Eşimle 5 yıllık evleyim o kadar illet bir ailesi var ki sonradan öğrendim. Eşim mucize bir şekilde onların içinde sağlam çıkmış. İlk evlendiğimiz seneler çok aramızda sorunlar oldu mücadelemiz sayesinde atlattık, ailesi çok sorunlu, eşim bu yüzden benimle uzağa taşındı. Büyük haksızlıklar yaptı kaynanam ve kayınbabam, küstüm kurtuldum. eşimin bir dedesi var memleket de, evleneceğim zaman durumları iyi olmasına rağmen resim çektireceğim stüdyoya karar vermiştim baskına gelir gibi dedesi ailesinin adına habersizce gelip para kolay kazanlmıyor bizim tanıdık var ordan çektirelim dedi, bende kalitesini beğenmediğim için buğulu çıkardığı için ben orda çektirmem bizim burası emektar fotoğrafçı burdan istiyorum dedim annemde kızdı kibarca onlara.50 tl fazla ödememek için, ensesine baka baka gitmişti. Eşimle evlendiğimizde ilk 3 sene büyük zorluklar yaşadık maddi açıdan, borçlarımız vardı, durumları olmasına rağmen yardım bile etmediler, kirada borçlar içinde şükrederek 1 ekmeğe muhtaç yaşadık, durumları toparladım derken arabamızı aldık şükür,5 yılı devirdiğimiz bu zamanlarda bizi arayıp sormayan ilgilenmeyen dedesi zamanında bize resim için bunları yapan kişi köyde motor alacakmış 40 bin tl eksikmiş herkesten topluyormuş benden de istiyormuş, kibarca veremem e getirdim borcumuz var bizim dedim. Arsızca benden para istedi, çocuklarının durumu da iyi, onlara kurban bile kesmişti kıyamadığı için, biz yoklukta kimse bize 3 kuruş vermemişti. Bu nasıl utanmazlıktır ne yapmalıyım sizce tekrar ararsa, kalbini kırmak istemedim ama benim evim yok barkım yok ev almak için para biriktirirken böyle gelmesi zoruma gitti.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada bu şahsa zamanında harçlık veriyordum durum yok diye, ama çok nankörlük yaptılar bana, kestim hepsini aramadım sormadım. Kullanmak için aradı resmen beni.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Olsa dükkan senin ama zor kıt geçiniyoruz dersin. Hatta eşimde senden borç isteyecekti de. Eşinede söyle ağız birliği yapın. Kaptırmayın geri gelmez.
Ya çocuğu hac seferi yapıyor du her sene kendi dükkanı var, diger oğlu sigorta şirketinde çalışıyor, onların durumları hep iyi, kıyamadığı için onlara geçen sene kurban kesmişti, bir sürü durumu iyi zengin olan tanıdığı var borcumuz olduğunu bile bile ilgilenmediği bizi ciddiye almadığı kişiden borç istiyor. Bıktım artık bu aileden.
Yok de geç, öncelik torunlarından önce çocukların de geç.
Aska taviz vermeyin oyle insanlara kocan arkanda senin yux verme arama sorma
Asla açmıycam bundan sonra telefonlarını, bende salak gibi hal hatır için aradı sandım.
Eşinin dedesi bence o muhatap olsun senin bu kadar konusmana kötü etmene içli dişli olbu konulara girmene gerek yok.
Eşin onun muhatabı sen değilsin
Eşimi aramış eşim açmamış bilerek açmadım işi düşmese aramazlar dedi, o açmayınca beni aradı, eşim bana sakın açma bırak dedi sonra ama ben ne bileyim iş işten geçmişti, para için aradığını bilmiyordum. Onlar arsız eşi filan dinlemezler. Açmayacağım artık.
Sakın verme gerekirse kırıcı ol
Gayette kırıcı konuş bişey olmaz