Mahalleye polis arabası geldi , acaba adam ölmüş mü?

Bugün sabah erkeğin bağırma sesi geliyordu ve o erkek çok defa camları kırıyordu. Kavga oldu bugün erken saat 8-9 gibi. İlk önce ambulans geldi hasta erkeğin gözünün üstünde kafasında çok derin yara vardı çok kan akıyordu. Sonrada polis memuru vardı sivil polis bile geldi. Ben Mersin'de Güneykent mahallesinde yaşıyorum. Bugün sabah kavga oldu. Az önce mahalleye olay yeri inceleme ekipleri polis memuru geldi.. adam öldü mü olay yerine ekip geldi.. ölmüş mü?

Olay yeri inceleme ekipleri polis geldi mahalleye, erkek öldü mü.. ?
Güncellemeler
+1 yıl
Ben geçen sene hastaneye gitmiştim bir kadın baygın olarak yatıyordu. Yanında kocası vardı bir erkek vardı doktor kan tahlili EKG akciğer filmi çekmiş hepsi temiz ve normal çıkmış. Kadına ben baktım boynun da ve boğazında darp izi vardı morarma vardı yüzünde gözünün yanında darp izi vardı. Kocası kadını dövmüş sonrada hastaneye getirmiş döverek bayıltmış kadını..
Güncellemeler
+1 yıl
Ben geçen sene hastaneye gitmiştim bir kadını baygın olarak getirdiler hastaneye nefes alamıyor kalp krizi dedi yakını ve yanındaki kocası. Doktor kan tahlili ve EKG yapmış. Kadın kalp krizi geçirmemiş nefes alıyormuş. Ben son anda kadına baktım boynunda darp izi ve morarma vardı sonrada o erkek kadının boynunu çarşaf ile kapattı. Daha öncede ise bir kadın gelmişti hastaneye yanında kocası vardı erkek kadını çok kötü dövmüş ağzını burnunu kırmış kadının yüzü simsiyah olmuş morarmış
Mahalleye polis arabası geldi , acaba adam ölmüş mü?