Hayvan gibi yemek yiyen insanlara yapmak istediğiniz bir şey var mı?

Bir toplumda, başka insanların olduğu masada (bu çekirdek aile de olsa toplumdur, tek başına değildir o insan) hayvan gibi kaba şekilde yemek yiyen, o yeme seslerini duyduğumuz, ağzını şapırdatan, asla etrafındakileri rahatsız eder miyim diye düşünmeyen bencil, kaba ve görgüsüz insanlıktan çıkmış insan müsveddelerine ne yapmak isterdiniz?

Ben elimde olsa o insanın kafasına o tabağı geçirmek isterdim. Hayvanlaşmanın ne lüzmu var? Hadi hiç görgü kuralı nedir bilmiyorsun, hadi hiç kendini geliştirmedin ve Hâlâ ayı gibi davranıyorsun, hadi hiç utanman çekinmen yok, bari bencil olma, bari etrafındaki insanlar rahatsız olur mu, Senden iğrenir mi diye bir düşün yani..

ℯ𝒹𝒶𝓂ℯ𝒹𝒶

Güncellemeler
+1 yıl
Hayvan gibi yemek derken kastettiğim şey, çok fazla yemesi değildi. Yeme şekliydi yani kaba yemesi, ağzını şapırdatması vs, insanları rahatsız etmekten hiç çekinmemesiydi. Yoksa istediği kadar yesin, yeter ki kibar ve rahatsız etmeden sessizce yesin. O yeme sesleri benim cidden midemi bulandırıyor. Ben onun ağzının sesini duymak zorunda mıyım.