Bugün arkadaşıma geldim kalmaya 4 arkadaşız film izledik biraz da korkunç bi filmdi bir sürüde kola limonata felan içtik ve ben kimse yatmadan hiç tuvalete girmedim simdi tek başıma odada yatıyorum yorgani kafama kadar cektim korkudan öyle yazıyorum su an acayip çişim geldi ama ben korkudan yorganı bile acamiyorum napicam ben ya altima yaparsam rezil olurum sabah kıvraniyorum şu an acayip geldi yapmam lazım
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kızım sal gitsin en fazla sidikli derler piyasada unutulmayan kokulu ve ıslak bi anın olur 😂😂
Dalga gecme ya gercekten zor durumdayim kacircam altima zor duruyorum
Ulan kalk git o zaman tuvalete işe ne korkuyorsun git rahatla
Erkek olsan şişeye işe derdim 😂😂
Yataga yapicam ya bu gidisle elimle tutuyorum yine tutamiyorum cok korktum filmden ya
Sal be yatıyorum ben umarım altına işersin gece gece aksiyon olur 😂😂😂 hadi iyi geceler
Ya korkmayacaksın ya da salıcaksın bence sal gitsin çok rahatlatıyor
Saçmalama ya kalk ışıkları yak bismillah de git bişey olmaz film o sadece takılma o kadar
Cok korktjm ya altima yapiyom ya cok zor tutuyorum gidemiycem korkudsn tuvalee sabaha kadar uyumam zaten arrtik
feneri açıp git knk destek lazım mı
Kalk git yap seni bağlayan mı var
Tüm lambaları yak git. Ne olacak Allah aşkına
Gercekten cok korkuyorum ya her yerde filmdeki adami görüyorum cektim yorgani kivraniyorum
Ayetel Kürsi oku
Cok korktum ben ya işiyorum bebek gibi yataga ya hepsi kacacak birazdan duramiyorum
arkadaşını uyandır yapacak bir şey yok
Baska odada hspsi ya ariycam birini artik islandi altim kaciriyorum ya cok zor tutuyorum
Altına yap
Az kaldi zaten tutamiyorum ucunda
Off koktu ortalik
Çantadan yanında mı?
Yanımda çantam evet
İçinde ped var mı
Var evet ama ped tutmaz cok var ya az kaldi kacircam varya
Az az bıraksan
Az bırakirsam bilerek hepsini yaparim az bisi islandi zaten altim tutmaz lazim ya
Çantada veya yanında su şişesi yokmu
Yok şişe ya olsada nasil yapicam şişeye ucunda artik ya kacircam ya da korkmadan gitcem
Korkmadan git bişey olmaz
Kaciriyorum ya islandi altim kalkmayi deniycem birazdan insallal kalkinca yapmam şort var bide altimda
Yanında olsam avucumu açardım 😅😅
Gercekten zor durumdayim ya bisiler yapmam lazim yataga yapicam yoksa ciddi ciddi tutamiyorum
Bence hemen kalk ve tuvalete git yoksa yatağa yaparsın
Arkadasimi aradim duymuyo ya sesi kısık kesin iyice kötûlestim arada kaciyo ya o derece geldi artik yapicam heralde kururnsabaha kadsr hepsi arkadasim zaten utanirim biraz ama cok korkjyorum
Ama kokar ya 😐😐
Biliyorum ya cok utanicam ama cok korktum ve cok sikistim kaciyo ya islattim altimi zaten dayancsm biraz daha biri kalkarsa diye ama ucunda artik iyice
Bence kalk tuvalete git yoksa zararı olur
Kaciriyorum ya bebek gibi altima yapiyorum şır şır ses geliyo kactikca ya kesin yatakta islandi artik birazdan yapucam hepsini kivranoyorum yatakta
Hepsini bir anda bırak gitsin
Son anlarim zaten göl olcak yatak birazdan napcam sabaha kadar cok usumezmiyim soguyunca sort vae bide altimda kisa
Çişin sıcak tutar üşümezsin
Ya yaptim hepsini ya sicacik gitti ya şırıl şırıl ses cikti ya nasil yaptim ama 1 dk isedim nerdeyse napcam ben ya rezil oldum kururmu sabaha kadar yatak sort batti ya yorganin altinds yatiyorum hala ama cok rahatladim acsyip sikismistim uyumam artik sanaha kadar altima yaptkm ya yatagin icinde nir suru akti ya doldu suyla altim offf ya
