AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
119Cevap
bende de 15 kişi varmış ikisi sadece arkadaşım biri de başka şehirde zaten
Benide ekle 21. ci olayım sende yalnızlıktan kurtulup o 20 kişiyi silersin ben 20 ye bedel olacam
Rehberde yaklaşık 100 kişi var yılda anca 20 farklı kişiyle konuşuyorum dur kalanı işi düşerse arıyor
23 yaşımdayım rehberimde 411 kişi benim için bişey farketmiyor
Bende 18 yaşımdayım hiç arkadaşım yok :( İstanbul'da mi oturuyorsun
Gereksiz bin kişi olacağına az olsun öz olsun bence.
Bende ayni çoğu iş arkadaşı akraba bir kaç tane de arkadaş var hiç kız numarası yok
Yoo niye olsun. Zamanla artar. Samimî 1-2 arki bun kişiye bedel
Ekleyebilirsin bizi
tabi ya yaşım 21 50 numara var, devamlı konuştugum 7 8
kardeşim bır arkadasın olacagına hıc olmasın daha ıyı.
az kişi bazen iyidir bende 420 kişi var yok şu mesaj yok bu gereksiz
İnsanın kafası rahat olması için harika bir şey. Darısı başıma.
Benimde 20 kisi vardir sorun etme ama kendi kendine yetebil
Benim ailem dışında kimse yok ve eksiklik değil bence
35 yaşımdayım, telefon rehberimde sadece 15 kayıtlı numara var ki yarısı işle ilgili olduğu için. Eksiklik mi? Hayır, hiç sanmıyorum.
Benimde yok 20 yaşındayim hiçte eksiklik hissetmiyorum insanlara güvenim kalmadı benim
12. Sınıf oldum hiç arkadasim yok rehberimde 8 kişi var ve birine saplantılı bı şekilde aşığım. En Dipteyim. Ama biliyorum ki bı gün bunlar gecicek. Eksik bı yanımız yok bizim. Fazlamiz var sen lise sonmusun yoksa üni mi
🤛🏻🔪
Senin suçun,...
Soruyu gizli sormasaydin, bir sürü arkadaşın olacaktı, rehberinde nice erkekler dolar taşardı, ama sen istemedin
Bunu burada yazdınya bide numaranı verirsen akşama rehber kapasitesi doldu uyarısı alırsın
Ben de 25 yaşındayım benimde öyle. Fazlasını boş ver en iyisi bu
Değil bence. 500-600 takipçisi olan arkadaşlarım var say desem 20 sayamaz
Hayır değil, 30 yaşında 3 bin kişi olur, daha yolun başındasın
benim o kadar da yok
insanlarin cogu zarar zaten
Ben 26 yaşındayım 2 üni mezunuyum rehberimde toplasan 10 kisi anca vardır hepsi gelip geçici takma kafaya herkes çıkar ilişkisi kuruyor. Arkadaşlık dostluk 0.
Aynenn oyleee vallla benzeriz konusuruzz daha maci izlemem gerek gs kenyaaa
Rehberimde bi annem bi babam bide abimin numarası var :)
Bende 200e yakın kişi var, en son o kadardı şimdi saymadım. Öyle ki bilgisayar ustasından tut telefon tamircisine kadar ama devamlı konuştuğum 2-3 kişi var.
Ben 25 yaşındayım. Bendede durum aynı insanlarin bir b*oka yaramadığını görünce rehberimde olan 200 kişinin 100 ünü silmiştim. Şimdi aslanlar gibi de yalnızım en güzeli...
Reelde de arkadaşım kalmadi aslında çok ta umrumda değiller. Boş kuru kalabalığı
21 yaşındayım rehberimde 25 kişi var ve bundan gayet memnunum gereksiz kişiler kesinlikle listemde durmaz
bende 24 bu yasima kadar hic dogru dürüst arkdasim yok rehberim resmen senden daha az hergün üzülüyorum
Okula ya da ise gitmiyor musun? Benim de sadece 5 arkadaşım kayıtlı çoğunu sildim ☺️3 sağlam arkadaşın olsin yeter nerede çokluk orada bo. luk.
