Her gün ama her gün depresif mood her gün sorun dert ağlayarak ses kaydı atmalar ve kendisi erkek
Çok sıkıldım ama dinledim hep yanında oldum yine depresif mooddaydı on ton dert anlattı dinledim akıl verdim en sonda da beni bırakma tamam mı hep yanımda ol dedi bende seni kandırmak istemem ben bırakmayacağım derim ama herkes gider dedim vaaay nasıl öyle dersin sen nasıl yaparsın ondan sonra bunu dedin mi cidden falan filan bu triplere girdi ben bugün çok kötüyüm bilmem ne on ton manipülasyon yaptı bende en sonunda patladım yeter dedim her gün aynısın biraz güçlü dur lütfen yok işte güvenimi sömürdün bilmem ne ben böyle beklemedim dedi hiç erkek gibi değil mızmız negatif olumsuz depresif ben zaten çok mutlu değilim bide bu sorun sorun hep sorun güzin abla miyim ya ben bu arkadaşlığı dert dinleme saniyor her gun yarabandi gibi kullaniyor her gun dert her gun dert kavga ettik.
Çok sıkıldım ama dinledim hep yanında oldum yine depresif mooddaydı on ton dert anlattı dinledim akıl verdim en sonda da beni bırakma tamam mı hep yanımda ol dedi bende seni kandırmak istemem ben bırakmayacağım derim ama herkes gider dedim vaaay nasıl öyle dersin sen nasıl yaparsın ondan sonra bunu dedin mi cidden falan filan bu triplere girdi ben bugün çok kötüyüm bilmem ne on ton manipülasyon yaptı bende en sonunda patladım yeter dedim her gün aynısın biraz güçlü dur lütfen yok işte güvenimi sömürdün bilmem ne ben böyle beklemedim dedi hiç erkek gibi değil mızmız negatif olumsuz depresif ben zaten çok mutlu değilim bide bu sorun sorun hep sorun güzin abla miyim ya ben bu arkadaşlığı dert dinleme saniyor her gun yarabandi gibi kullaniyor her gun dert her gun dert kavga ettik.
Güncellemeler
+1 yıl
Erkek kendisi. Her gün manipülasyon.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ayy depresyon ederler insani boyleleri.. Siz elinizden geleni yapmissiniz zaten birakin kendi haline Hepimizin sorunlari oluyor oldu ve var Topluca intiharmi edelim yani
Evet ya ay biktim ya bayiltacak beni
Yani bu işi yapan Psikologlar var derdini gitsin onlara anlatsın Ben de hiç sevmem böyle uzun uzadı derdini anlatan dertli tiplerden
Evet ya yeter valla ruhumu emdi ya
Valla enerjimi emdi
Uzak dur ondan bunaltır seni
Sıktır et
Bir de utanmaz sana atar yapıyor
Onun gözünde sen ağlama duvarisin
Baakası ile eğleniyor sana agliyir
Aynen oyle
arkadaşsın diye nazını çekip dertlerini dinlemek istemezsin ben böyle kişilerden genel de uzak dururum tabi bilemem ama bitir arkadaşlığı bence tam toxic insan tipi...
Dinliyormuş gibi yapsaydın bari
Anlat dedim anlatmiyor ki
Nolur analt anlat dememi bekliyor
Yalvartmak istiyorsa alla gitsin
Hala devam ediyor soylediklerini unutma falan diye
He He de geç sende takma öyle
Cok haklısın. İnan, sen anlat, o seni dinlemez.
Evet ya
O arkadastan hayir helmez bos ver
Biktim ya dert dert dert bide erkek
Herkesin derdi var bir tek onun mu var
Evet ya
Derdi olmayan mi var
Anlamiyor ki
Yarabandi istiyor
kardeşim bandi yok deseydin.
Olsaydi kardeşim basacaktim
Hatali yazi oldu
O çocuk senden hoşlanıyor bence
Bilmiyorum artik
Hoslanmasin mumkunse
Yani öyle istemsiz hoslanacak bence bende öyleydim bunun gibi değildi de. Kızdan sonra hoşlanmaya başladim beni dinliyor ediyordu kıza açıldım reddetti. Cidden bunun kadar değildim ama o da bana dertlerini anlatırdı
Ay cidden ruh emiciler hayatından çıkart mutlaka
Hala daha devam ediyor bide