Külot şort mahvoldu şimdi
Hemde nasil ya nasil isedim ama ya cesmeden akar gibi gitti ya bi yandan cama bakiyorum bi yandan altima isedim ya sicacik gitti ya ama acayip raahtladim napiykm hepsi yakin arkadasim ya cok takmazlar iserken cok acayip rahatladim ya cok rahatsizim ama ıp ıslak altim sortum kilotum hepis sirtima gelicek nerdeyse o kadar isemisim ya
Bence şort ve külodunu çıkar yatağın kenarına koy daha çabuk kurur
Cok kokmazmi o zaman yaptigimdan beri kipirdamadim bile hic ciplak nasil yatiyim islak bide hep altkm cok yaptim ya of ya kurur yatak insallab ya hayvan gibi isedim
Hayır üzerinde durursa hem kurumaz hemde daha çok kokar
Nereye koyuyumki sortta kilotumda baya islak baska yere damlarsa daha beter batar her yer bi cisimi tutamadim ya şır şįr isedim cok tuhafti
Gel anlatayım
Söyle
Çıkardın mı altındakileri
Hayır duruyo hala
Çıkar fazla durdurma üzerinde
Her taraf çis ya islak nasil cikarcam ve nereye koyuyum sortu kilotu islak hep
Çıkar bak bakalım damlatıyor mu
Tamam deniycem
Elinle hafif yatağa sık sandalye varsa sırt koyduğun yerine as
Cikarttim ya acayip islanmis sortta kilotta kilottan damladi biraz sandalyeye asinca somra durdu acsyip islanmis her yer ya pecete bari olsaydi silerdim her yerimi
Yatağın ıslak yerine sil şeyini
Daha kotu olur oyke ya ben boylemi yaticam sjmdi hic bisi yok altimda usurum ya yatakta islak baya 1 litre isemisim ya kilotumun sortumun her yeri islanmis
2 saate kurur külotun
Hic sanmiyorum acayip islak kurusa hemen giycem geri ciplak durmaktan iyidir yatakta sogufu cis sogudu iyice her yerime soguk degiyo
Yatakta kuru yer kalmadı mı
Ucu kuru biraz saddce cogu yer islanmis ciplak yagmak cok tuhaf ya pecete olsaydi silerdim her yerimi
Çantandaki ped ile sil
Aaa mantikli bak bu islak bacak aram cunku silcsm onla kilotumdan damladi yine ya naail islanmis
Bakim nasıl ıslanmış
Nasil bakcan
Sildim kurudu biraz
Foto çek
Sacmalama karanlik zatwn her yer
Merak ettim ya
Islak iste cis yani yaparken cok rahatlatiyo insani ama ya orgazm etkisi yapiyo salarken altima bu arada kilot hala damliyo ya naail isemissem
Külodunu pedin içine sık
Her yerim kokar ya o zaman birak damlasin olan oldu zaten tutamadim ists cok fazla sikismistim ciplak yatmak cok tuhaf ama kurursa giycem artik idare etsin sabah rezil olcam zatsn
Çıplak yatmak tuhaf ama çok güzel
Aklima kotu seyler gelito ciplak yattikca oynuycam ben galiba islak zatsn slim gidip duruyo orama cis azginlastirdi yapinca skksks
Oyna oyna güzel olur 😁😁
orada olsam da yalayarak temizlesem fhvdgjbd
Elim cia koktu hep ya oram hep cis kokuyo oynadim ama bu saatte cok zevkli oluyomus oynuycam ben biraz daha cok azdim
Ozl glsen
Tamam
Tamam yaz ssn
Yzdım
Kalk git tuvalete
Çok korkuyorum iste
Korkma bisi yok
Kalk git kız
Ya çok korkuyorum ya çok sıkıştım yataga yapmamm lazim kalkamıyorumda napcam bilmiyorum insallah arkadaslarımdan biri uyanìr yoksa zor tutuyorum kıvrana kıvrana
Korkma telefonun ışığını aç lamabayida yak git yazık sana valla
Ya kaciriyorum ya ıslandi altim az bisi tutmam lazim
Kalk kız kalk bir şey yok korkma