Eksiklik değil rahatlık. 20 kişi yeter boş ver az insan çok huzur. 50 tane olsa ne sanki herkes kendi keyfinde.
Hayır eksiklik değil. Bende senin gibiyim. Benimde rehberim de 24 kişi kayıtlı. Hiçbiri ile doğru düzgün konuşmuyorum.
bende 20 numara var hepsi akraba.
4-5 tanesi arkadasimdir. benimde cevrem az
18 im bende
Benim sıfır ya
bence kaliteli insansın ondan yok. digerleri gibi olsan seninde benimde çok arkadasim olur. bizim farkimizi gösteren kaliteli olmamız. belki üzüntülü hissedebilirsin bende hissediyorum yapcak bisey yok yani
Belki de:)
🙂🖐️
Abin olurum istersen arkadas olmak icin senden buyugum
Eksiklik değil boş insanlar olacağına güvendiğin insanlar olsn yeter
Var dostum var 100 kişi var ama hepsi boş bak şu an sikintidayim arayacak kimsem var ama yok
Hayır kesinlikle bir eksiklik değil aksine fazlalık. Huzur, mutluluk fazlalığı
Insanin arkadasi olmasi cok guzel birshey, Benimde 1-2 tane arkadashim var keshke chok olsaydi🥲🤍
20 yaşındayım 5 tane arkadaşım var rehberiö de 20 kişi yoktur. Bırak az olsun öz olsun. Nerde çokluk orada b*kluk diye boşuna demiyorlar gerçekten öyle
+üniversiteye gittiğine oluyor zaten genelde herkesin öyle çünkü lise de herkesin kendi grubu var ve kimseyi almıyorlar üni öyle değil ama her gğn yeni biriyle tanışırsın. Tabi güvenme kimswye ama bir o kadar da tehlikeliler insanın başına ne geliyorsa da üniversitede geliyor maalesef
28 yaşındayım. Rehberimde yüzlerce kişi var belki bin ve arkadaşım yok. Daha vahim💁🏻♀️
Kalabalıklar içinde yanlız hissetmek demektir seni anlayan biri olmayınca
Yani daha fazla çevren istersen olabilir ki olmalı da
Eksiklik değil ya milletin 509 arkadaşı var da n’oluyo erkekler kaşar diyip evlenmiyorlar onlarla
Bence olmaması böyle 1-2 tane dostunun olması yeterli. Nerede çokluk orada b*kluk.
Yok be ne eksikliği etrafta bir sürü kişi var da, sanki insanlar mı...
20 yaşındayım rehberimde 150 kişi var ama hiç arkadaşım dostum yok.
neden
Bin kisiden fazla var ama gerekli olanlar 18 tane bile degil. takma kafana
Tabii ki de eksiklik değil mesela benim rehberim dolu
çok olması bişi yaramıyor 20 kişiden kaçıyla konuşuyorsan okadar arkadaşın var demektir
Bu eksiklik değil yani 20 kişide akraba desek bu yokluk kankam eksiklik değil
25 30 kişi var rehberimde herhangi bir eksiklik hissetmiyorum
Hayır kesinlikle eksiklik değil benim 300 tane ama adam gibi 20 tane olması daha iyi olurdu.
300 kişi var 1 tane arkadasım dedıgım insan bile yok
ona bakarsan bende 22 yaşındayım benim de rehberim de 20 kişi var kuzenim onlar da pek samimi değilim
Bende öyleyim ya takma o kadar üniversiteye falan gidince çevremiz olur umarım veya işe falan başlayınca git gide çevre ediniriz
50 yaşında da değişmez o
Öleyim o zaman
Eksiklikse bende eksiğim
Üzülüyorum ben
Nadiren bende
750 kişi var ama çoğu iş
Eksık degıl az ınsan cok huzur
En doğrusu bu bence benimde öyle