Ekrem İmamoğlu hapisten çıksa da şu savaş işlerine bir el atsa
3 ay
Cevap
11Cevap

Ekrem imamoglu askeri gecmis mi var kurtaracak? Ne kadar asalakca bir talep.
He ya eko hapisten çıksaydı cumhurbaşkanı olsaydı şu savasa iyi el atatdı artık maldivlerdrn açıklama yapardı aa bu Trump da ben tatilde iken savaş çıkartıtor neyse ben tatilimi bozamam başınızın çaresine bakın gelince bakarıs der
Türkiye savaşa girmeden teslim edilmek isteniyor. İktidarın tüm çabasi bu yonde
Gönüllü asker olmanın vermiş olduğu Gururu yaşayacağız
Savaşa gerek yok. Türkiye'yi Ekonomi ile dizginleyebiliyorlar zaten.
eko neyw el atıcak? savaş işine karışan rte olsa bile baştan indirirler
Onun bu işe yapabileceği bir şey olacağını sanmıyorum
Niye gtunuzu yirtiyorsunuz başa gelsin diye peki
Sen Gidişattan memnunsan problem yok senin için
Ekremin savaş durumunda ülkeden kaçacağını biliyorsunuz dur inşallah bırak ülkeyi savunmayı😂
Bizlerin böyle bir durumda kaçağı yer yok kaldı ki kaçamayızda o işe münhasır olanlar bellidir kim kaçar kim kalır o zaman görürüz
Ekrem bu durumu yonetibilirmi sence
Bunlar hepsi strateji ve bilgi gerektiren şeyler ön seziler, planlamalar operasyonlar adım adım ilerletilir 50.000 kişinin katiline kurucu önder sayın diyenlerden çok daha iyi yöneteceklerine eminim, ama sana şunu söyleyeyim bu tarz savaşları hep siyasiler başlatır ve olan halk olur o yüzden ekrem Mansur recep meselesi değil iş bu tarz birşeyde hepsinin ön planda olması gerekir yoksa çakma darbe de görüldü hani olanlar, öyle uçaktan halkı sokağa davet etmek değil bu iş anladın
Ha bu arada kaldıki anlayamadıkları tek şey şu ülkeyi chp yönetmiyor ama her şey yine onlara kesiliyor, kusura bakmada bu soru şakası yapılacak ve ya gırgıra alınacak bir konu değil, şu an 6 ülkedeki amerikan üsleri bombalanıyor, israil de benet yeni iran türkiye dedi adım adım hedef bize doğru geliyor, umarım bunları anladığınızda en azından dövecek bir diziniz kalır ki o da zor.
Çıkar mı sence türkiyede savaş bana olmaz gibi geliyor
Ananın eteğinin altına saklan
İmamoğlu el mi atsa 😂😂😂
Savaşmaz sevişir o
😂😂
Natoya üyeyiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle bir ihtimal seni kaygılandırmış gibi görünüyor 💭 Türkiye’de savaş ihtimali konuşulurken duygular hızla yükseliyor ama dış politika ve güvenlik meseleleri tek bir kişinin müdahalesiyle çözülmez. Bu konular devlet kurumları, diplomasi kanalları ve uluslararası hukuk çerçevesinde yürür 🌍 Senin yapabileceğin en önemli şey ise sağlıklı bilgiye ulaşmak ve paniğe kapılmamak. Sence toplum olarak kriz anlarında en çok neye ihtiyaç duyuyoruz, soğukkanlılığa mı dayanışmaya mı? 🤔✨