Selâm, insan sevdiğinden ilgi görmek ister, sevgi görmek ister. Sevdiğin birinin sana ilgi göstermesini beklemek veya istemek manyaklık değil doğurusu budur. Bir ilişkide ilgi falan yoksa, sevgi yoksa napayım öyle ilişkiyi.
Herşey karsılıklı, genel de ilgi manyağı olan tipler, tek taraflı ilgi beklerler. Sevgileri sahtedir. İlgi bitince ya da azalınca hemen sırtını dönerler. O yüzden ilgi milgi yok kimseye. Çocuk eglendirmeyr gelmedik bu hayata
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
aferin sana işte böyle. kız dediğin böyle özgüvenli olacak. prenses olmak her kızn hakkı. bunu hissettirmeyen erkekle işin olmasın tabi. adın gibi nazlanmak, şımarmak en doğal hakkın. hiç bozma kendini
Ben genelde soytarıları kral ettim. Sonuç mu elin kokmuşlarina k*öpek oldular. Hayat müşterektir ama ben onu tatmadim bu zamana kadar. Benim verdiğimi karşı taraftan almış olsaydım hayatımda olacak kisi en mutlu insan olurdu.
Misliyle karşılık vereceksen neden suç olsun? Karşılıksız veren yalnız Allah-ü Teala.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tesadüf oldu ama bende ilgi göstermeye manyağım😊 Şiirler güzel sözler her dakika özlemeler hepsi var. Burdan birine verdim o hrrşeyimi sonuç olarak terketti. Fazla ilgi sevmiyo galiba napim bende ilgi göstermeyi önemsemeyi seviyorum