Ben bir dine inanmıyorum
İslam dinine inanıyorum
Satanistim
Hristiyanlık veya başka bir dine inanıyorum
Dinlere inanmıyorum (ateist deist agnostik)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ateistim dinlere inanmıyorum
Tüm dinlerden derledigim kendimce bir dine inaniyorum.
Ozmn başka bir dine inanıyorum butonunu seçer misin gerçek istatisligi merak ediyorum
inancım yok. ateistim. deist ve agnostikle aynı şıkta yer almak istemezdim.
Bu ne ego ya iyi ki aynı şıkta yazdım jdufj
ego değil. bu ikisi bizle alakası olmayan görüşlere sahip.
TM da dine inanmıyor yani ortak olarak o yüzden aynı şıkta yazdım bu tepkin biraz komik ve saçma geldi kusura bakma bu arada pek bir farkınız yok aslında onlar ile sen bigbangden önce ne vardı bilmiyorum diyorsun deist bilsem de tanrıdır diyor agnostik ikinizin de * diyor bence
az biraz daha araştır öyle gel. deist de agnostik de inançlı kimselerdir. ateistler hem inançsızdır hem de inançlara karşıdır.
Genetik okuyorum knk bana ne anlatıyorsun ateizm de inançtır inanç olmayan agnostizmdir ateistler tanrının olmadığına kesin olarak inanır buda bir inançtır
Agnostik sadece inanç değildir çünkü o bilmiyorum der
tipik dindar kafası. genetik okıyormuş. he he kesin öyledir. allahın liselisi.
İslâm...
Ya gerçek değilse
Ben varlığına ve gerçek olduğuna inanıyorum...
Ama inanmak şüpheli bir durum için söylenmez mi o
Ben subhe duymuyorsun...
Bence ölmekten hiç olmaktan korktuğun için inanmak istiyorsun
Siz nasıl istiyorsanız öyle düşünün...
Nasıl İstiyotsam değil benim ki inanç değil bilim ne diyorsa odur bilinç yok olacak sonsuz uyku gibi olacak anlarsın ya ama bilim bilmeyen birine ne anlatıyorum ki
İslâm dini bilim le ters düşmez..
Bilim bilen siz ölümden sonra bir hayatın olmadığına inanabilirsiniz...
İnanç ile alakası yok bu olayın öldükten sonra hayat zaten yok neyse ya hadi iyi günler sana
Gerçekten bilim araştırmış olsaydınız böyle konusmszdiniz...
Size de iyi günler...
İslam
İslam
İsminden neden İslam'a inandığını anlayabiliyorum keşke gerçek olsa da ölen sevdiklerimiz ile buluşsak :(
Buluşucaz inşallah.
Merak etme hiç olacagin zaman yani sonsuz uyku zaten var olmadığın için acı da cekmiceksin çok düşünme o yüzden çünkü 7000 dinde insan uydurması
Ben böyle düşünenlere şok oluyorum ya ölümden sonra ki hayata nasıl inanmazsınız her şey bu kadar mıydı yani, ben bir daha babamı göremicem mi hayır Allah'ın istediği hayat doğrultusunda yaşarsam neden olmasın.
İyi de ölüm bir son yani kendimi kandırıp neden başka bir yer olduğuna inanayım ki bu sadece kendimi kandırmak olur
İnanırsan ne kaybedersin?
Buna fayda zarar gözü ile bakar isem insanlığımı kaybeden bir nankör olurum istesem de inanamam iyi kaybecek bir şeyim yok ozmn inanayım bari bu mudur yani cidden saçma
Peki öyle olsun.
Baban gitmis olabilir ama eğer burada olsa idi senin uzulmeni istemezdi seni yalnız bırakmayacak acına destek çıkacak başka biri ile arkadaş ol yuva kur hayat bundan ibarettir pes etme sevmeye devam et
Sonuna kadar inanıcam eğer bu dediğine inanırsam itikadıma zarar gelir. İste o zaman cinnet geçiririm.
Ayrıca bu arkadaş ya da yuva kurmakla olmuyor onun yerini kimse dolduramaz
İşte zaten olması gereken bu babana kavuşamicak olman seni kötü biri yapıyor ise kusura bakma sen zaten kötüsün kendini kandırmayı bırak derim bugün varız yarın yokuz 50 yıl sonra cidden inanan insanlar kalacak mı sanıyorsun kimse inanmayacak bilim gelecekte ölümsüzlüğü bulacak bilim ve teknoloji uçtu gidiyor insanlar Budizm su bu yok kıble nerde falan kimse bunları umursamayacak ve belki de hatırlayan olmayacak biraz araştır derim bilimi ve diğer dinleri sahte mutluluk için kendini kandırma hayat burada var tek gerçeklik burası umarım araştırır ve doğru yolu bulursun.
Tamam ahirette görüşürüz varmıymış yok muymuş görürsün o zaman.