ՏҽӀɑʍՏ
Darlamalıydık, yanlış yaptık 🙆♀️

ՏҽӀɑʍՏ
Darlamalıydık, yanlış yaptık 🙆♀️
Genel olarak çoğu erkek, kendisini rahat ve güvende hissedebileceği, doğal bir bağ kurabileceği bir partner arar. Darlayan ve sürekli kontrol eden bir partner, genellikle ilişkiye stres katar. Rahat bir kadın ise, kendini olduğu gibi ifade edebilen ve ilişkiye özgürce katkı sağlayabilen bir partner olabilir, bu da ilişkideki dengeyi ve sağlıklı bir bağ kurmayı kolaylaştırır. Yine de herkesin ilişki dinamikleri farklıdır.
Detayda yazdığına katılıyorum. Çünkü yaranamayanlar kulübünde olduk hep.
Eic için teşekkür ederim
Rica ederim
Kimse hayatında darlayan birini istemez şahsen
Fıstığım 💚
Birtaneciğim 🖤
Cevap
74Cevap
Dışarıdan darlayan kadın sevmiyor gibi duruyorlar ama kalp ve zihinde seviyorlar fazlaca.😅
Aynen katılıyorum
☺️☺️
Darlayanı severler, rahatlık batar çünkü...😀
İstemem yan cebime koycular 😅
Kesinlikle öyle rahat yüzü göstermiceksin.😀
Göstermem, deccal olmaya karar verdim sjdjs
Onlar da bilmiyor ne istediğini bence jkjk
Zopaa jdj
Ne darlarım, ne darlanmaya gelirim ama zaten çiftler arasında belli başlı yapılmaması gereken şeyler var zaten bunları yapıyorsak çift olamamışız demektir çokta zorlamaya gerek yok bir durum vardır yani orta herkes kafasına göre takılıyorsa o ilişki olmuyor , ilişik olmuş oluyor🤣😀😂
Darlamazsak olur mu jdjd
Yani arada derede olur baby😇👍🏻
Ben duramam darlamadan:D sjdjsj
Aahaba uraza gelcek kız yandı desene😂
Yerim onu 😅 yanarsa yansın
😂😂22 hafta şişti göbiş iyice😂
Orada bile iyi bakıyor kendine djdj
Valla yaa acıkınca acayip hareketli 😂
Ağzımızın tadını biliyoruz diye zorbalamayın bizi djjd
Darlayan :d aklıma geldi bi konuştuğum vardı ben neredeyse hiç darlayan biri değilim o darlamamı isterdi değişikler ya djdj uğraşmak istiyorlar hep ama darlamak bir uğraş değil de daha çok boş bi davranış bence bu yüzden de çoğu çocuk kafasında zaten o tip kişileri zor sanıyorlar kfj
-İstisnalar dışı-
Bu da bir fantezi çeşidi sjfjs
Yani genelde rahat kadın severlerde
https://www.youtube.com/embed/2DQQtkLZ9G4(Ayrıca bkz : Kadın racona ters kocasını sırf rahat kadını tercih edebilir diye kocasını öldürdü)
Dünya üzerinde hicbir insan darlayan kisiyi istemez + erkeklerin hepsi evet hepsi hayatımdaki kisiyi ben darlayayım, mudahale edeyim, kısıtlayayım ama o bana yapmasın kafasında. Ne alaka derler simdi tezimi savunayım. d Erkek, sevgilisi dısarı cıktıgında ve ondan cevap alamadıgında bin kere arar ama aynı davranıs kendisine yapıldıgında rahatsız olur.
Yerine göre değişir. Benim için, duygusal bağ ve ilgi bekler ama bu ilginin boğucu olmamasını ister. Fazla darlayan bir kadın, zamanla özgürlük alanlarını kısıtladığı için itici gelebilir. Ancak tamamen rahat olan biri de, ilgisiz gibi görünebilir. İdeal olan, benim ihtiyaçlarım ve sınırlarını anlayan, dengeli bir yaklaşım sergileyen kadındır.
selam.. sanırım bu biraz kişilik yapı ve karakter meselesi diye düşünüyorum. darlamak dediğin konu kişiyi huzursus eden ve her anı mutsuz yaşamaya sebep bir konu o bakım dan darlamak dogru bir terim olmaya bilir çifler arasın da :(
Doğrudur
Darlamıyorsun "sen beni sevmiyorsun" oluyor, darlıyorsun "bana saygı duy" oluyor. Hayır ne yapalım yani ne istiyorlar anlamadım🙄
Ne kadar doğru bir tespit 😄
Kıskanınca çok bağra basılası, öpülüp koklanası oluyorlar.
