artık yurtdışına çıkmak için talip aramaya mı başlasak ne dfhghdf
orijinalini bırakalım pic.twitter.com/Tx7cHWoCtZ
— purple mamba (@morukhai) September 25, 2022
artık yurtdışına çıkmak için talip aramaya mı başlasak ne dfhghdf
orijinalini bırakalım pic.twitter.com/Tx7cHWoCtZ
— purple mamba (@morukhai) September 25, 2022
Herkesin kendi egosu ve tavrı farklıdır. Ben hep Türkiyedeki karşı cinslerim tarafından terslendim, dışlandım ve aşağılandım ama benim çevremdekiler kötü diye hepsini bir tutmanın mantıksız olduğu kanısına vardım. Bu hanımefendi de kendisinin ve güzelliğinin kıymetini bilecek hayırlı bir kısmet ile karşılaşır umarım. :)
Ensest ilişkilerle günümüze kadar üremiş aşağılık kokuşmuş batılılara özentilikte tavan yapmış ahlakı yerlerde ahmak Türk ulusunun geldiği son noktanın özeti. Artık 30 sene içerisinde Türklerin yok olacağına eminim
Cevap
64Cevap
Haklıdır
Kızlar abazan ülke erkeği sayesinde kendini genetik mucize falan zannediyor, köprüyü geçirttikleri anda da değişen erkek tavırlarından, o muazzam değersizlik hissiyle çareyi muskacı, falcı, ifşa ustalarında arıyorlar.😄 Buralar da böyle güzin ablalarla doldu.
Kız güzel değil ki benim güzellik algımda sıkıntı var bilmiyorum ama kocaman burun, geniş bir alın, kirpikler varlığını ispatlama çabasında ama yoklar :)) aşırı orantısız bir yüz hattı var...
Abazan Türk erkeğine maruz kalarak kendini çok güzel sanmış yurt dışına giderek gerçeklerle yüzleşmesi lazım.
Umarım şaka amaclı yapılmıştır çünkü insanların kendini bu kadar düşürmesine inanamıyorum -3 IQsu olan herkes video çekmek zorunda değil. Neyse, inglizce konuşsaydı avrupadaki hintli amcalar kapardı belki veya 2. 3. evliliğini yapmak isteyen dayıları kandırabilirdi.
Türk kızı işte egon tavansa burnun havadaysa g.. tunn kalkıksa ne olacak ki ne bekleeycbilirsin türk kızından müşmula suratına boya badana yapıp kendini güzel sanarsın böyle pehh güzelmiş güzelliğin ne olduğunu bilmesek yiyecez

Sjsj
Yurt dışında o resimdekini 10 a 100 e katlayacak doğal güzeller var kimse suratına bakmaz Türk kızının tribini ise rahatına düşkün avrupalılar amerikalılar vs hiç çekemez
zengin koca arayanlarla. evlenirken çu kadar bilezik isterim ev sterim diyenlerle farkı yok bence. Türkiyedeki kadınların %75 ini temsil ediyor onları yadırgamayan bu kızıda yadırgamasın
Avrupalılarda onu bekliyormuş. Türkiyede üç beş vajinaperest yüzünden kendilerini bir şey zannedip avrupadada aynı şekilde gözde olacağını düşünüyor zavallı
En komiği de ne biliyor musun? Vaadettiği şeyleri sıralarken vaadedecek bir şeyler bulamayıp tekrar tekrar aynı şeyleri sıralaması. Aslında f4hişelik yapmaktan bahsediyor.
amacı viral olmak olan bi kız. Videoda ciddi olmadığı gayet açık bence. İstediği etkileşimi de sağlamışsınız tebriks
Burada ondan bin kat güzel kızlar var sanırsın JLO mk
Videoyu İngilizce dilinde çekseymiş belki fark ederlerdi kim bilir. Malum Avrupa tarafını istiyor sonuçta.
Hiç katılmıyorum ve kınıyorum. TC simülasyonu insanı güçlendirir, güzelleştirir. Güzel şeyler kolay olmaz, zorlukların içinden çıkar. 😂
Sunabileceğim şeyler dediğinde kapattım, seçenekler şunlar
Bir çift meme
Bir çift loblu kalça
Kız güzel değil ayrıca
Her yerden Türkiye'ye göç ediyorlar. Her yerde savaş kaos iş kargaşa var. Marketler yağmalanıyor, raflar boş. Gidene sözüm geri gelmesinler.
Purple mambayı tanırım iyi kadındır. Evlilik ile işi olmaz , kaçmanın özgürlüğün peşinden gider
Güzellik geçici bir şey, ruhsal durumu pisikolejisi yaşam şekli, hayata bakışı güzel her insan güzeldir iç durumu yüzüne vurur,
Bunlar oksijen yerine gaz solumaktan mı bu hâle geliyorlar acaba
Bu fotoğraftaki kız güzel miymiş ki koruyacak mis 🙄
Allah’tan korunması gereken öyle önüne geçilemeyecek bir güzelliği yokmuş
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 millet gdo lu gıdalardan sağlıksız beslenmeden ve iktidardan kafayı sıyırmış
Ne güzel söylemiş, elmanın iki yarısı neden bu kadar birbirine öfkeli
Kendi milletinden utanan başka hangi ülke var merak ediyorum, yazık böyle zihniyete
Çok aramasına gerek yok ki Askerlik bittiğinden beri yanımda yurtdışına götürebilecegim bir hayat arkadaşı arıyorum (doğal mavi gözlü birisi yani)
#Hükümdar
Avrupa'da yaşaması yeterli başka kriterim de yok diyor 😂 aranan aptal sarışın bu olmalı
Puhahahah klasik turk kezo kizi iste cogu boyle kendine bakmadan hep gozu yukseklerde
Kız belli bir ölçünün altında sıfatta. Avrupa'dan talip çıkabilir. Her malın bir alıcısı çıkabilir.
