Kötü hiss ediyorum. ne yapmalıyım?

merhaba arkadaşlar. biraz farklı ama bir yandan da klişe bir aileye sahibim. Asıl sorun benim kendim gibi olmamam. sırf ablamın arkasını temizlemek için sırf aileme babam tarafından zarar gelmesin diğe yalan konuşmak zorunda kalıyorum. ablam benden 1 yaş büyük. ve o hep benden daha çok seviliyor. anneme yaşatmadığı kalmadı. 1 yıl önce 1 erkekle telefondan mesajlaşmış konuşuyormuş ve babam bunu öğrendi. hep söylerdi eğer böğle bir şey olursa sizi öldürürüm. eğer ablamın yerinde ben olsaydım çoktan beni dinlemeden öldürmüştü. ama ablama sadece kızdı yani ona dokunmadı. şimdiye kadar da hiç dövmedi ablamıı. ama bana her fırsatda saldırmaya çalışıyor. kendisinin sevmediği insanlara beni benzetip benden çıkarıyor hıncını. daha 1 ay önce annemi ortada bir şey yokken vurmaya başladı ve ben sırf karşı çıkdım diğe kafama yumrukla vurmaya başladı ve kafamı divara vurdu. bir an bayılacak gibi oldum ama kendimi toparladım. ama ben hep en iyi evlat olmaya çalıştım. ne bir erkekle konuştum ne kötü bir hareket yaptım. ablam benden büyük olmasına rağmen annem benden her gün poğça, börek bişirmemi istiyor eğer itiraz edersem ne kadar işe yaramaz olduğumu söylüyor. ablam hep babama sert sözlerde bulunuyor annemi üzüyor ama yine o çok seviliyor. büyükannem de onu seviyor. ona ne istiyorsa alıyor. daha yeni telefon aldı. şimdi de üniversite parasını ödedi. hep yeni elbiseler alıyor. halam başka ülkede yaşıyor ve gelince ona altın yüzük aldı. ama bana hiç bir şey almadı. doğum gününde ona 1000 tl veriyorsa bana 100 tl veriyor. Yani ablam tam bir artist kısaca. bazen gerçekten rol yapıyo ve annre bunu görmüyor. demem o ki ben böyle yaşayamıyorum. babam her fırsatda bizi öldüreceğini söylüyor evde el bombası saklıyor ve odasında av tüfeği var annem beni kocaya vermek istiyor daha 16yım. ve çocuk bildiğimiz ayı gibi bir şey. ben 30 yaşıma kadar evlenmeyi düşünmüyorum. gereksiz namus takıntılılar. ne yapmalıyım gerçekyen. konuşacak kimsem yok. kitap okumayı çok seviyorum
Kötü hiss ediyorum. ne yapmalıyım?