Güncellemeler
+1 yıl
22 yaşına geldim hala daha insan içine giremiyorum çünkü her zaman dalga geçiyorlar. Direk dalga geçtikleri veya garip olarak tanımladıkları için de hiç arkadaşım olmuyor. Söyleyin bana bu durumda neden sosyalleseyim? Bana yarar olarak 0 katkı sağlayan ve bana aksine zarar veren bir şeyi deden yapayım? Ne yapacağımı bilmiyorum mk böyle hayatın
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İşe kendinden başla dostum. Diğerlerini boş ver. Mesela bol bol kitap okumaya başla ki konuşacak bol lafın olsun. Mesela spora başla ki kendine güvenin geri gelsin. Bir hobi edin. Göreceksin ki hersey nasıl değismeye başlayacak🙏👍
Hepsini yaptım bir boka yaramıyor. İnsanları sevmem, nefret ederim. Düzelecek bir şey de yok, psikiyatri düzeltebilir ancak öyle basit değil, öyle olsa ben yıllar önce daha çocukken düzeltirim kendimi çünkü 12 yaşında kitap okumaya ve spor yapmaya kendim başladım. Hatta salona bile gitmiyorsun agacda barfix çekiyordum
Haklısın. Bazen çözümü biliriz ama başkasından da duymak isteriz. O zman yardım almalısın dostum👍
Insanlarin soylediklerini umursama bence sen onlar icin degil kendin icin okucaksin ve kimseylede muhatap olma neden durduk yere canım muamelesi yapiyorlar ki? Kimseyle gereksiz muhabbete girme samimi birsey soyleme kendinden odun verme ciddi takil canım muamelesi yapmalarina firsat tanima
Demek ki öyle gözüküyorum. Hayata belki 5 0 geriden başladım. Ders vs odaklanamiyorum psikolojik sorunlardan dolayı. Sağlıklı bir beyinle gerçektende çok başarılı olabilirdim ama olmuyor işte. Mesela cemre demirelde de aynı durum var adam bipolar ve gidip de o acılarla ders vs çalışamıyor çünkü bu imkansız, olmaz yani. Ama bunu insanlara anlatamiyorum, bahane diyorlar. Bok bahane mk keşke herkes yaşasa da görseler.
Gene ayni sey diyosun insanlar... birak insanlari ne derse desin sen kendini sev istedikleri kadar grzkli desinler sen zeki oldugunu kendine ispatla elaleme degil
Bu saçmalık, kendime zaten ispatladim ama insanlar rahatsız ediyor. Ben uyumsuzum, dalga gecilmeye mahkumum. Ne yani bana bok muamelesi yapacaklar ve ben de bundan rahatsız olmayacağım öyle mi?
Kendi kendine yapiyorsun baksana ben kotuyum ben uyumsuzm bilmem ne sen once kendinle barisik degilsin ki. Haklisin elbette insan uzuluyor kiriliyor. Ama tamamen kendini birakma diyorum. Kendini iyi hissettiren guclu daha özguvenli hissettiren seylere odaklan.
Ben hayal görmüyorum herceklerden bahsediyorum. Her yerde bu sorunlarla karşılaşmanın sebebi diğer insanların beni garip karşılaması ve böyle davranmaları. Her yerde bu durum böyleyse ben kendimle barisik olup insanların içine karsirsam daha kötü bir hale gelirim ama bu problemlere odaklanarak bunları cozersem bu sorunlardan kurtulurum. Durum bu ve bu problemleri neden çözmeyi bu sorun çıkıyor karşıma. Neden bu kadar mal insan varken sırf onlar böyle davranıyor diye ben de onlar gibi olayım? Ne yani bilim hakkında, toplum hakkında falan mı konusuyorlar da onlarla konuşmak zorunda hissederim kendimi? Okul, aile, iş, araba, futbol, burçlar, kavgalar. Yok ben şunu başardım, yok ben bunu başardım. E iyi knk tamam popona şok hepsini banane? Bana hava atmak için mi başardım bu skk basit şeyleri? Aynısını ben de yapardım ve çoğu insan da yapardı senin gibi şanslı bir o çocuğu olsa. Şimdi sen de egolu olduğumu düşüneceksin, işte insanlar böyle mk
Valla dediklerinden hic bisey anlamadim beynim durdu yardimck olmak istedim ama beni asti bu konu cozum sende o zaman cozumu sen daha iyi biliyorsun
Çekingen kişilik bozukluğuna sahip bireyler, genellikle temas halinde oldukları kişinin hareketlerini ve yüz ifadelerini ihtiyatlı bir şekilde değerlendirirler. Onların bu korkulu ve gergin tavırları, başkaları tarafından alay konusu olmalarına sebep olabilir; ve bu durum onlar için, kendileri ile ilgili endişelerini doğrulayan bir nedene dönüşür. Eleştirilere karşı, yüz kızarması veya ağlama şeklinde bir tepki verme konusunda oldukça endişelidirler. Diğerleri tarafından, “utangaç”, “korkak”, “yalnız” ve “soyutlanmış” olarak tanımlanırlar.
Bu bozukluğun yol açtığı asıl problem sosyal ve mesleki faaliyetlerle beraber baş gösterir. Düşük özgüven ve reddedilmeye karşı geliştirilmiş aşırı duyarlılık, kişinin ikili ilişkilerindeki sınırlamalar ile ilişkilendirilebilir. Bu bireyler zamanla kendilerini daha fazla soyutlayabilirler ve genellikle kendilerine bu krizden kurtulmaları konusunda yardımcı olabilecek yeterli bir sosyal destek ağına sahip değildirler. Şefkat ve kabul görme arzuları, ideal ilişki fantazilerinde hayal ettikleri en önemli kıstaslardır. Kaçınma davranışı, mesleki işlevsellikleri konusunda ciddi önem arz edebilir; çünkü bu bireyler sosyal durumlardan kaçınma çabası içindedirler ve bu durum üstlendikleri işin temel taleplerinin karşılanması ve ilerlemesi konusunda birtakım olumsuzlukların yaşanmasına neden olabilir.
bendede aynı durum takma sikine kkimseyi
Senin cekingenligin durumu nasıl ciddi mi
Az mi