Ama darlamak farklı bir durum. Özgürlüğümü elimden alacak anayiğit henüz yeryüzüne gelmedi.
Darlamak şöyle; neden geç yazdın? Meselaaa
Ah o kadar ise sorun yok, buna her defasında şefkatle açıklama yapabilirim.
Hatta bazıları gerçek olur...
:))
Sorsan rahat derler ama salıncada çayır çimen gezerler. Darlamakta sadece boğacaktır bu da ters tepkiyle kişiye aynen geri dönecektir. Bu sefer iki tarafta bunalacaktır. Yerine göre ortası makuldür.
Bunaltılmak istiyor onlar djdj
Onlar ne istediğini kendi de bilmiyor. Darlasan sıkboğaz ediyor olursun , rahat bıraksan arayıp sormasam arayıp sormuyorsun derler.
Darlayan istiyorlar eminim :D
Tecrübeyle söyledim ama sen bilirsin yani 😂
Yine bir reelse denk gelmişimdir 😄
Gördüm gördüm 😂
orada ikisi darlayan diyordu, diğer ikisi free takılmak istiyordu 😂
erkekler ne istediğini bilmiyor. siz en ideal eş olursunuz.. sizi çantada keklik görüp size azmışken gider bi başkasına yazabilir.. siz azdırırsınız.. ama bi başkası söndürür mumu.. erkekler ilkeldir. bununla yüzleşin.
Bunu kadınlar da yapınca, ağlamayacaklar bir zahmet. Dinsizin hakkından imansız gelirmiş.
bakire bi erkeği kandırmayın.. sonra o erkekler playboy olarak sahalara dönüyor.. bakire değilseniz dürüst olun..
Masanın üstüne çıkıp tepinin isterseniz bir de
işte sizin gibi kadınlar eşlerini aldattıklarında karma yaşıyor ve aldatılıyorlar.
Zaten işin içinden çıkamayınca tipik cümle ‘sizin gibi kadınlar… bla bla bla’. Görüşünüze bakınca ‘siz azdırırsınız erkek gider başkasına vs’ yazan da sizsiniz, karmayı yaşayan da sizsiniz aslında
Rahat kadın istiyolar işlerine geleni yapmak için 😂
İşleri başlarına geçsin djdks
Ben darlayan kadın severim şahsen
Darlasın hahaha🤣🤣🤣
Erkekler böyle ister
Sorsan yok ya rahat olsun falan filan derler
Kimse yalan söylemesin
Darlayan kadın iyidir
Ama yani çokta aşırısı iyi değil😂
Rahat rahat fıldır fıldır gezmek varken darlanmak istemezler, sonra belayı bulurlar ya 😅
Yok belalı seviyor onlar djjd
Bulsunlar o zaman belalarını 😅😹
Darlayan carlayan ve zırlayan kadın görünce ben 🏃🏻 🏃🏻 🏃🏻
😃😃
Darlayan kadına ben tahammül edemezken erkekler nasıl tahammül etsin asdh
Sen etme, onlar edecek :D biricik beybicik
Etmezler valla. Arkalarına bakmadan kaçarlar asdg
Ama öyle istiyorlarmış, öyle dediler djjd
Sonradan ne diye söyleniyorlar o zaman asdg
Bizim didişme sevdamız gibi bu da herhalde djdjs
Öyle olsa gerek ashsh
😏🌸🌿
🌸🌸
rahat kadini istiyolardir muhtemelen. cogu yani
Darlamazsan da sevmiyor, ilgilenmiyor falan oluyorsun djdjs
yaranilmiyo ki ahshahsh
B’k bulasıcılar sjdjak
amiin ahshahsh
Bencede darlamak lazim erkegin ipini elinden birakip salmamak lazim ahaahhs
😂😂 korkma yanlis bisey soylemedim
Olmasi gereken bu siz erkeklere rahat kadin yaramiyor
Rahat tabi ki ya. Benim eşim çok darlıyor mesela. Acısını ben biliyorum. Yarım saatte 6 arama yapıyor. Şimdi annemler eve geldi de 2 hafta rahat ederim. Arasıra fırsat buldukça devam eder ama.
Ben sıkıntılıyım heralde darlayan seviyorum ya az manyak olucak böyle arayacak beni aşkım diyeceğim görüntülü arayacağım içi rahat edecek AHSHAHDHAHDHAHHSUAHS
Darlayandan kasıt ilgiye boğmak, sürekli arayıp konuşmak istemek gibi şeylerse Darlayan iyidir.
