Beni ilgilendirmiyo, sadece aklıma başka soru gelmedi. Zırnık koklatmıyom da ben sdklfsif

Beni ilgilendirmiyo, sadece aklıma başka soru gelmedi. Zırnık koklatmıyom da ben sdklfsif

Ben iyi dilekte bulunanlara ve geneline kıyamıyorum sanırım benden bir şey eksiltmiyor ama dolandırıcı olanda belli oluyor yani
Birini tanıyorum baya varlıklı ailesi var çocuk ticarete vs meraklı devamlı bir şey satıyormuş ailesi izin vermezse kaçıyormuş
Gerçekten ihtiyacı olan birisini gördüğümde evet yardımcı olmaya çalışıyorum ama sokakta böyle eli ayağı tutuyorken çalışmayan dilencilere para vermiyorum tabii ki
Cevap
9Cevap
Önceden veriyordum, artık eskisi kadar vermiyorum.🤔
Acaba açlıktan öleni oluyo mudur sdlkfis ya da cırcırdan
bunda üzülcek ne var ki?
E bizi ilgilendirmiyo ki, bize mi sordu kıtlık yaşarken? Trendyoldan bütün eppek gömim ben
Getir eksik getiriyo. Geçen sene burger kingden menü söylemiştim. Mega boy pattis istedim. Sadece bir adet pattis getirdiler, bir dilim, 0.5 cm küp pattis. Sonra müşteri hizmetlerine "Benim pattisim yok, pattisimi istiyom, Bana pattisimi getirin" didim, sonra getirdiler ama o zamana kadar çoktan ben menüyü yemiştim :'(
Sonra tatlığa bağladık ve bi daha getirden bişey söylemedim ilskdfsş
onlar bizden zenginler sjsjshajshjsdodk ve vermiyorum ben öğrenciyim çalışmıyorum onlar sabah akşam dileniyorlar bari çıkarıp bana 10 lira versinler
Ben cidden fakir olsa da vermem, hele çocuğu varsa inadına vermiyom. Bana mı sordu ürerken? Mtioz bölünüyolla sanki ya te allam yareppim
5 çocuğu var olm ne tecavüzü? Üredikçe ürüyo. Metro girişinde mendil satıyo, her yerinde çocuk. Bakteriler bile daha planlı ürüyo
zaten ben de diyorum ki birçoğu acındırmak için çocuğunu alıyor yanına nadirdir yani öyle tecavüze uğrayan ya da bilemiyorum
ben de çok şaşkınım yani metroya binmiştim mesela metronun içinde bile yere oturmuş işte önünde Gül var satmaya falan çalışıyordu
anlam veremiyorum dilencilere
Depiği koycan resimdeki gibi (erkek dilenciyse)
İvit ama bitmedi
bitince ifit
oke
Kapıma gelmediği müddetçe vermem. Onu da kapıya gelen eli boş çevrilmez diye..
Çöpleri ver. Hem çöplerini atarlar, hem de eli boş çevrilmemiş olur. Bi taşta 2 kuş djdjdk
Çocuk olanlara veriyorum ışıklarda filan denk gelir diye arabada hep bozuk para bulundururum demir kağıt vs
hayır peçete su satanlara bol bol veriyom çocuklara hiç vermiyom onun yerine bir şey alırım
Ben onlara da vermiyom
Zırnık koklatmıyom adamlar ayda kazandığımı günde kazanıyo mk
Ayır hepşinin ekonomik duyumu bijden daha iyi 💰💸
Bazan veriyorum da artık vermiycem bildiğim ihtiyacı olana veririm daha iyi ne oldukları belli değil
Hayır. Tavsiye de etmem. Bundan 9 yıl önce bir dilenciyi dinlendikten bir saat sonra butikte para harcarken gördüm. Yani inanmayın
asla vermem ama hakkıyla su vs. satana fazlasını da veririm bazı amcalar vs. çok mutlu oluyo hele geçen bi çocuk, gülüşü beni mest etti
Hiç vermedim onlar versin
Jdjdjd
Hastane çıkışı isteyince veriyorum
Oooo gidememişsin snnsjsjd ben o zaman da vermiyom
Yav sorma 5 gün dayandım sadece jsfsd yok be ver beddua ederler filan 😂
Etsinler np
Nastroeniya iyi olunca veririm
O ne
Keyfim iyi olunca yani
Hayır peşime takılıyorlar diye vermiyorum
Ne diye takılıyolla? Hiç peşe takılan yüzsüz çingene duymadım. "50 tl ile napıcam? 50 tl daha versene be apla nolur, pls pls pls" mi diyolar?
Para basıyoruz zaten ya te allam
Verdiğini de döve döve geri alcaksın aslında
Yok hayır kurumuna veriyorum
Daha iyi bence
Evet veriyorum muhakak
Bazen veriyorum..
Vermiyorum onlar benden daha zengin
Özrü varsa bazen veriyorum
Bazen günahlarım hafifler diye veriyorum
Tabiki, Allah rızası için arada veriyoruz
ahsdfjskfhsdfkjsdf
Vermıooom Tabisii 😇
En iyisi lsdkfs
Bi kere verdim o hatayı yaptım yalvarmaya başladı yapıştı mk başımdan zor savldım
Yok vermem
Eppek yoksa pasta yesinler sdlkfisf
Pek vermem 😂
Kendileri çalışsın dimi ama?
Vermiyorum.
Evet veriyorum.
Hayır vermiyorum
Hayır vermiyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?