Çok zor durumdayım desteğe ihtiyacım var lütfen yardım edin?

Üşenmeden okursanız sevinirim biraz uzun.. bundan 8 ay önce tecavüze uğradım ve babam beni tecavüzcümle evlendirdi zorla.. babam dövdü abim dövdü sonra işte istemeden de olsa evlendik bu arada ben 23 o 26 yaşında evlendiğimiz ilk gün ilişki istemedim diye dayak manyağı yaptı hergün dayak yedim.. çünkü ilişkiye girmek istemiyordum her neyse birlikte oldu benimle zorla birgün de ailesine karşı bir saygısızlık yaptım beni odaya çekti bir güzel dövdü saatlerce eve gittik tekrar dövdü 2 gün önce yemek yapmadım diye kemerle dövdü sopayı belimde kırdı o gece ilişki istedi kabul etmedim yine dayak yedim hemde saatlerce falakaya yatırdı kalçalarımı mosmor yaptı dün izinli günüydü ağzımdan ona karşı küfürlü bir söz çıktı akşama kadar dövdü kemerle annem babam hakediyorsun diyolar kendimi çok kötü hissediyorum sabah kalkmış saat 7'de bende uyuya kalmışım kahvaltısını hazırlamadım diye Tokat attı yere düştüm çıkardı kemeri vurdukça vurdu 10 a kadar dayak yedim yaşamak istemiyorum artık hergün dayak yiyorum dayaksiz bir günüm yok intihar edicem
Çok zor durumdayım desteğe ihtiyacım var lütfen yardım edin?