İçimin ısınmadığı insanla iletişime devam edemiyorum yanlış mı yapıyorum?

Ankara 'da gitmiş olduğum fizik tedavi merkezinde bir fizyoterapist var, kendisi böyle biraz affedersiniz p... ç neyse sohbet muhabbet ediyorduk telefon numarasını aldım ınstagram'dan falan da ekleştik, mesela bir derdimi anlatıyorum bir şey anlatıyorum böyle de dalga geçer gibi konuşuyor yazıyorum hal hatır sormak için cevap yazmıyor. Aynı zamanda benim de okul döneminden arkadaşım var kadın, onu ınstagram'dan eklemiş bir baktım onun ne kadar fotoğrafı varsa beğeniyor, Ben de Açıkçası bu durumu kıskandım ve kendisini Instagram'da sildim.

Ben sildikten ertesi gün de mesaj atmış ay seni özledik Ankara 'ya ne zaman geliyorsun diye, Ben de ben sildikten sonra mı aklınıza geldi dedim, Instagram benim için önemli değil falan filan yaptı Ben de temizlik yaptım gereksiz insanlar sildim dedim. Tabii sonrasında rahatsız oldum kırıcı davrandığımı fark ettim geri yükledim kabul etmedi, sonra mesaj attım WhatsApp üzerinden hocam neden kabul etmediniz diye senin beni silmek gibi bir özgürlüğün varsa benim de seni kabul etmeme gibi bir özgürlüğüm var dedi, ben de o zaman ben de ikinci özgürlük hakkımı kullanıp telefon numaranızı da siliyorum hadi eyvallah dedim.

#GeceMuhafızı

26 Eylül 2022 Pazartesi Saat 00.13

Güncellemeler
+1 yıl
Yani Zaten kendisi sadece gittiğim fizik tedavi merkezi'nde fizyoterapisti hani aynı liseden mezun olduğum arkadaşıma da eklemiş şu anda onu tedaviye alıyormuş yani tamam ben hal hatır sormak için birkaç defa aradım yok duştayım dedi yok bilmem ne dedi bana geri dönüş yapmadı ondan sonra da böyle canım sıkkın gibi bir konu anlatırken dalga geçer gibi tavırlarda bulundu sonra da işte arkadaşıma ekleyip de böyle her fotoğrafını da beğenisini görünce gıcık oldum
İçimin ısınmadığı insanla iletişime devam edemiyorum yanlış mı yapıyorum?