Bence kadınlar
En basitinden dışarı çıkıp etrafa bakın görürsünüz:D
En basitinden dışarı çıkıp etrafa bakın görürsünüz:D
Ne kadar embesşl herif varsa, gizliden yazıyor buraya.
Türbandan kurtulmaya çalışan kızları okutmamakla tehdit ederler, hatta bir çok kız çocuğunu örgün eğitimden mahrum bırakırlar, iş bulsalar bile tek başlarına eve çıkacak ekonomik özgürlüğe sahip olamazlar, girdikleri her iş yerinde taciz riski mevcut.
Ama sığırımız, ikş göbeği aöık kız görünce kudurduğundan, bunu "rahatlık" zannediyor.
Suratına b. k atsan yapışmaz kaybol
Tipe tam bir keko senin gibilerin ciğerini bilirim
Kadınlar mı rahat gerçekten mi her akşam geç bir vakitte işten dönüp iş servisi Şoförü degisti abi beni kapının önünde indir dedim o da alt tarafi 5 dk yürüyeceksin diye indirdi abi buralar tehlikeli indirme dedim ama zorla indirdi indikten sonra yürümeye başladım korka korka arkamda bir tane adam gördüm bana dogru hızlıca yürümeye başladı ben koştum o da koştu sonra bir binaya girip saklandım aradan 20 dk geçti bir cesaret çıktım adam yoktu hemen eve gittim sonrasında ertesi gün şikayet ettim servis şoförünü ama onu değil beni işten attilar kadinlar işe gidemeyecekse sokakta her bir adım attıklarında arkalarında birisi var mı korkusu oldukça tecavüze şiddete maruz kaldıkça rahatlik mi batıyor size o zaman al sana rahatlık Boyle olan erkeklerin Allah belasini versin inşallah elleri kırılsın beddua etmekten çekinmiyorum artık
Yahu o açıdan bakarsan erkekler bile güvende değil. Yolda kaza kurşunu bile denk gelebilir.
Cevap
2Cevap
Kadınlar erkek cinayetleri kadın cinayetlerinden en az 10 kat fazla
Objektif yorumun için tebrik ederim seni
Herkes kendine karşı dürüst olsun çok net erkekler
Doğru kadınlar
Erkekler Tabiki
erkekler tabii ki.
O yüzden mi kadınlar daha rahat sokaklarda
Çıplak geziyorsunuz neredeyse bu rahatlık erkeklerde yok mesela
Haha sıkışınca iftira atma metodu hiç şaşmaz. Dışarı bak kim daha rahat görürsün bebeğim.
Tam bir yobazsın karanlık çağlardan kalmasın
İlk çağlarda da insanlar sadece cinsel bölgelerini yaprak veya hayvan derileriyle örter geri kalan yerler çıplak olurdu. Tam bir gericisin.
Sende Mozambik 'e yallah bak kabileciler hala öyle giyiniyormuş:D
Haha hangi Türk atamız yarı çıplak geziyordu anlat hele asimile olmuş
Hayırdır lan gerçekler acı mı geldi çakma Türk. Sen kimliğini kaybetmiş bir asimilesin.
Kimliksiz asimile :D
Kesin denize dökmediklerimizin soyundan geliyorsun
Erkekler
Kadinlar
Erkekler
Yanlış
😂ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?