Çekingen olmak benim suçum mu?

Geri zklı muamelesi yapıyorlar, beni dinlemiyorlar, benimle alay ediyorlar, beni dışlıyorlar. Ben de artık sosyallesemiyorum hatta şu an arkadaşım bile yok, herkes arayıp sormayı kesti. Buna rağmen bir de ailem benden para kazanmami falan bekliyor, iyi de ben her girdiğim yerden böyle şeylere maruz kalırken nasıl insanların içine gireyim? Nasıl para kazanayım? Derslere çalış okula git falan da deneyim, bu probleminden dolayı okulda başarısız oldum zaten ve şu an 22 yaşındayım. Ne yani bu yaşta üniversiteye mi hazirlanayim? Sanki ailem izin verecek, ailem izin verse çevrem dalga geçecek ve yine geri zklı muamelesi yapacak. Hem zaten 1 yıl hazırlanması denedim fakat hayat problemlerim ağır bastı, hastalıklar, psikolojik, fiziksel, odaklanamadim. Sonra dershaneye de gittiğim için derhaneye gitmesine rağmen yapamadı falan dediler. Her neyse bana insanları takma falan demeyin çünkü bu boş yapmaktan başka bir şey değil, estetik ameliyat olanlar neden oluyor peki? Bana insanari takma falan demeyin kesinlikle çünkü onların geri zklı olduğunu düşünmeye başladım, yani zaten takmıyorum ama şunu düşünsenize abi, girdiğiniz her yerde geri zklı ve ucube gibi davranıyorlar size ve bundan rahatsız olmayacak misiniz yani? Bakın mesela tto olayında ensede nasıl küfürler ettiler ve adamım yurt dışında güzel bir hayatı olmasına rağmen psikolojisi bozuldu. İnsanları takma diye bir şey yok, bu durum bir hastalık çünkü insanlar seni disliyor ve sen de rahatsız oluyorsun ve hangi insan olsa rahatsız olur. Dolayısıyla cekingenlige bu sebeple hastalık diyorlar.
Güncellemeler
+1 yıl
22 yaşına geldim hala daha insan içine giremiyorum çünkü her zaman dalga geçiyorlar. Direk dalga geçtikleri veya garip olarak tanımladıkları için de hiç arkadaşım olmuyor. Söyleyin bana bu durumda neden sosyalleseyim? Bana yarar olarak 0 katkı sağlayan ve bana aksine zarar veren bir şeyi deden yapayım? Ne yapacağımı bilmiyorum mk böyle hayatın
Çekingen olmak benim suçum mu?