Çok Süper Soru için teşekkür ederim ❤️
Beğeni için teşekkür ederim @ilginfulyaa

Özellikle de kırmızı ışıkta durduğunuz zaman arabanın yanına gelen herhangi bir dilenciye ya da dilenen kişilere para veriyor musunuz?
Şahsen ben böyle kişilere para verilmesini doğru bulmuyorum zira insanların duygularını sömüren kişilere para vererek aslında iyilik yapmıyoruz belki de o parayla birisine zarar verecek kendine zarar verecek ben gerçekten maddi durumunun kötü olduğunu bildiğim kişilere yardım etmeyi tercih ederdim öyle de ediyorum
#AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ
#Dilenenİnsanlar
14 Haziran 2023 Çarşamba 18.19
İstanbul'da bir dilencinin cebinden 10 milyar ya da daha fazla para çıkmıştı. O haberi duyduğumdan beri vermiyorum. İmkanı olmayan gidecek devlete başvuracak Ahbapa başvuracak. Elin ayağın tutuyorsa çalışacaksın bir yolunu bulacaksın. Atatürk boşuna mı demiş bu millete Türk öğün çalış güven diye?
Kesinlikle katılıyorum özellikle Suriyeli demek kesinlikle vermiyoruz hatta babam gördüğü zaman kızıyor arabanın camına falan geldikleri zaman
Genelde vermiyorum ama aç olduğunu söyleyen bir çocuk varsa para veriyorum ya da gerçekten çalışacak durumda olmayan birisi görürsem veriyorum. Sahte bebeği kucağına alıp ne dediği belli olmayan insanlara vermiyorum.
Yani zaten az çok durumundan anlarsın özellikle Ben kucağına çocuk alıp gezenleri sevmiyorum aynen dediğin gibi
Veriyorum bazen ama yaşlı ise ya da çocuk ise haline bakarım gerçekten muhtaç gibi ise veririm peki bizden daha zengin olmaları gerçeği
Sorma ya dilencilik parası sayesinde ev bile alan var
Ahahahah
Adamların ganimeti bizden yüksek jgugghuh
Boyle kediyi yerim ben oyyyyyyy
Bende yerim 😍
Bizim yazlıkta var kediler bir güzel
Ben sana resimlerini atayım buradaki kedilerin
@baharkul bak

Bu bizim yazlık kedileri bunlar bizim Alanya'da yazlık var oranın kedisi
Hatta biz mesela Ankara 'dan gelirken onlara mama falan alıyor babam uygun fiyata yakalarsa ama çok fazla vermiyoruz mesela günde bir iki sefer yetiyor aksi takdirde baş edemiyoruz
Hatta bu kediler yüzünden bizim muhabbet kuşumuz vardı 2018'den bu yana besliyorduk 22 Eylül 2022 tarihinde kedi saldırdı yani nasıl oldu nasıl etti artık pati mi yaptı Ne yaptı bilmiyoruz hayvan öldü
Aynen ya ben de çok üzüldüm de yapacak bir şey yok
Hatta bak sana videolarını atayım konuşma videolarını.
https://youtu.be/--tkcP3BbMM
https://youtu.be/GsRkX7OEw-E
Cevap
17Cevap
Vermem.
Bazen bozuk para olursa veriyorum bazende onlar beni görünce para veriyor tipimi gördüklerinde şükretmek İçin heralde 😂
Tövbe yarabbim 😃😃😃
😂😂😂
Vermiyorum. Çünkü gelir kapısı haline getirmişler. Gerçekten ihtiyacı olan insan dilenmez, utanır, çekinir.
Sonuna kadar katılıyorum
Eskiden verirdim bıraktım o işleri.. Vere vere ben dilenci olcaktım yoksa.
Çoğu iyi niyeti suistimal ediyor
Öğrenciyim bende para ne gezer, çoğu dilenci zengin ama bazen dayanamıyorum veriyorum.
Bazı zamanlar vicdan öne geçiyor
Hayır vermem. Yardımlarımı başka bir kanal aracılığı ile yaparım. Eğer çocuksa belki yemelik bir şey alabilirim
engelli olsa bile vermiyorum. muz cumhuriyeti degil burasi gitsin gereken yerlere basvurup alsin yardimini
hiç vermem eli ayağı tutuyorsa gitsin çalışsın tutmuyorsa zaten devlet yardım yapıyor
Denk geldiğim zaman bazılarına veririm. Özellikle de yaşı küçük olanlara veriyorum
Bunu alsınlar
🤣🤣 çok tatlı ve kral hareket
😄 eyv. kral
😃
hayır dilencilere para vermiyorum.
En güzeli
Dileniyoss vermem ama pecete, yarabandi yani bisiler satiyosa alabirim belki
hayır vermem eli ayagı tutuyorsa kendı calısmalı
Çok fazla vermiyorum.
Benden zenginler ne vercem
Hayır vermiyorum
Hayır, vermem.
Yaşlı nine dede dışında hayır
gecen ay 1 lira verdim
vermiyorum sahtekarlar
Hayır assssssla vermem
Eli ayağı tutuyorsa neden para vereyim ki?
Hayır vermem
Vermiyorum
Bozukluğum varsa veririm öbür türlü vermem
Bazen evet
Vermem
Hayır asla
hayır vermem çünki bazıları yalancı olur
Hayır tabiki
Veriyorum
Duruma göre
Vermem
Sakız veriyorum.