Ama saçma trip, kıskançlık gibi şeylerse bana güvenmeyen birini istemem
Adamına göre değişiyor… biz yapsak ayrılırız diye düşünmeme sebep olan o kadar çok darlayanlar görüyorum ki… işte hayattaki şans böyle anlarda önemli.. bizimkiler ayrılmak için bahane arar kesin… 😅😅
Bir güvercini avuçlarının arasına alıp çok sıkarsan boğulur, gevşek tutarsan ilk fırsatta kaçar. Ama tutmayı bildiğin sürece hep senin olur.
Yani formül bu.
Erkek asla darlayan kadın istemez bence. Ama kadın darlamak ister. Bazısı darlanmak ister. Duruma ya da göre değişiyor ama kadınları tanımak kolay değil
Erkekler bilmem kibar dışarıdaki erkeklerle hiç konuşmuyorum kadınları da bilmiyorum çünkü hiç ilişkim olmadı ama olsaydı en iyi arkadaşın olan kişiyle olurdum
Ben hiç kıskanç biri değilim arada kıskanıyormus gibi rol yapiyorum
Seveceğim kadın istiyorum sevince darlasa da rahatta bıraksa güsel gelir sevmediginde yaptığı heryer batar
Kesinlikle darlaması da gerekiyor. Tamamen, her zaman ve her yerde demiyorum fakat arada gerekiyor. İlişkinin tuzu gibi diyebilirim.
Darlayan, aşırı kıskanç tipler dünya ahret bacımdır
İkisinin ortası olucak ki erkeğe göre degişir bu bence
Erkekler açık ilişkiye evet diye kadın istiyor gadası
Artık durum o hale geldi
İkisini bir arada yapan kişiyi severler 😂 yerine göre davranan yani
Sadık kadın istiyor. Sevgi ve sadakat varken diğer şeyler tolere edilebilir
Arkadaşların inanın darlayan ilgi gösteren kadın sevmiyorlar. Sakın ama sakın erkeklerin üstüne düşmeyin
düşecez deccal seviyorlar djdjs
İşte burnundan getiren sen ol 😁
Darlayarak :D
Kimse gerçekten ne istediğini bilmiyor bence.
Darlayan, sorunlu, ruh hastası ve ne kadar toksiksen o kadar vazgeçilmezsin.
Sürekli darlarsan bir albenin kalmaz. Erkek yalnis yapacaksa her zaman yapar.
Mazoşist erkekler tabiki darlayanı tercih ederken huzur arayanlar rahat kadın ister.
Biraz ondan biraz ondan. her şey dengede azizim oldugu kadar olmadığı carr curt
İki taraf için de ne darlayan ne de rahat. Tam olması gerektiği gibi.
Darlayan ama kısıtlamaya çalışmayan kadın istiyorlar
Kisitlaaktan hic hoslanmam ama kisitlamayi cok severim 😀
😂🤣
@avicenna90 🤣🤣
Ben rahat bırakırım hiç darlamam kıskanç da değilim
Ne çok darlamalı ne de çok geniş olmalı her şey yerine göre güzel bana göre
Önce ne istediklerini kendileride bilseler ona göre davranacaklarda işte bilmiyorlar bence 😬
Bence de xjdj
Ne çok rahat bırakmak, ne de aşırı sık boğaz etmek. Kararında ve tadında olması en güzeli.
Bence kesinlikle darlayan kadın istiyorlar bizzat tecrübe ettiğim için biliyorum... darlamayınca kıymetin olmuyor çünkü
Maalesef öyle 😔😔😔
Çok haklısın
🥺🥺
Ne darlayan kadın ne de rahat, elbet ortası vardır.
kesinlikle rahat bırakan kadın seven kadındır.
Darlayan sevmiyorum
Hadi ordan
Nereye gelmiş
Olalaaa :D şaka yapıyorsun
Vardır tabii :D
Cikolaya bulamadım da ben djdjsk
Kim :D oha
Söyle sonra boş veririm djdjs
Aaa hatırladım ya :D
Geveze :D
Hatırlamamam çok normııl
Be miii
Darlayamaz kapatırım telefonu yanımda ise de çeker giderim
Ben tam aksine saliyorum darlamam bi yere cikinca cok aramam mesaj atarim bayadir yoksa yazar ararim ama normalde asla darlamam ama hata yapiyormusum darlicakmisim bezdircekmisim
Rahatm sev ya da kaybollll hadi naşss
Djdjs mesajını almıştır o
Çok da rahat kadın istemem azıcık darlayabilir jnsdnj
Güzel soru yorumları merak ettim
Bakalımmm
Orta şeker kadın istiyor
Yok öylesi
Vardır
Hayır yok 😒
Bulunca haber ederim fjdjd
He tamam 🤝
Rahat kadın isterler erkekler darlammaktan hoşlanmazlar