Bir hafta sonra üniversiteye gideceğim ve şu an deli gibi ağlıyorum nolur yardım edin desteğe ihtiyacım var?

Unuversitem il dışında. 3. Sınıf olacağım ve bu saate kadar uyuyamadiysam ağlıyorsam sebebi üniversite hayatım. Sınıfımda hiç arkadaşım yok hepsi o kadar birbirinden kötü kalpli ve mide bulandırıcı ki defalarca üzgün bir şekilde yalnızca oturma rağmen biride gelip yanıma arkadaş olmak istemedi. Aslında iki kız vardı ikisi ayrı arkadaşımdı bir buçuk sene önce ve ben bunları tanistirdim şimdi bunlar arkadaş çünkü dislandim ve içlerinden birisiyle gereksiz tartışma yaşadım ben haklıydım ama sonra yıldızlar barışmadı ve o günden beri yalnızım birisi daha vardı o da benden gitti çünkü diğer ön planda olmak isteyen kişilerle takılıyor oysa o kadar iyi arkadastimki belkide beni haketmediler. Ben geçen okulun lavabolarinda yere çöküp sessizce ağlamalarimi hatırlıyorum yalnızlıktan depresyondan ve tekrar bu durumları yaşayacağım diye korkuyorum. Hepsi gruplasmis ve artık kimseyle arkadaş etmeye cesaret edemiyorum sınıfta. Kimse beni arasına almıyor çünkü çoktan hepsi yakınlaştı. Ve hepsi o kadar kötü dedikoducu ve baskıcı ki.. geçen sene çok zorluk çektim. O sınıfa girmek istemiyorum üniversiteye gitmek istemiyorum Allah'a dua ediyorum Allah'ım beni bu durumdan kurtar diye ne çektiğimi sadece Allah biliyor. Yalnızlıktan bunalimlar geçirdim zaman hiç gecmiyor okulda tenefüste okulda stajta felan hep yalnızımm ve çok utanıyorum artık. İki sene nasıl geçecek arkadaşlar artık eriyorum sesimi duyan yok o kadar doldumki şu an o kadar icten ağlıyorum ki.. haketmedim bunları

Bir hafta sonra üniversiteye gideceğim ve şu an deli gibi ağlıyorum nolur yardım edin desteğe ihtiyacım var?