Aile & Toplum Kahveeee falıııııı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 15.03.2000 Kahveeee falıııııı? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et
zekiadamm Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Durmadan heyecan arıyorsun, hayatın monoton geçiyor. 1 0 Yorumla
yagiztahaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl Kahve falı bakanda baktıranda dinden çıkar Kuranda yazıyor.. ama helal olan başka manevi analizler istersen ulaşabilirsin özelden 0 0 Yorumla
tugo06 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl burnu uzun bir erkek görüyorum alnı geniş biraz 0 21 Yorumla Soran +1 yıl Bu kadar mı Yorumla tugo06 +1 yıl koşuyor ama daha çok kaçıyor gibi Yorumla tugo06 +1 yıl gözlerinde korku ifadesi var Yorumla Soran +1 yıl Ee Yorumla tugo06 +1 yıl bir erkeği fena korkutmuşsun Yorumla Soran +1 yıl Beter olsun Yorumla tugo06 +1 yıl 2. fotoğrafta da yine bir erkek ellerini hava kaldırmış dua ediyor Yorumla tugo06 +1 yıl parçaları birleştirdiğimde senden kurtulduğuna şükrediyor gibi bir şey çıkıyor 😅 Yorumla Soran +1 yıl Yok be o öyle değil köpek gibi pişmandır Yorumla Soran +1 yıl Gelmeye korkuyordur Yorumla tugo06 +1 yıl bilmiyorum artık ben gördüğümü söylüyorum 😀 Yorumla Soran +1 yıl Evet bende gördüğünü yorumladım teşekkürler dostum Yorumla tugo06 +1 yıl rica ederim dostum ama allara inanma derim 😀 Yorumla Soran +1 yıl İnandığım yok sadece eğlence Yorumla tugo06 +1 yıl o zaman el falı da bakalım atta 😀 Yorumla Soran +1 yıl Anlıyorsan olur 😃 Yorumla tugo06 +1 yıl kitabını okudum 😀 benim içinde deneyim olmuş olur😀 Yorumla Soran +1 yıl Görüntü atılmıyor ki Yorumla tugo06 +1 yıl soru olarak atman lazım ya da hızlı resimden link olarak atabilirsin Yorumla Soran +1 yıl Hiç bi fikrim yok Yorumla tugo06 +1 yıl google hızlı resim gönder yaz Yorumla
BZKURTMSN Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Sana kabarmışlar, sana kabaran bir şey var 0 24 Yorumla Soran +1 yıl 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Yorumla BZKURTMSN +1 yıl 😁😁 Yorumla BZKURTMSN +1 yıl Yol görünüyor, biryere gidiceksin Yorumla Soran +1 yıl Ehehehehehe Yorumla Soran +1 yıl Yaa böyle komple bakıp yorumlasan Yorumla BZKURTMSN +1 yıl Sporcu bir erkek görüyorum Yorumla Soran +1 yıl Ee Yorumla BZKURTMSN +1 yıl Ne eee si spor yapıyor işte , başka bir şey yok Yorumla Soran +1 yıl Tamam o spor yapsın Sana da teşekkür sağ ol ya Yorumla BZKURTMSN +1 yıl Başka bir şey görünmüyor ne diyeyim🤷 Yorumla Soran +1 yıl Sağ ol canim Yorumla BZKURTMSN +1 yıl Doğru mu söylediğim, sporcu biri var mı hayatında Yorumla Soran +1 yıl Yok Olur artık Bi yol vardı ya haani ahahahahshshs Yorumla BZKURTMSN +1 yıl Haa o yol sporcuya giden yoldur , yolun sonunda ben varım koş gel (sporcuyum) 😁 Yorumla Soran +1 yıl Sporcu olan sensin sen koş gel ahahahahshshs Yorumla BZKURTMSN +1 yıl Gelemem , yolu gösterdim sana sen gel bi zahmet sjssjaja Yorumla Soran +1 yıl Yeryüzünde bi sen sporcu değilsin 😂😂😂 gelmezsen geleni değerlendirmeye alırız 😃 Yorumla BZKURTMSN +1 yıl Peki o zamam özelden at instagraminı bir ara gelirim😁 Yorumla Soran +1 yıl Ahahahahahaha Neyse Teşekkür ediyorum tekrardan Sağlıcakla Yorumla BZKURTMSN +1 yıl Rica ederim , birazdan o yol silinir ona göre 😄 Yorumla Soran +1 yıl Çokta umrumda İlgilenmiyorum dostum 😎 Yorumla BZKURTMSN +1 yıl Zaten ben ilgilenmem , 👊 nah sana sporcu😂 Yorumla Soran +1 yıl Mal Yorumla BZKURTMSN +1 yıl Tamam tamam söylüyecek birşeyin kalmadı , üstüne gitmeyecem benimle atışmaya zekan yetmez. Hadi hayırlı akşamlar 🖐️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Durmadan heyecan arıyorsun, hayatın monoton geçiyor.
