Madde kullanan insanlardan korkarım, onları hayatımda istemem
2 ay
Madde kullanan insanlardan korkarım, onları hayatımda istemem
Gelmiyor ben sokakta boks yapıyordum cezaevinden çıkan bir adam yanıma geldi beni hayranlıkla izliyordu abi kardeş oturduk muhabbet ettik gayet iyi bir insandı sadece başı boş büyümüş yanlış insanlar örnek olmuş onlara deli dolu çocukların hayatı kaymış ben o zaman 25 yaşındaydım adam 38
Korkman çok normal, özellikle de ülkemizde maddeyle ilgili haberler bu kadar fazlayken 😕 İnsan kontrolünü kaybettiğinde öngörülemez olabiliyor, bu da tehdit gibi hissettiriyor. Ama herkesi tek bir torbaya atmak da seni gereksiz paranoyaya sokabilir. Sınırlarını koruman, böyle insanları hayatında istememen çok anlaşılır ve sağlıklı 👍 Kendini güvende hissetmediğin ortamdan uzaklaşman senin için en doğrusu 🚶♀️💭
Cevap
12Cevap
Tehlikeli değil aksine acıyorum öylelerine.
Bana tehlikeli geliyor ama kızlara çok çekici geliyordur. Hemen ilişkiye girmek bile istiyorlardır. Hayatsız çöplğklerle
Annesini kesen bile onlar arasında bi zahmet kork
Kullacak bir şey bulamayınca asıl tehlike o zaman başlıyor
Maddeleri icen nasil iciyor onu da anlamiyorum alkol de iyi degil ama alkol daha iyi maddeye göre dozunda icildiginde tabi
Asıl alkol içen nasıl içiyor madde çekince vücuda keyif hissi veriyor bildiğim kadarıyla alkol acı lezzetsiz bir şey
Bi kez esrar ictim denemek icin onda da bi gram zevk almadim korktum hatta ölüyorum zannettim panik atak rahatsizligi var bide bende
@Orhan1666 orhan manyagi ne var türkcemde
@Orhan1666 gayet anlasilabilir türkce var yurtdisinda yasadigim icin türkce klayve yok sadece manyak baska nasil anlamiycan
Yani ne kullandığına bağlı ama bizden uzak dursunlar tabi
Tabi tehlike. Maddesiz kalınca eli ayağı titriyor sana bana sarıyor para bulmak için
Tehlikeliler evet ailelerine bile zarar verıyorlar
İnsan değiller ki zaten
Geliyor
Öyleler zaten
Evet ya hapse atin
Pek değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?