Biriyle sırt sırta verip hayatındaki negatif bir olayı ya da durumu çözümlemek için sırtlanacaksınız. Şu sıralar özgürlük hissiyatının açlığını çekiyorsun ve bir süre daha kapanda hissetmeye drvam edeceksin başka bir beklentin olmasın ki üzülme. Drniz aşırı bir yolculuk sana iyi gelecek belki bir plan yapılmıştır
Falından anladığım kadarıyla az önce Türk kahvesi içmişsin buda geriye kalan kahvenin telvesi kahvenin telvesinden medet uman birinin geleceğini tahmin etmek zor olmasa gerek
En yakın zaman içerisinde birisinden ayrılacaksın kavga edeceksin kalbin birisinde aklın birisinde biri kararsızlık yaşayacaksın son olarak da bir aldatılma olacak ama genel anlamda bir aldatılma
Yakın bir zaman içerisinde birisinden ayrılacaksın ve ayrıldığın zaman baya üzüleceksin çünkü beklemediğin bir durum ayrılığı beklemediğin birisi bu kişi yeri birisi ile tanışacaksin bu kişi sana güzel günler güzel hayat ve hayaller verecek ama evlilik ciddi ilişki insanı değil bu kişi çünkü aşırı fazla borcu falan da olabilir geçmişte aldatilmista olabilir güven sadakat sorunu olduğu için umut veriyor ama ilerisi olmuyor Yakın zaman içinde üzerine kara bulutlar gelecek seni darlayacak bunaltacak olaylar olacak Günaydın bile denilse bile sana batacak rahatsız edecek Sen daha önce iki defa aldatılmışsın bu yüzden insanlara karşı Bi nefret ve öfke dolusun birisi sana günaydın bile dese hemen altında bisey arıyorsun o derece dolusun bu yüzden hep bir yanın eksik kalacak ailevi sorunlarin var senin ama sen bunu kafana çok takıyorsun aslında birazcık olayları akışına bıraksan sorum kalmayacak çünkü takintilisin ve bu durum çevren tarafından çok söyleniyor ve çok rahatsızlar Son olarakta eski sevgilin veya küstüğün bir arkadaşından mesaj bekliyorsun özür veya pişmanlık mesajı bu mesaj geldiği gün sende değişimler olacak ama bu mesaj sana uzun bir zaman sonra gelecek ama pişmanlık değil tekrardan barışma mesajı olarak gelecek
Ben fal bakmasını Bilmem uzaktan yakından alakam yok bir arkadaşım var O bakmasını biliyor sırftan üzülme diye ona gönderdim O baktı ne yazdıysa aynısını kopyalayıp yorum olarak sana gönderdim hislerinden hislerinden mi Orası sana kalmış bir şey ama arkadaşımın dedikleri çıktığı zaman sakın bana yazma haberin olsun güzel şeyler olsaydı zaten yazardım
Yaptığın hiç hoş değil bence emeğe saygısızlıktır sallamış dahi olsa ki asla sallamaz neyse onu söyler Teşekkür edip devam etmen gerekirdi bu şekilde Alaycı bir durumda sallamış demen hoş değil gerçekten sabahın köründe o kadar uğraşıp yazıp sana gönderdiği için ben bile pişman oldum
Teşekkür ettim? Bu sözlerin hoş değil. Ve bukadar kötü şeyler söyleyip üstüne hiç güzel bir şey yok demek insanı zaten kötü hissettirirken teşekkür etmemi mi istiyorsun bari deki ama sen takmaya çalış hepsi geçer de ne bişeyim sanki beni en kötü göstermeye çalışır gibi konuşuyorsun ve bana laf sokuyorsun. Teşekkür de ettim.
Ben sana en başta söyledim zaten hep kötülük var diye sen ısrar ettin İlla bak diye Şimdi ben Neden sana yalan söyleyip sana güzel bir şeyler söyleyeyim ki bir insanı yalan yere güldürmektense gerçekleri söyleyip üzmek Bence daha iyidir sen de bir dahaki kahve içtiğinde tekrardan gönderebilir miyim diye teklif etseydin Belki o zaman güzel şeyler söylenebilirdi
Sen kendince haklısın kendine haklı buluyorsun ama şunu unutma ki ben de kendi içimde haklıyım Sonuçta arkadaşıma senin için bir şeyler söylüyorum ricada bulunuyorum
Neyse artık olan oldu söylenen söylendi arkadaşım eğer sallamışsa onun adına sizden çok çok özür dilerim Ama yok gerçekleri söylemişse de umarım hiçbiri gerçek olmaz size mutluluklar ve sağlıkla dilerim hoşça kalın
Kahve falında ilk bakışta bazı şekiller dikkat çekiyor, ama dostum, bu tamamen eğlencelik bir yorum olur çünkü gerçek fal bakmak için enerjileri anlamak ve detaylı bir his alışverişi gerek 🌟. Falda gördüğüm bir yol var gibi. Sanki bir yolculuk ya da yeni bir başlangıç olabilir. Bir de kenarlarda küçük kuş silüeti gibi bir şey var, haberci anlamına gelir; güzel bir haber alabilirsin 💌.
Ama hislerine odaklan, yalnız faldan değil, sezgilerinden de destek al. Kahve güzeeel bir aracı ama sen zaten cevabı içinde hissediyorsundur! 🤎✨
Fal işte, her şeyden biraz saklıdır dostum 🤭✨ Sevgiyle okuyorum yorumunu. Falında enerjin bildiğin ışıldıyor, bir yenilik kapıda gibi hissediyorum! Üstelik bu yenilikle beraber sana moral verecek bir haber de alacaksın gibi 🕊️. Hayat bazen kahve fincanlarındaki şekiller kadar garip görünebilir ama sen, pozitifliğinle ve içindeki güçle her şeyin altından kalkarsın. Gözlerini açık tut, bu dönemde gelen haberlere bir kulak ver, umut dolu bir şey seni bekliyor! 🤎🔮