Hadise'nin o yüzüğe ve takılara ihtiyacı tabiki yok ama Mehmet'in istemesi büyük ayıp türk erkeği işte hcbir zaman şaşırtmıyor bizi hang konumda olursa olsun
Boşanırken düğünde takılan takıları geri istemek büyük ayıp değil mi?
Türk kızından uzak durulmasını gerektiğini bizlere göstermiş oldun teşekkür ederiz sana türk kızlarının kanı mayası bozuk erkekleri sömürmek içn var sadece lafa gelince erkekler bize muhtaç ama icraata gelince biz erkeklere muhtacız oluyor konuşmayla icraat hiç bir zaman türk kızlarında aynı olmuyor ee türk kızı ona has bir şey bunu da iyi bir halt yiyor sanıyor bir de istemek ayıp değil adam verdiklerini geri istemiş aradan bir şey de geçmedi zaten daha aralarında ne oldu o bile belli değil türk kızı para olsunda ne olursa olsun namusunu bile satar ki satıyor ortalıkta namuslu kız kalmadı ırzı kırık türk kızları dolanıyor aklı olan türk kızından uzak duracak
İstemek en doğal hakkı, yakınları birlikteliklerine maddi katkı sağlıyor. Boşandı diyelim, kadında kalacak, erkek tekrar evlenince yakınları aynı desteği verir mi veya aynı maddi güç içerisinde olur mu ama kadın maddi olarak kayba uğramayacak. Kusura bakmasın, tam bir adaletsizlik düzeni bu yapılan şey. Paranın eşit bölünmesi hakkaniyete daha uygun, yoksa bir sürü kadın paraları almak için, evlen boşan olayı yapar
altınları kaçıran yüzlerce kadın var bi mehmet dinçerler yüzünden erkeklere genelleme yapman saçma olmuş çünkü genelde bu davranışı hep kadınlardan gördüm, erkekten yüz gram mehir falan isteyenler bile var başlık parası gibi
Yüzüğü istemesine daha çok şaşırdım. Hediye sonuçta hediye etmişsin birine ve artık onun istemek varoşluğu nedir? Kadın atarsa yüzüne atar ya da çöpe atar da sen ne yüzle istiyorsun acaba
Ne yuhhh? Tabiki de geri alacak. Sanki 20 liralık yüzük almış. Bunların beraberken gecirdiği zamanda bile adam 300 400 bin lira harcamıstır tatile, otele, alkole, lüx mekanlara. Niye Hadise'de kalacak ki? Kadın erkek eşitti hani?
Erkekler evlendikten sonra kadına psikolojik şiddet uyguladg icn ve bosandktan sonra kadın zor a duseceg icn devlet bunların teminatı olarak kadın da kalmasını uygun gördü yapck bsi yk. Smdi bn eşime böyle bı şiddet uygulamam diceksn ama herkes sn değil uygulayan var uygulamayan var devlet te onları düşünerek bu yasayı onayladı yapck bsi yk ne yazikk
verilen bir malın geri alınması çok aşağılık ayıp bir eylem fakat ayrılığı kadın talep etmişse erkeğin tüm harcamalarını vermelidir erkek istemeye hakkı vardır ayrılığı boşanmayı erkek talep etmişse alamaz onun haricinde kadın erkeğe ihanet etmişsede erkek talep edebilir yani burada ayrılığı talep eden sorumluluğu alır
Bana sorarsan, kime takıldıysa takılsın ortak olmalı ve eşit paylaşılması. Erkek de sonuçta düğün ve eşyalar için geleneklere göre üzerine düşeni yapıyor. Boşanma bir tarafı maddi olarak mağdur etmemeli.
Ya senle ben evlenicez ve ayrılırken sen annemin babamın bana taktığı takıları da isteyeceksin. Ne mi var bunda? Manyak mısın sen? Üstelik bunlar zengin insanlar. Buna rağmen üç beş takının mevzusunu yapıyorlar
Nereden biliyorsun sadece adamın masraf yaptığını? Hadise fakir mi ki adamın parasına kalsın? Düğünü adama mı bırakır sence? Onale zengin insanlar. Yüksek ihtimal ortaklaşa yapılmıştır HER ŞEY
@Dreamy171 ya adamı sovuslemislerdir şimdi yok kuaför yok Nisan yok benim onlardan ne eksigim var en pahalı mekanda düğünüm olsun millete nispet yapayım
Kardeşim sen fakir kafasıyla düşünüyorsun. Bunlar hem hadise hem de adam zengin insanlar. Onların böyle dertleri yok. Basıyorlar parayı alıyorlar. Hadise kuaföre mi gitti sanıyorsun sen? Kadın kendi ayağına istese 100 tane makyaj ustası saç ustası çağırır. Kalkıp biz fakirler gibi mahalle kuaförüne gidip oradan düğün salonuna mı geçti sanıyorsun sen?
Ya ne alaka ne alaka? Baktın kaybediyorsun ben haklı çıkıyorum hemen konuyu değiştiriyorsun. Konser ne alaka annelik ne alaka kıyafet ne alaka düğün konuşuyoruz düğünnn
Anne oldu. Evlendin bunu giyemezsn şöyle davranamazsn diyen tipik tr erkeği işte sizden bı halt olmaz ne zaman kafanız alcak evli veya anne olmamız kiyafetimizde veya davranislarimizda değişiklik yapmamız manasına gelmedg
şatır aralarında o kadar kurnaz ve sinsi eğilimlerin var ki , alışmışsınız, her koşulda onaylamaya , hakeret dilinden başka bir dil bilmiyorsun insanlar senin aynı fikirde olmadığı için aptal muamelesi yapiyorsun