Namaz kılınan eve içkili gelen misafiri kabul eder misiniz?

Doğruyu konuşmak gerekirse Benim en nefret ettiğim misafir türü içkili gelen misafirdir. Hayır anlam veremiyorum ne anlıyorlar bu işte çiyorlar içiyorlar saçma sapan şeylere gülüyorlar ertesi gün de bir süre baş ağrısı çekiyorlar.

Bizde misafir vardı babamın arkadaşı kızı damadı karısı ve torunu ile birlikte geldi adam her gelmesinde normal bir misafir olarak değil tek bildiği içki içmek, mecburen yazılan terası büyük olduğu için inmek zor olduğu için ben de bedensel engelli olduğum için oturmak zorunda kaldım ama açıkçası hiç de memnun kalmadım. Benim bildiğim misafir oturur yemeğini yer çayını içer kahvesini içer çeker gider. Bir de bir gün öncesinden masa hazırla sandalyeleri masaya koy bilmem ne yap bir sürü hazırlık yap sanırsın büyük bir devlet adamı geliyor başka bir şey olsa böyle yapmazlar.

#GeceMuhafızı

22 SAFER 1444

18 Eylül 2022 Pazar Saat 01.17

Güncellemeler
+1 yıl
Bazılarınız o kadar boş yorum yapıyor ki yorum yapmış olmak için yorum yapıyorsunuz biz kimsenin günahını sevabına karışmıyoruz Üstelik kendimin de sevap olduğunu günahımın olmadığını söylemedim sadece içki olayından hoşlanmıyorum ayrıca bedensel engelli olduğum için de terastan yukarı tek başıma inmek gibi bir şansım olmadı bundan dolayı oturmak zorunda kaldım düz bir yer olsaydı çoktan kalkıp giderdim.