben yonetirim zaten şekerde halis görmek zordur görüp o halisle gerçek algisina kapılmak imkânsız gbi ya allahım öyle kafa versin bana hic bisiyde olmadı çünkü LSD flan şart sjfjshs
Soran+1 yılNeyse kafam açılıyor yorumlara sonra bakarım hoşçakalın gencler gününüz iyi olsun fjsjdhs
Soran+1 yılİlklerdir o ya ilk seker unutulmaz: D simdi tolerans var istesemde olmuyor o kafalar
- +1 yıl
Attigi sekerin haddi hesabi yokmus ya bide bunla övünme ben genclimi verdim maddelere senin 2 tane atamadigin sekerleri biz leblebi niyetine 6 -7 tane atiyoduk artik bir muddet sonra kafa yapmıyo bunuda bil sen yeni başlamışsin heralde senin de dislerin kırılsın gözlerin bozulsun kemiklerin erisin ozamn anlarsin sekeri düşüşlerde intihar eden arkadasimmi olmadi uyusturucu icin arkadasini bicakliyip oldurenmi sen daha uyusturucunun ne oldugunu bile bilmiyosun bilsen böyle konusmazdin uyusturucunun girdigi her ortam kahpelismeye ve bozulmaya mahkumdur bunuda bil
Soran+1 yılBen düşkün ya da iradesiz değilim kardeş belki 200 olmuştur 3 senedir atiyorum sen beni tanımadan nasıl konusuyosun ortamda ben 4 sallarim 1 2 sallayanla ayni kafayı bile yasayamiyorum ondan ara verdim tolerans gelişiyor artık eskisi gbi patlamiyosun ve aniden düşüyorsun bunu çok iyi bilirim ha benim cevremde eroinde çok fazla bağımlıların ne durumda olduğunu da görüyorum bir tanesi sevgilimdi ve o kurtuldu bense şuanda spor ve okul var sürekli yapmıyorum yazları nerdeyse her gündü ben çıtayı yükseltip kristal methe çıktım belki bilmezsin onu bir icsen şekerin yüzüne bakmazsin düşüş tribünde intihar edecek kadar çaylak değiliz hayati bir hapin kafasına baglamam hapı severim o kadar ve uyuşturucunun her turunu denemiş biri olarak yorumuna sadece gulerim soruyu sorarken bile kafam vardı neyse ben yatar iyi geceler muptezel abicim :D
- +1 yıl
Benim muptezellimi kanitlamak gibi bir amacim yok pismanim keske hic baslamasaydim diye dusunuyorum dalgayi öven sensin kendin muptezelsin bence sen meth ya da kokain taş icmemissin icsen sekere dusmessin. Yaa sen bence laftasin gibime geliyooo bilmiyorum bu kadar saglam takiliyosan zararlarini anlamann gerekiyo ben bir ev parasi harcadim bu muhabbetlere sendaha yenisin ilerde beni anlarsin
Soran+1 yılSenin gbi enayiler harcar gider cracka bir gecede cracki şekerin peşine içerim tek crack içmem kafası yok zaten boşa para niye minicik tasa 50 50 50 veriyim onun 10 tanesi anca 1 gram ediyor amonyakla karışık olduğu için hacmi var kokainin burundan cekmeyle veya sigara ucuna emdirilmiş şekliyle en fazla 10 15 dk kafası var o kadar paraya ziyan ama güzellik olursa içerim methi kokaine tercih ederim ben ama meth yaşadığım şehirde yok genelde dışardan geliyor aydın bursa arkadaşlar getiriyor ampulde iceceksin onu da beceremeyenler folyoda içer sen anca ameleligini yapmışsin ben muptezel değilim para dökmem kendimi küçük durumada düşürmem olursa içerim olmazsa icmem ama genelde de istediğim an bulurum bugün bulduğum gbi sen anca klavyedesin bence koko meth içecek paran varsa burada ne işin var çaylak :D
Soran+1 yılHem ben nerede ovmusum la onu bir göster çok güzel bir şey hepiniz baslayinmi dedim ne kadar gereksiz adamsın ya :D
Soran+1 yıl20 yasında velet ev parasını uyuşturucuya vermiş buna da anca kicimla gulerim sjdjsjds
Kötü bir alışkanlık. İyi gözle bakılmadıgı kesin ama topluma yeniden kazandırmak gerek
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen
+1 yılnormal insan benim gözümde ama a normal olanı daha cok
03 Yorumla
Soran+1 yılKullanmayıp anormal olanların sayisi daha fazla
- +1 yıl
bence de, bendeot kullanıyorum ama sadece yeetiyor
Soran+1 yılSadece otlami kaldin kenevir sevmem skunk iyidir
Kendine sahip cikamayip sorunlariyla baş edemeyip kolay yolu seven olarak görürum
113 Yorumla
Soran+1 yılHic sorunum yok
Soran+1 yılZevk almak mutlu olmak kafa yasamak
Soran+1 yılBen tornacı değilim kimseye temin edemem :D
Soran+1 yılTornacı yazmışm ya *torbaci
Soran+1 yılBende başkasına aldiririm tezgaha gitmek tarzim değil :D güzellik parası ver herkes gidip alıyor kendimi niye riske sokuyum bugüne kdr bir torbaci bile tanimadim
Soran+1 yılHic yoktan iyidir tabi onlar ama daha iyi şeyler var
Gizli Üye(36-45)+1 yılSigarada uyustrucu gbi ayni. Hepside acizlik bnce. Iradesi guclu olan icmez.
