AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kimse demesin 80 milyon bilmem ne, 10 milyon kalsa sevin
Bu uygulamadakilerin aklı fikri cinsellik rahat yaşam vs olduğu için burdakilerin çoğu kaçmaktan yana olur ben ülkeme nükleer atılsa yine gitmem şahsen. Kaybedecek hiçbir şeyim yok vatanımdan başka.
Vatansever değilsin kanka olsaydın devrim yaratabilirdin diyeceğim fakat bizim halk korkak kimse senin arkanda durmaz gibi geliyor bana
Savaş varsa ülkem tehdit altındaysa kaçmam. Ülkemde olumsuz bir durum varsa bunu düzeltmek için uğraşırım. Z kuşağıyım bende ama bence çoğu aptalca düşünüyor. Şimdi gelirler bana sümeyye kezban demeye.
Ülken mülteci krizi başladığı an tehlike altına girdi zaten fakat siz sosyal medya üzerinden kınadınız sadece şimdi bedelini ödüyorsunuz
Sen ne yaptın bu durumda çölüne dön milletle uğraşma ermeni tohumu
Gerçekleri yüzünüze vuruyorum siz aynı Afgan halkı gibisiniz Amerika Afganistan'dan çekilmeden önce Afgan ordusuna birsürü silah bıraktı Afgan ordusu nicelik ve nitelik bakımından Taliban'a kıyasla kat kat güçlüydü fakat ordunun adeta tamamı ya kaçmayı ya da teslim olmayı tercih etti
Türk halkını 15 temmuzda görmedin her halde. Bunu yazan zavallıdır
Ülkede mülteci krizi varken ses çıkaramayan kişilerden bi b*k olmaz kanka inan bana Türkiye iç savaşa doğru gidiyor fakat sizde tık yok
Kız ben kendimi yırtıyorum ses cikarmak icin ama napabilirim tek. Bu konuda haklısın araptan güzel kardeşim geçilmiyor ulke
Bundan dolayı diyorum zaten Sri Lanka halkının b*ku kadar cesarete sahip olmayan millet savaş durumunda eline silah alıp savaşmaz
Yapabilecek bir sey olsa en basta ben destek olucam gitmiyorlar ve surekli afgan aliyor
Halk ne yapar bilmem ama ben savaştan yana değilim.
Atatürk ne demişti:
Söz konusu vatan savunması değilse her savaş cinayettir.
Bu milletten bi halt olmaz acı ama gerçek
Katılıyorum ülke iç savaşa doğru gidiyor fakat twitter tiktok milliyetçiliği harici tık yok
En iyisi gitmek kanka
Katılıyorum bu hainlik değil biz akıllıyız bizim halk ise korkak Sri Lanka kadar olamıyorlar sonra ben milliyetçiyim emanetlere sahip çıkmak görevim diyorlar fakat tek yaptıkları şey tiktok çekmek😂
maalesef yaşlı nesil çok aşırı çahil adamı peygamber ilan edicekler nerdeyse
Senin kacacagin bellide
Biz kacmayiz bizim tek ve son devletimiz Türkiye burada ölürüm
Mülteci krizine ses çıkaramayan halk savaş durumunda eline silah alıp canı pahasına savaşmaz kanka mülteci krizini bitirmek en basit şey
Turkiyenin mülteci krizi diye bi sorunu yokki onlar bizim misafirimiz
Asil mülteci Avrupa'daki ülkesini satan ülkesini satan iltica eden Türk vatandaslar
Misafir dediğin şahıslar senin ülkende senin bayrağını indirip kendi bayrağını asıyor misafir dediğin kişiler senin vatandaşını taciz ediyor tecavüz ediyor ekmeğiyle oynuyor bu nasıl misafir dediğin benim bildiğim teşekkür eder bunları yapmaz
Sorduğun soruya bak yaptigin algıya bak amacin ney ya sev ya terk et savaşı bekleme yunan ve ermeniler seni kabul eder
Kardeş ülke Azerbaycan'a yerleşmeyi planlıyorum çünkü akıllıyım ben sizin gibi sözde milliyetçi değilim
Milliyetçiyim deyip Azərbaycan a gidecekmiş hasbam çok komiksin LWMWLSMSLEME
Reklam yapmayı sevmem sözde de drgil ozdeyim bu ülkeyi bu devleti bu bayrağı karsiliksiz sevdik biz
Milliyetçi olduğumu iddia etmedim fakat siz sözde milliyetçisiniz bu bariz bir şekilde ortada adamlar Eminönü'ne Afganönü diyor ses yok Afganlar Türk bayrağını indirip kendi bayrağını asıyor ses yok Pakistanlı mülteciler ülkemizdeki kadınların resmini videosunu izinsiz çekiyor ses yok Afgan birisi camide hemcinsi çocuğu taciz ediyor ses yok çok güzel milliyetçisiniz cidden helal olsun 👏
Sen ne yapıyorsun onlar bunu yaparken peki KS de millete mi sallıyorsun
@dkmsksmslsms Gerçekleri yüzünüze vuruyorum yurtdışına gidenlere hain diyorsunuz fakat siz korkaksınız korkak
Bizim yerimize sen git ses çıkar
Bu ara biz kerkuk kırım Karadağ da çalışıyoruz sizde Eminönü ne sahip çıkın
Pomem öğrencisiyim çomar sensin korkak bu sene bi daha msü gircem sen tırnaklarım kırılır diye ağlarken ben sabahın altınsında nöbete başlıyorum
Devrim için halkın Sri Lanka gibi ayaklanması gerekiyor fakat bizim milletimizde o potansiyel yok o dediğinizi yaptığım an hayatım biter fakat milyonlarca insan ayaklanırsa yolsuzluk biter inanmadığım şey için kendimi feda edemem
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur
Dediğin gibi olsaydı bence ülkemizde mülteci krizi olmazdı
Doğru milletin epey kanı bozuldu bu aralar
Yüksek oranda savaşirlar.
Büyük bir kısmı savaşmaz.
Yarısı kaçar yarısı kalır