Aile & Toplum “Pazar günü gelmek isteyen misafire ne dersin? s Kimikio Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Haftada 1 gün izniniz var ve o gün misafir gelmek istiyor. 🙄Pazar günü gelmek isteyen misafire ne dersin? “Pazar günü gelmek isteyen misafire ne dersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl https://youtu.be/RS6NhN8_8ZU?si=YHhlkTK0jUjiUfx8 1 1 Yorumla s Kimikio +1 yıl 😂 Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Ders çalışçam canım sınavım var derim malum zor bölüm okuycaz 1 2 Yorumla s Kimikio +1 yıl Hangi bölüm 😄 Yorumla BanaNeHa +1 yıl eğer hatırlıyorsan tam olarak bahsettiğim bölüm :D Yorumla
Afrodit429067 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Hadi ordan başka kapıya zaten bizim akrabalarda bize yemeğe gelir insanları çekiştirmeye gelir sanırım benim akrabalarım türünün son örneği 1 0 Yorumla
Beyazid Takip Et Yoda Yaş: 88 , eic 45% +1 yıl Örf ve adetlerimize göre bizde hafta sonu hafta ici yoktur buyrun basimizin üstünde yeriniz var deriz, siz yeterki gelmek isteyin. 1 0 Yorumla
MrsCanselll-_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 301 cevap paylaştı. Pazar günlerini tüm dünyayı evde oturarak geçirme günü ilan ediyorum oturun evinizde bırakın milleti 😂 1 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yani önemli bir program yoksa dolayısıyla kabul ederdim. Misafir berekettir misali 1 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Planım var dışarı çıkıyorum derim 🤣 1 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Başka bir planım var müsait değilim 1 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. İnsan görmekten kusucam yakında 1 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. “Evde yoğuz” 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Pazar günü bi yere gitmem, kimse gelsin de istemem 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. evde yokuz 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Buyur gel derim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
😂
Ders çalışçam canım sınavım var derim malum zor bölüm okuycaz
Hangi bölüm 😄
eğer hatırlıyorsan tam olarak bahsettiğim bölüm :D
Hadi ordan başka kapıya zaten bizim akrabalarda bize yemeğe gelir insanları çekiştirmeye gelir sanırım benim akrabalarım türünün son örneği
Örf ve adetlerimize göre bizde hafta sonu hafta ici yoktur buyrun basimizin üstünde yeriniz var deriz, siz yeterki gelmek isteyin.
Pazar günlerini tüm dünyayı evde oturarak geçirme günü ilan ediyorum oturun evinizde bırakın milleti 😂
Yani önemli bir program yoksa dolayısıyla kabul ederdim. Misafir berekettir misali
Saat dokuz evdee yoğuzzz” diyeceksin..
Planım var dışarı çıkıyorum derim 🤣
Başka bir planım var müsait değilim
İnsan görmekten kusucam yakında
“Evde yoğuz”
Pazar günü bi yere gitmem, kimse gelsin de istemem
evde yokuz
Buyur gel derim
Müsait değilim.