İlk iş günümdü eve gelince ağladım. Normal mi böyle hissetmem?

A101’de işe başladım bugün ilk gündü şansıma da sevkiyat oldu bir sürü mal geldi. Bir kız var tecrübeli diye hep o kasada durdu müdür bana bütün malları taşıttı. Tavuk kolilerini ve pirinç kolilerini taşırken bir an dengemi kaybeder gibi oldum gözüm karardı bacaklarım titriyordu yorgunluktan. Müdür halimi görünce acıdı mola ver biraz dedi. Yukarı çıktım depoya ve hüngür hüngür ağlamak istedim ama yapamadım anlarlar diye. 11 saat çalıştım kasa da öğretmediler akşama kadar mal taşıttılar. İş arkadaşlarım iyi kişiler bana sürekli yardımcı oldu iki tanesi. Onlardan yana bir sıkıntım yok ama iş çok ağır. 18’e yeni girdim babam evi terk etti ve çalışmak zorundayım kardeşime anneme bakmak için. İşten çıkar çıkmaz ağladım yok boyunca. Eve gelince ağlamak istemedim ama annem sarılınca hüngür hüngür ağlamaya başladım. Belim çok ağrıyor hissetmiyorum bile. Ayakta duramıyorum bacaklarım hala titriyor yorgunluktan. Ben okumak istiyorum üniversiteye gitmek istiyorum. Babamdan bir kuruş bile harçlık istemezdim zaten önceden yeter ki eve baksın ama onu bile yapmıyor. Bütün bunlar üst üste gelince çok kötü haldeyim hem psikolojik hem ruhsal olarak. Burada nasıl devam edeceğim. Alışır mıyım markette çalışanlar var mı?

İlk iş günümdü eve gelince ağladım. Normal mi böyle hissetmem?