Aile & Toplum Misafirliğe giderken eliniz boş mu gidersiniz yoksa dolu mu? trinitynin_saçjölesi Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bizde aslinda eli boş gidilirmiş ama elimiz dolu gidiyoruz. Elim dolu giderim Elim boş giderim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Misafirliğe giderken eliniz boş mu gidersiniz yoksa dolu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Elim dolu giderim 0 0 Yorumla
Perikızı__ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yalnızca eski flörtümün evine gittiğimde elim dolu gitmiştim. Mutlu olsun istedim sevdiği bir şeyi yeyip. 0 0 Yorumla
Sevdamdın_sen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 88% +1 yıl Eli boş gideriz yeni tasindiysa hediye alırız 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. El boş gitmek bence daha uygun olur. Böylece karşı tarafı da bu yükümlülüğe sokmamış oluruz. 0 0 Yorumla
ZodiacK Takip Et Master Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Elim dolu giderim. Boş gittiğim bir misafirlik hatırlamıyorum. 0 0 Yorumla
Furkan_Geri_Döndü Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Adettendir eli boş gidilmez. İllaki küçük bile olsa Petibör bisküvisi götürülür 0 0 Yorumla
ChooChoo Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 956 cevap paylaştı. Kendimi götürüyorum daha napim 2 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Elim dolu giderim çünkü adettendir 0 0 Yorumla
mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 903 cevap paylaştı. Kime ne için gittiğime bağlı.. 0 0 Yorumla
senol67671 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 513 cevap paylaştı. Dolu gitmeye calisirim 0 1 Yorumla azrayenilmez72 +1 yıl cem34341 şikayet edermisin Yorumla
Ali-Rıza Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Dolu gitmeye çalışırım 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 10,4b cevap paylaştı. Ben hiç misafirliğe gitmem ki 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı. Duruma göre. 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,5b cevap paylaştı. Dolu giderim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Elim dolu giderim
Yalnızca eski flörtümün evine gittiğimde elim dolu gitmiştim. Mutlu olsun istedim sevdiği bir şeyi yeyip.
Eli boş gideriz yeni tasindiysa hediye alırız
El boş gitmek bence daha uygun olur. Böylece karşı tarafı da bu yükümlülüğe sokmamış oluruz.
Elim dolu giderim. Boş gittiğim bir misafirlik hatırlamıyorum.
Adettendir eli boş gidilmez. İllaki küçük bile olsa Petibör bisküvisi götürülür
Kendimi götürüyorum daha napim
Elim dolu giderim çünkü adettendir
Kime ne için gittiğime bağlı..
Dolu gitmeye calisirim
cem34341 şikayet edermisin
Dolu giderim eli boş gitmek olmaz.
Dolu gitmeye çalışırım
Kuru pasta, tatlı alırım ben ya
Ben hiç misafirliğe gitmem ki
ikinci süper 😃😃😃
BIIR ŞAAARKISIN SEEEEEEN