Kahve falı bakanda baktıranda dinden çıkar Kuranda yazıyor.. ama helal olan başka manevi analizler istersen ulaşabilirsin özelden
burnu uzun bir erkek görüyorum alnı geniş biraz
Bu kadar mı
koşuyor ama daha çok kaçıyor gibi
gözlerinde korku ifadesi var
Ee
bir erkeği fena korkutmuşsun
Beter olsun
2. fotoğrafta da yine bir erkek ellerini hava kaldırmış dua ediyor
parçaları birleştirdiğimde senden kurtulduğuna şükrediyor gibi bir şey çıkıyor 😅
Yok be o öyle değil köpek gibi pişmandır
Gelmeye korkuyordur
bilmiyorum artık ben gördüğümü söylüyorum 😀
Evet bende gördüğünü yorumladım teşekkürler dostum
rica ederim dostum ama allara inanma derim 😀
İnandığım yok sadece eğlence
o zaman el falı da bakalım atta 😀
Anlıyorsan olur 😃
kitabını okudum 😀 benim içinde deneyim olmuş olur😀
Görüntü atılmıyor ki
soru olarak atman lazım ya da hızlı resimden link olarak atabilirsin
Hiç bi fikrim yok
google hızlı resim gönder yaz
Sana kabarmışlar, sana kabaran bir şey var
🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
😁😁
Yol görünüyor, biryere gidiceksin
Ehehehehehe
Yaa böyle komple bakıp yorumlasan
Sporcu bir erkek görüyorum
Ee
Ne eee si spor yapıyor işte , başka bir şey yok
Tamam o spor yapsın
Sana da teşekkür sağ ol ya
Başka bir şey görünmüyor ne diyeyim🤷
Sağ ol canim
Doğru mu söylediğim, sporcu biri var mı hayatında
Yok
Olur artık
Bi yol vardı ya haani ahahahahshshs
Haa o yol sporcuya giden yoldur , yolun sonunda ben varım koş gel (sporcuyum) 😁
Sporcu olan sensin sen koş gel ahahahahshshs
Gelemem , yolu gösterdim sana sen gel bi zahmet sjssjaja
Yeryüzünde bi sen sporcu değilsin 😂😂😂 gelmezsen geleni değerlendirmeye alırız 😃
Peki o zamam özelden at instagraminı bir ara gelirim😁
Ahahahahahaha
Neyse
Teşekkür ediyorum tekrardan
Sağlıcakla
Rica ederim , birazdan o yol silinir ona göre 😄
Çokta umrumda
İlgilenmiyorum dostum 😎
Zaten ben ilgilenmem , 👊 nah sana sporcu😂
Mal
Tamam tamam söylüyecek birşeyin kalmadı , üstüne gitmeyecem benimle atışmaya zekan yetmez. Hadi hayırlı akşamlar 🖐️