AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Akrep var hayatında. Kıskaca almış seni. Baskı altındasın. Ozguvenin yok. Yakın zamanda duydu patlaması yaşayacaksın. Çok yalnızsın fazla sıkma kendini. Dost lazım sana herseyini açabileceğin…
Evet oyle guzel seyler de var mi ask kariyer falan
İnanmasan da böyle falla dalan uğraştıkça sana güzel şeyler denk gelmiyor. Hayatında çok önemli iki fırsatı kacirmissin. Okul konusunda çok pasifsin. Calisman emek vermen gerekiyor. İki yıl içinde yeni bir işe giriş yapacaksın o yüzden kendimi kişisel olarak geliştir
Yahu her gun aglamaktan gozum cikmis firsata bakacak halim mi var hayatim 4 duvar arasinda insanlar bana ucube dediler diye eve kapandim beni mutlu eden tek sey fal. Bu ise ne zaman giricem ve nasil?
İnsanlara ucube olmadığını gösterirsen şansın artar. Yakılmayacaksın böyle şeylere. Henüz daha ham sin pişmen lazım zamanı var isin de aşkın da
Aşkta ne varm
Aşk sıkkıntı kendini çok yorma. Hormonların baskılandığı dönemlerde kendini başka işlere ver. Yoksa kendini kaybedersin
Ne konuda sikinti gordunuz?
Henüz daha duygusal olarak olgun değilsin. O yüzden aşk sikinti olir sende dikkat et
Bu olgunlasma ne zaman? Cocuklar bile asik oluyor ama 14 15 yasinda
Sen o yaşlardaki aşk mı sanıyorsun. Öyle aşk istiyorsan sana çok ama o aşk degik heves sende de o heves var o yüzden olgunlaşman lazım diyorm
Sence benim de arkadasim olacak mi? Neden kimse beni istemiyor sevmiyor ask anlaminda degil arkadaslik anlaminda
Sen safsın arkadaşın olmaz. Hepsi çıkarı için kullanır. Olgunlas öyle gel hayata
Haklisin hep kullanmaya calistilar kimseye de kotuluk yapmadim ki sence ne zaman olgunlasicam
Ne zaman diye sormayı bıraktığın zaman
Iyi insanlar sevilmez mi ki?
İyi insan değilsin sadece saf sessizsin senden fırsatını bulsam kötülük yaparsin
Sessizim diye saf olmuyorum kotuluk her insanin icinde vardir kotuluk yapmayi tercih etmeyenr iyi kalpli denir zaten her insan istese kotuluk yapar herkes distan senin dedigin gibi biri oldugumu dusunuyor sinsisin demisti biri ilk tanidiginda tanidiktan sonra oyle birisi degilsin dedi
Ben tanımıyorum da seni sadece hissettiğim kadarıyla söylüyorum. Belki de kötülük yapman gerekiyordur bazen. Gunaha gir ki sevabın tadını alasın
Sonra vicdan azabi cekiyorum bir kisiyi kirmamak icin yalan soyleyince bile peki sagligim duzelecek mi sence
Onun zamanı var. Önce psikolojin duzelmesi gerek
O da kolaydi zaten kimse destek olmuyor benim de artik gucum kalmadi
Yahu zamani var zamani var diyorsun da ne kadar ay mi yil mi
Sen bi gizliden çık bakayım. Böyle olmuyor burada
Soruda gizliden cikilmiyor sen sadece cikabilirsin
Çıktım
Aa ben seni taniyorum onceden bir adam vardi profilinde
Evet bende seni taniyorm sürekli fal soran kisisin. Ve bir çok fal da aynı
Ben senin bakabildigine inanmiyordum ayni degil her gun yeni iciyorum aslinda yasak ama napim
İnanmamak değil parasıyla bakarım demiştim. O yüzden inanmıyorsun 🤣
Sence staj bulabilecek miyim 🥲
Bilmem inanmıyorsun nasılsa söylemenin bir anlamı yok
Baya tutturdun rica ediyorum
Ama lutfen
Yine aynısını yapıyorsun
Neyse yine de tesekkurler
Bana da bakar misiniz lutfenn🥲🙏
Falimda neler cikmis acaba? ↗
Sana kabarmışlar
İçin kararmış
Guzel seyler de var mi
Olur insallah
Ne gordun lutfen baksan
Şu faldan hiç bikmiyon dimi
Napayim kafami bunla dagitiyorum cok mu
Değil oda senin zevkin
Biraz baksana lutfeennn 🙏🙏🙏
Konu uzuyo aga sonra
Uzatmam lutfen 🙏🙏 kirma beni 🥲
Karamsarlık var. Uğur böceği var. Bence havalar ısındıkça yaza doğru olumlu oluyo her şey 😉
Ne konuda guzellikler var 🙏😊
Aşk 🤣🤣
Nasil biri 😁
Ohoo sende
Hadi lutfen zorla lutfennn 🙏🥲
Yazin neler degisecek peki bunu sorayim
Kaçtım
Lutfen 1 2 sey daha lutfen son
Uzatiyon sen hep
Son cidden son yaz ayini anlat tesekkurumu edeyim simdiden bitsin
Ama lutfen
🙈🙈
Icim sisti ama
Benimde
Tamam kalsin
burada ki bardaklardan ilham alamadim başka sorunda inşallah gönlünce olsun
Peki tesekkur ederim zahmet oldu
👍👍.
çıktığını söyleerimde sistem izin vermez
Sistem derken
beyaz atli prens
Bir gun mutluluk var mi
anlamam ki ben saka yapıyorum
Ortadoğu gibi..
2 tane göz çıkmmış
Yaaaa sabahın 8 iiiii
Napayim ancak simdi atabildim gece yorgunluktan bayildim
Ramazan ramazan b0k iç
Bobrek yetmezligi teshisi koydular zar zor gunde 1 bardak iciyorum Allah sana da benim derdimi versin de inleye inleye hastanelerde surun dur amin sene de 1 ay musluman olan herif
Tutanlara saygın olsun bari
Tutma bana mi tutuyorsun terbiyesizlik yapiyorsan zaten orucun anlami kalmiyor ki saygi duyulmayi hakeden bir insan degilsin zaten oruc nefis terbiyesidir nefsini tutamayn tutmasin 11 ay her bir halti yiyip 1 ya da cennetlik gibi davranma bana benim derdimi kinadin ya yasamadan olme
Ormanlık arazi gibi