10 YorumlaAile içi şiddete tanıklık etmiş insanlar genelde
14 Yorumla- +1 yıl
Aynen reis valla bende o yuzden başladım
Soran+1 yılHayatım boyunca şiddet görmedim yırtıcı bir kişiliğim zaten zevkine iciyorum yanlış analiz yaptın moruk
Soran+1 yılKullananlarla kullanmayanlar arasındaki fark kullanmayanlarin denememesi herhangi bir fark yok yani denemiş olsaydın kullananlar kategorisine giriyordun ayrıca önyargılı davraniyosun kişilik analizi yapacak kadar tanimiyorsun beni bu dünyaya bir kere geldim hayatı doya doya yasayacagim şiddet demisken taniklikta etmedim ama başka birilerine şiddet uygulama isteğim var zevk aliyorum yani
İnsan gözüyle bakmıyorumv
02 Yorumla
Soran+1 yılÇokmu insansin vasfin ne
+1 yılbulsam da sigara dönsek dsgahkjkdsa
00 Yorumla
+1 yılKullanıyorum ve aciz biri ya da bağımlı degilim
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen bende
- +1 yıl
Ne kullaniyorsun
Soran+1 yılGenelde seker skank crack peynir kristal
- +1 yıl
Helal in var
+1 yılHımm. Kızarım.
00 Yorumla
+1 yılAcizler
03 Yorumla
Soran+1 yılGözümde sen daha acizsin sanal varlık
- +1 yıl
Al iste sende onlardan birisin igrenc yaratik acilarini onunla mi geciriyosun vah vahhh😂
Soran+1 yılAcım yokki maddi durumum iyi sadece eğleniyorum vizyonsuz acı geçirmek içinmi içilir bu şeyler
Aile & Toplum konusunda 781 cevap paylaştı. Aciz insanlar
03 Yorumla
Soran+1 yılKullananlar diye açtım soruyu bağımlıları demedim ki her kullanan niye aciz olsun adam sever kullanır neresi acizlik
Soran+1 yılYaw he bagimliyim bak krizden geberiyom sjdjsdj
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcinasi..
047 Yorumla
Soran+1 yılAcincak halde değilim sahip olamadığın bir çok şeye sahibimdir senin gbilere daha çok aciyorum
Cevap sahibi+1 yılO zaman ne soruyon kodumun asalagi?
Elin is tutmaz bir bok gormez baba paran bitince ya hirsizlik yapacan ya da birinin altina yatacan sanki bilmiyorum sizin gibileri..
Allah belasini vermis hala bana atar yapma pesinde malak sen kendi derdine bak.
Soran+1 yılAhaha acizsin zavallisin ya ogrenciyim bir sene sonra muhendisim hayatımı senin gbi sanal ortamda gecirmiyorum bağımlı değilim zevkine kullanıyorum opiatlar dışında bağımlı eden madde yok zaten belki hırsızlık ve fahişeliği kendi aile fertlerinde görebilirsin o çaresizligi anca senin gbi ise yaramaz sanalda ahkam kesen mallar yasar ilerde karında kızında da görürsün kınadığını yaşamadan kimse ölmez zaten şimdi sktirolup gidebilirsin
Cevap sahibi+1 yılBu yaziyi bir yere yaz ilerde okursun aglayarak senin yarim uyusmus beyninle tartismayacam hadi uza muptezel.
Cok gorduk sizin gibileri biz bana masal okuma ergen.
