Esimin ailesi surekli esimden para istiyor degerli goruslerinize yorumlarina ihtiyacm var simdiden tesekkurler?

2 yillik evliyim arkadaslar evliligimiz zor bir surec sonrasi gerceklesti esimin ailesinin hic bir destegi olmadan kendi imkanlarimiz ile yuvamizi kurduk kendileri ile ben pek gorusmuyorum hic bir ortak noktada hem fikir degiliz anlasamiyoruz hatta birbrimizi sevmiyoruz ilk bastan beri boyle devam etti kendileri cok geri kafali cahil insanlar bu sebeple uzak kalmak iki tarafin tercihi ve daha saglikli Asil sorun su ki esim 3 kardes kiz kardes ogrenci erkek kardesi 25/yasinda calismiyor okul da yok annesi ev hanimi baba calisiyor fakat eve hic bir destegi yok evlenmeden once eve destek olan tek esim di calistigi tum parayi ailesinin ihtiyaclarina harciyan biriydi ve bu surec kucukligunden beri boyle ilerlemis hatta evlendigimizde hic oarasi yoktu benim destegim ile bazi seyleri beraber yaptik cogu seyin ustesinden geldik borclar bitmek uzere kazandigi tum parayi birikim yapmaya caliyorum her yerden tasarruf yaparak gelecigimz adina birseyler yapabilmek icin cok fedakarliklar yapiyorum fakat ailesi surekli para istiyor annesi ev sahibi kiraya zam yapti napicaz kardesin calismiyor napicaz suraya sukadar borc var ne yapicaz diyerek surekli pskoliji baski yaparak esimden para talep ediyor erkek kardesi haftada 3/4/kez para istiyor ayyakabi alicam para gonder abi kiz arkadasimla buluscam para gonder abi cocuk azini acsa para istiyor artik evde cok siddetli kavgalarimiz oluyor evliligim bitirme noktasindayim bir cok kez kinusmayi denesemde fayda etmiyor ailem diyor kardesim diyor annem diyor konuyu kestirip atiyor bunun disinda hic bir kavgamiz sorunumuz yok beni sevdigini deger verdigini biliyorum bende esimi cok seviyorum fakat huzursuzluktan artik ayri yataklarda yatiyoruz boyle oluncada kendiki cikmazda hissediyorum degerlinyorumlarinizi fikirlerinizi almak isterim arkadaslar Tesekkurler

Esimin ailesi surekli esimden para istiyor degerli goruslerinize yorumlarina ihtiyacm var simdiden tesekkurler?