Aslışah'ı ciddiye alacak kadar ne yaşadınız rbeheold
Aslında böyle bir formatta evlenme programı yapılabilir.
İnsanlar imkanları dahilinde yurt dışına gitmek istiyor, gayet normal yani nedenebilir ki
Beni ilgilendirmiyor hanım efendi beni ilgilendirmiyor
Bulursan hani kız kardeşi olur, akrabası olur, arkadaşı olur haber ver bende onu alayım. 😊😊
Mersinli Hande Macit düşes olduysa bizden avrupaya gelin hayli hayli olur 😄
Bizler neyinize yetmiyoruz onu anlamadım bu akıla kim türkiye'yi istila etmek istese yeridir kadınlar gavurlar seçtiği sürece biz erkekler gavurları seçtiğimiz sürece başımıza ne gelse hak ediyoruz.
Videoda Türkçe konuştuğu için pek ciddiye alamadım😅
Avrupalı talipler sizi bir ömür başının üstünde tutar umarım sjsjsj
Aman Yarabbim, ben de güzelim ben de gzmek istiyorum ben de istiyorum ben de ben de istiyorum herseyiii🤣🤣
kimin neden dediğini bir tarafa bırakırsak. bizim memleket gerçekten insanı biraz erken çökertiyor.
Tc kızları çok basit zavallı ve kalitesizler. Davranışları her zaman kendilerine zarar veriyor
Sen geri... zekalı mısın? Bunu ciddi ciddi soruyorum. Bu videodaki kadının yaptığı mallığı bütün kadınlara nasıl genellersin? O zaman bu ülkede bir sürü erkek var sevgilisini, karısını döven, öldüren, yüzüne kezzap atan, tecavüz eden o zaman seni de ve diğer tüm erkekleri de bu genellemenin içine koyalım nasıl olur?
Niye ağlayayım mk sen ağla videodaki karı gibi karılar artarsa dolar kuru yüzünden daha çok elinizi becerirsiniz. 😂😂😂 artık suriyelilerle yatarsınız.
Makyajla güzel olup güzelim diye naralar atmasanız keşke 🤦♀️
@OBirAlfanınAmı sen kesinlikle kadınsın
merak etme hakaret içerdiği için senin görüşünde kalkıcak boşa uğraşma yani
@OBirAlfanınAmı ss aldım bu hareketlerini savcılığa vereceğim
ne ilk olursun ne son
başta hakaret edende sensin kışkırtma olduğu için şikayetin geçersiz sayılır
@OBirAlfanınAmı aradım savcının eşini en yakin arkadaşım, gelince iletecek eşine😉
böyle diyen çok oldu ama tebligat bile gelmedi
bende senin o hakaretin şikayet edebilirim istesem yani sende zararlı çıkarsın
@OBirAlfanınAmı bu ilk görüşün olacak o zaman
@OBirAlfanınAmı et hemen hadi
görürsün
@OBirAlfanınAmı et ne olur
senin gibiler için zamanımı harcayamam her hakaret edeni şikayet etseydik iş uzar giderdi
sen et de sonrasına bakarız avukat arkadaşım var
@OBirAlfanınAmı ben seni edeceğim ama hadi ikile şimdi
bak bunu da ss alıyorum
yol al şimdi hadi
çocuk var sanki karşında
@OBirAlfanınAmı sürekli durmadan yazıp duran taciz eden kim acaba göstereceğim sana gününü
başta bana hakaret eden kim acaba
hem taciz ne alaka sosyal platform burası
@OBirAlfanınAmı tamam koş
Bu kız bu tiple avrupalı istiyorsa ben Uzay Gemisinde yaşayan milyoner istemeliyim 🤣🤣🤣
Avrupayı bırak ruslar bile iyi, 50 yaşında kadın 35 gibi gözüküyo
avrupada gel bana diye kucak acmisti sanki.. Ya neyin kafasinda millet
Hak veriyorum mültecistandan kurtabiliyorsanız kurtulun ne yolla olursa olsun bu lanet arap artıklariyla dolmuş karaktersiz insanların tek cati altında topladiğı bir yer
Bu kızda güzellik pek yok. Şansını denesin bakalım yinede
haklı demiş tc erkeğiyle iş yürümezzzz sapık hırsız katil şiddet yanlısı bunlarrr daha hâlâ tc erkeğiyle olan varsa net maldırrr
Allah akıl fikir versin bunlara. Biz elimizdeki sapık erkeklerden bıkmışız bunlarda türkiye için can atıyorlar.
Bu kız güzel mi 😅😅 Rabbimin gücüne gitmesinde değil ya
Sizin için parası olsun da isterse şebek olsun
Herkes bir şekilde hayat kalitesini artırmak ve Türkiyeden uzaklaşmak istiyor yani ekmeğinin peşinde
Bundan daha güzeller var djkslfld
Bu tiple mi? 😃😃😃😃😃
Katılıyorum abla doğru yolda
Kız güzel deyilki neyin kafasını yaşıyor acaba
Stres karaciğerleri bozuyor tabi.
Kendi ve haklı tercih.
Avrupalı da bu asalağı bekliyor zaten
Bu mu güzel mk ajahlsjdlsjf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?