Soran+1 yılSen varoş mahallende ancak senin gbi vasifsizlari görürsün benim gbi biriyle ilgin bile olamaz tipsiz sahsiyetsizzz sjdjsjds
Cevap sahibi+1 yılLan hadi uza ya sen 1 numarasin hadi uza amma konustun muptezel.. Git cek bir firt krizden mal olmusun.
Soran+1 yılAhahah ne krizi ya cahil bir noktayla bir dumanla kriz geliyor sanki krizde olsam mecburiyetten yaparım ben zevkine kullanıyorum niye bağımlı olup geleceğimi yakiyim cahil insanlar bağımlı olduğumuzu düşünür ve hadi bağımlı olduğunu dusunuyosun vicdan nerede bağımlılarıda elestirmem kimin başına ne geleceği belli olmaz ama su vicdansizligindan ötürü allah en sevdiğinde göstersin inşallah
Cevap sahibi+1 yılMal kari kendinle celisiyon haberin yok itin kopegin duasi kabul olsa biz 1 adim atamazdik...
Acinasi haldesin ki caresizce bana beddua ediyosun tipik bir malsin otesi degil 😉
Soran+1 yılKendi adıma beddua etmedim adaletsizlikten nefret ederim kınadığını yaşamadan zaten olmezsin bu yüzden beddua etmeme gerek yok her önüme gelen onun bunun evladının lafını dikkate almam insan yerine bile koumam benim gözümde aşağılık vasıfsız sanal dışında bir hayatı kariyeri olmayan aciz kişiliksiz bir vsrliksin
Soran+1 yılİtten daha rezil bir durumdasin insan olarak yaratılmışsin ama vasfin yok boşuna oksijen israf ediyorsun cahil embesil
Cevap sahibi+1 yılLa hadi uza ya kodumun mali ne uzattin bee 😀
Acinasi diyorum bana acima diyor..2 dk sonra da neden acimiyosun Alllah basina versin diye zirliyo stabil grizekali 😂
Soran+1 yılMk moronu tek söz sahibi olabileceğin konum burası zaten neyse kendi haline bırakıyorum seni sende boyle tatmin oluyosun demek ki zavallı
Cevap sahibi+1 yılAgza bak bok cukuru olmus giren cikan belli degil..
Cek bir coco park koselerinde sevis keko burda bos atar yapma.
Soran+1 yılya hakkımda bildiğin tek şey üzerinden ego tatmini yapıyorsun haha başka insanları eleştirerek level atlayamiyosun bak yine ayni boksun her önüne gelene domaldigin için zihniyetin bel altına çalışıyor belli ki tek vasfin olduğu alan bu
Soran+1 yılZihniyetsiz acirim sadece senin gbi cahille niye bu kdr muhatap oldum anlamıyorum bidahaki yorumuna cevap vermicem tenezzül etmiyorum
Cevap sahibi+1 yılLan he yaahu hadi uza muptezel 2 sekere sakso cekersin bana domalma diyor beyin ozurlu 😂
Soran+1 yılSenin gibiler demek ki vererek ulaşıyor seker gbi ucuz bir şey için bile veriyorsan vayy haline kişi kendinden bilir isi
Soran+1 yılMk erkek bile değilsin erkek musvettesi sen sanal da asalak asalak takılır issiz güçsüz ailene yük yasarken belki aile fertlerin sakso cekiyodur bir yaşantına bak kendine aci
Cevap sahibi+1 yılYa tartisirken bile bir vizyonun olsun ki karsindaki seni insan yerine koysun..😂
Uyusturucu kullanmayan birine sen soyle yapiyosun diye zirlayacak kadar mallastin..
Neyse Allah vermis belani zaten ben daha ugrasmicam senle asiri doz felan alirsin simdi bu beyinle.
Cevap sahibi+1 yılLa hadi sie 😂😂
Soran+1 yılHoşştt aç kopek bırak uyuşturucu almayı evine ekmek goturemicek kadar acizsin gelmiş burada kişilik analizi yapıyorsun ben senin gbi aç köpeklere sadaka vermeyip torbaci besliyorum en azından param var konuşma hakkım var ama senin gbi bir issiz konuşamaz önce karnını doyur bırak uyuşturucuyu tekelden iki bira alamazsın hadi kaybol ezik arada senin gbi ozurlulerle tassak geçmek için siteyi kullanıyorum çok iyi malzeme oluyorsun belami verseydi rahat yaşıyor olmazdim senin hayallerin bile benim gercegimle yarisamaz insan değil biyolojik atiksin döl israfisin
Soran+1 yılSeninle ne tartisabilirimki hangi konuda kültürün var egitimsizle tartışmaya bile tenezzül etmem kendini fazla onemsiyorsun sjdjahs
Cevap sahibi+1 yılBelli tartisamayacagin beyin ozurlu kitap gibi yazi yaziyor okumuyorum bile davar ya tam davar 😂😂
Soran+1 yılHa ha ha yoruma saniyede cevap verecek kadar issizsin o tiple bir manitan bile olamaz sende haklisin hadi abazacik başka konulara salça ol kitap gbi yazıyorum evet senin seviyeni asar ben senin kalın kafandan daha kalın kitaplar okudum bitirdim gercekte tartışmaya cesaret edemeyecegin insanla sanal da sidik yarıştırmaya kalkma haddini bil sektir git..
