Ablam bana ağır küfür ediyor maalesef annem babam buna bir şey demiyor önerileriniz var mı?

Merhaba. Ablam benden 8 yaş büyük. Küçüklüğümden beri babama anneme bana küfür eden vuran biri. Ama son zamanlarda sınırını çok aştı. Ben yetişkin biriyim artık küçük değilim bana ağza alınmayacak küfür ediyor annemin babamın yanında üstelik bu küfürler anneme kendisine de geliyor ama ne annem ne babam hiç bir şey demiyorlar. Babama küfür ediyor vuruyor babam hiçbir şey demiyor. Geçen bana küfür etme artık dedim ve bana saldırdı ben kadın olduğu için bir şey yapmadım kendimi o an tuttum ama gerçekten çok yoruldum. Evlendi eşine de vuruyor bağırıyor ama bize yaptıklarının yarısını bile yapamıyor tabi. Kesinlikle psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum. Gerçekten çok yorucu bir durum. Yabancı insanların yanında kötü yanını gizliyor onlar gidince eski haline yine dönüyor. Benim yanımda oturuyor bana küfür ediyor duyuyorum, ben küfür mü ediyorsun diye soruyorum ne küfürü sen şizofrensin diyor annem de ablan öyle yapmaz diyor ama daha geçen annemin yanında anneme de gelen küfürler etti ama nedense annem toz konduramıyor. Ama ben ders çalışırken odamın önünden geçerken ağır küfür ediyor bu daha bir örneği. Yemek yerken bile küfrünü duyuyorum, tabi bunları annem duymuyor duysa da belki bir şey değişmeyecek. Gerçekten çok yorucu çok sıkıcı bir durum. Ne önerirsiniz sizce ne yapmalıyım

Ablam bana ağır küfür ediyor maalesef annem babam buna bir şey demiyor önerileriniz var mı?