Arabalar Arabayı yere basan erkek apaçi midir? sonyablade Takip Et Xper 4 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Arabayı yere basan, air suspension kullanan erkek apaçi midir? Bu tür arabaları görünce insanlar apaçi, keko damgası vuruyor ama bence yakışan arabalar var. Sizce? Arabayı yere basan erkek apaçi midir? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
yavuzali06 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl milyonluk aracım katır yükü param da olsa orjinaline bağlı kalmayı tercih ederim çünkü güvenilir değil sonradan yapılan montajlar 0 0 Yorumla
Vivensss Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 89% +1 yıl Apaçiliği bilmem de hiç hoş durmuyor nasıl zevksiz biri olduğunu görüyorum. Abartma olmadan modifiye Honda Civic 'e yakışıyor. 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Arabalar konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yere nasıl ne amaçla bastığına göre değişir. Abuk subuk air bilmem ne ama spor yay taktıysa yol tutuş için yapmıştır derım 0 0 Yorumla
BebeğimGelLocadayız Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl arabaya göre bende Tofaş falan eski tenekeleri sevmiyorum 0 0 Yorumla
Trilogy588 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Yere yaklastiriyorlar arabanın orijinali bozuluyor hiçte güzel durmuyor aslında 0 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 39 +1 yıl modifiye seviyordur..apaçi keko başka bir durum.. 0 0 Yorumla
stealman34 Takip Et Xper 6 Yaş: 47 +1 yıl Ayni zamanda arizona kertenkelesi olur kendileri :) 0 0 Yorumla
Liiiimonn Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Bence çok tarz duruyor tabi keko kullanıyorsa bilemem 😁😁 0 0 Yorumla
Berk666 Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 95% +1 yıl Apaçi ne alaka. Bazı spor arabalara yakışıyor. 0 0 Yorumla
Plüton9 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl %50 oranında. anlaşılmıyor hangisi gerçek keko 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Arabalar konusunda 583 cevap paylaştı. Araba tofaş ise kesin apaçi 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Hem apaçi hem keko. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Honda ise arabası değil
milyonluk aracım katır yükü param da olsa orjinaline bağlı kalmayı tercih ederim çünkü güvenilir değil sonradan yapılan montajlar
Apaçiliği bilmem de hiç hoş durmuyor nasıl zevksiz biri olduğunu görüyorum. Abartma olmadan modifiye Honda Civic 'e yakışıyor.
Yere nasıl ne amaçla bastığına göre değişir. Abuk subuk air bilmem ne ama spor yay taktıysa yol tutuş için yapmıştır derım
arabaya göre bende Tofaş falan eski tenekeleri sevmiyorum
Yere yaklastiriyorlar arabanın orijinali bozuluyor hiçte güzel durmuyor aslında
modifiye seviyordur..
apaçi keko başka bir durum..
1.6 motorla böyle fakirliğinizi herkese ifşa, etmeyin😆😆😆
Ayni zamanda arizona kertenkelesi olur kendileri :)
Bence çok tarz duruyor tabi keko kullanıyorsa bilemem 😁😁
Apaçi ne alaka. Bazı spor arabalara yakışıyor.
%50 oranında. anlaşılmıyor hangisi gerçek keko
Görgüsüz Cahil kişiler bana göre
Araba tofaş ise kesin apaçi
Hem apaçi hem keko.
Apaçi
Evet olabilir
Biraz oylr
Evet
rezil bence
Keko iste