Cevap sahibi+1 yılLa hadi uza abisi valla cok bos konusuyon 😀
Asiri doz kullanip basima kalacak uyusuk beyinli.
Soran+1 yılTipini sktimin mali gitte o burna bir estetik yaptır yüzünün tamamini koyamayacak kadar ozguvensizsin sjfjsjs bir kaç gündür bisi icmiyom yarramm sende uzun süredir skilmiyon herhalde kendini nasıl sktircegini şaşırdın :D
Soran+1 yılKasinmiyosan bir yorum daha yapmazsın amin evladı
Cevap sahibi+1 yılBak kufurleseceksek seninle burda top gibi oynarim..
Ozguvenliysen gizliden cik kucucuk got varsa?
Asiri bos konusuyosun harbiden bak anana babana yazik konustuk bitti lutfen hadi ordan olup gidermisin torbacinin kucagina.
Soran+1 yılÖnce agizindakini bırak öyle konuş kufurlesmek istiyorum he anani yolla ama sen tahrik etmiyosun senin gbi yawsaklarla muhatap olmama amacıyla gizlendim mesaj kutusuna tecavüz ediyorsunuz ben kendime her konuda guvenirim iki kelimeyi bir araya getiremeyen insanin kufrunden ne olur çok sikleniyorsun ya sjfjsns
Cevap sahibi+1 yılLan muptezel psikolojini bozmayim diyorum aciyorum zorla beni duz domalt ters koy diye yalvariyosun ama ben torbaci degilim yaptiktan sonra mal vermem sana uzgunum orspularla olmuyorum uyusuk beynini koduum 😂
Soran+1 yılBaban orspularla çok olmuş ama bir tanesi de başına kalmis prezervatif mi delikti nasıl bir şansla dünyaya geldin veledi zina seni kufurden tahrik oluyosun galiba ananın amini kaç torbaci dizine indirdiyse dilinden düşmüyor maşallah :D
Cevap sahibi+1 yılKimin cinsine cektigi belli oluyor kenar mahalle surtugu baban torbaci anan genelev orspusu ki boyle bir yaratik firlamis dunyaya kac sekere veriyosun burdan sana cok is cikar keko 😂😂
Soran+1 yılDünyadaki en donanımlı bacım ve güzel kardeşim bir araya gelse senin gibi bir güzel insan daha meydana getiremezlerdi yapiminda emeği gecen tüm kerhanelerin mk baban kerhane hurdasi olmuş anandan sıkılınca bacina atliyodur ensestlik ve pedofili sulaleden gelen yaratık ensest ilişki kurbanı zihinsel engelli atık
Soran+1 yılDemek ki sen şekere veriyorsun kac seker alsak anani beceririz bence bir tane yeter 15 lira bile çok anana :D
Soran+1 yılLan ananın legen olmuş amina 5 kurus vermem anan üstüne para versin bacakla tatmin ederim zira tatmin olacağı genislikte bir penis daha yoktur ayni deliğe 3 yararak sigdiririz :D
Cevap sahibi+1 yılTam bir ergensin saldirgan kopekten farkin yok adresini soylede polis gonderelim kendi kusmugun da bogulacan kodumun muptezeli 😂😂
Orspularla muhattap olmamaya karar verdim.. Agla zirla simdi baban eminim kizim cok orspu bir muptezel diye gurur duyuyodur 😂😂
Bu son cevabim o dollu agzinla benim hakkimda konusma daha fazla orspu hadi sektir git krizemi girersin 1 mg yerine 10 mu cekersin saksomu cekersin ne yaparsan yap..
