Sadece iki günlüğüne annemlere geldim eşimin attığı mesajlar 😂😂😂 Tülay nolur geri dön diyen adam geliyor aklıma 😂

Sadece iki günlüğüne annemlere geldim eşimin attığı mesajlar 😂😂😂 Tülay nolur geri dön diyen adam geliyor aklıma 😂

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bence bu karaktere göre değişir
Çok güldüm mutluluklar genel olarak ev işlerini kadınlar üstleniyor😂. Bazı kadınlar erkeklerden de rahat tabi istisnalar olabilir.
Teşekkür ederim😅 tam bi boğa burcu ya ben el atarsam o da yardım eder veya başında durur yap dersem yapar o işi ama tek başınayken tabağa yemek koymuyor😂
Bence erkekler kadınlar çocuk ev yemek temizlik iş koca derken mahvololuyorlar
Erkek için yani kendi cinsimiz için yorum yapmadım gelir gelmez yemek hazır mı elbiselerim ütülü mü akşama kadar ne yaptın ki evde hep uyudun yattın deriz ama aslında karın öyle değil üstte belirttiğim gibi
Teşekkür ederim evet genel olarak böyleler ama benim eşimin öyle bir yaklaşımı yok çok şükür ne yemek pişse yer ev dağınıksa falan da sorun etmez uzun süre dağınık kalmadıkça
Evli değilim ama evli olsam ben her gün yine yapacağımı yaparım eşime ne gerekiyorsa yardım ederim neden etmeyim hayat müşterek ise kadından ibaret değil sonuçta iki kişinin omuzladigi bir hayat esmimin asla omzunun yere dusmesini istemem
Aynen öyle olması gereken o zaten kimse kimseye hayat boyu hizmet edemez
Ahahahah bu hikaye bana çok tanıdık geldi, tabiki erkekler düşkün
Herkes rahatına düşkün olmabilir nedeni ise yetiştirlme tarzı kaynaklı
Kdjfsj keske bana da boyle muhtac olan bi esim olsa bee
Kadınlar bence
Erkekler her zaman daha düşkün olur
Hahahha çok iyi ya😅
Erkekler düşkün gibi ki
Kişiden kişiye göre değişir.
Erkekler
Erkekler
Kadınlar