Ne dersen de senin kimyasal icin gotunu sattigin gercegini degistirmeyecek 😂😂
Soran+1 yılAnası kasar babası anonim babam benim başarılarmdan dolayı grur duyuyor seninse en büyük basarin hayatta kalabilmek olduğu için her cikan prezervatif reklamında off cekiyodur döl konusunda senden iyi gurme yoktur kodumun totoşu her isini sakso çekip domalarak hallettigin içn her kişiyi kendin gbi sanman doğal sende ne dersen de kullandığın cümledrn got vermeye alışkın biri olduğun aşikar anadan kalma meslek demek ki
Soran+1 yılMk polisi sen ara emniyet teşkilatı seferber olsa ananın fuhuş çetesini cokertemez grup seks hastası olmuş anan ayni anda 10 müşteriyi memnun ediyor :D
Soran+1 yılÖnce anani bacini birilerinin altından al güzel kardeşim ama alamazsn. İzleyip 31 çekersin ancak ensest pezewenk :D
Cevap sahibi+1 yılNasil soktuysam hala cikaramamis kuflu kasar ahaha orspu seni 😂😂😂
Soran+1 yılLan ypruöıseni gördüm ananı skerimm senin ananıınn o follofoş çiçeğine köprü kurarım orpspunun fırlattığıı onun bunun çocuğu
Soran+1 yılSansürünüzünde ya mk lan güzel kardeşim sende popon varsa şuraya nonu bırakırsın tabi yiyorsa erkek müsvettesi sanal varlık
Cevap sahibi+1 yılAnanin nosu var atayimi kevasee 😂
Soran+1 yılTipini sktiğimin asosyal varlığı işsiz vasıfsız yoruma anında cevap vermişsin bu site dışında hayatın yok herhalde sümsük bos laf yapma bana yiyosa no bırak
Cevap sahibi+1 yılLaa hadi sektir git orspu senle mi ugrasacam kenar mahalle surtugu her orspuya no versek isimiz var skimde olsan seve seve veririm anani da hoplatirim ama ugrasamam senin gibisiyle hadi uza.
Soran+1 yılNoldu yemedimi çakma delikanlı çık karşımda konuş kerhane hurdası ananı sktirirdim bir güzel tatmin olurdun ensest pic klavyedemi popon yiyor ötmeye dışarda cesaretiniz yok işte zavallı aciz köpek klavye arkasına sığınan korkak
Cevap sahibi+1 yılUzaaa kevase..
+1 yılKeyifçi insanlar 😃
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsoytarı
18 Yorumla
Soran+1 yılÖmrünü ks gbi bir sitede klavye başında harcayan aciz kişilerden daha vasıflı oldukları kesin çünkü çoğunluğu öğrenci ve tahsili olan kişiler
Cevap sahibi+1 yılsen de kullanıyorsun anlaşılan
Soran+1 yılDüzenli kullanan biri değilim gözlemlerime gore sırf madde kullandı diye soytarı genellemesi yapmak mantıklı degil
Cevap sahibi+1 yılo zaman uyuşturucuyu savunma bana
yok ömrünü ks gibi sitede geçirmeler falan
ömrümüzü uyuşturucuyla mı geçirelim?
Soran+1 yılKonu uyuşturucu değil kullanan kişiler olduğu için uyuşturucuyu savunmadim sende genelleme yaparak hakaret ettin bende kullanıyorum evet ayda 2 3 defa çok düzenli değilim öğrenciyim mk vize haftasındayiz kafadami dagitmayalim :D
Cevap sahibi+1 yılben onca yükün derdini tasasını sırtımda taşıyorum
kendimce var yüklerim ama bırak uyuşturucu içki bile içmiyorum
ben içenlere karşı değilim içipte sapıtanlara karşıyım
şöyle dışarı çık gez bakalım İstanbul'da adana da ankarada uyuşturucu kullananların %70 napıyor
hani bizim nasıl kanun bile çıkarmaya aklımızın yetmiyeceği bir devlet acaba uyuşturucuyu neden yasaklamış?
Soran+1 yılDevletin mk içkiye o kadar zam yapmasalardi alkol içmem alkole para vermem alkolde zarar maddede ama en azından finansal zarara sokmuyo madde kullanan kişi alkolü tercih etmez zaten daha az paraya daha yuksek kafa yasamak varken napalim alkolü devlet dediğin halkını somurur sadece emin ol maddeden vergi alabilseler maddede serbest olurdu
Cevap sahibi+1 yılKullanmanın kötü olduğunu vurgulayacağına gelmiş devlete laf ediyosun
Biz de biliyoruz bunları açıklamana gerek yok
Hani iyi bir bok değil
Beynin var onu kullan uyuşturucu değil
Yazık onlara
00 Yorumla
+1 yılNormal insanlar işte
00 YorumlaAciz
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri