Büyük cikmazdayim?

Merhaba arkadaşlar bundan 3 gün önce sevgilimin telefonunu kurcaladım 1 buçuk senelik ilişkimiz var ciddi ve uzun bizim için.. neyse sorun olan bu değil bana 1 buçuk 2 aydır telefon kurcalatmiyordu bende haliyle suphe ediyordum zaten neyse Engellenenlerde sadece eski sevgilisi ve onun bir arkadaşı vardı 3 gün önce baktığımda bir kız daha vardı bu kim diye sordum ve bana verdiği cevap arkadaşımın sevgilisiydin benim telefondan bitirdi dedi. Bende ekran resmi aldım ve akşam bu kızı aradım kız bana pek içler acısı konuştu. bu kız eski sevgilisinin arkadaşıymış. Eski sevgilisi 1 ay önce sevgilime yazıyor ve arıyor tabiki ağlıyor ve onu hala unutamadığını söylüyor ama sevgilim bu olaya asla olumlu bakmamış. Kız ilişkimizi sorduğunda iyi gidiyor demiş adımı dövme yaptirdigini söylemiş kız tabi üzülmüş. Yani o gece kızla konuşmuş. Tabi kızın dediği çoğu şeye olumlu bakmamış. Ertesi günde kızı aramış nasılsın Iyimisin diye? Siz olsanız ne yapardınız. sizce affetmelimiyim? Bundan 5 öncede ve ilk zamanlarda bu kız hep sevgilimle benim aramı bozdu hatta bir gece sevgilim benden ayrıldı ona geri döndü ve hemen 2 saat sonra bana yazdı özür diledi gaflete düştüm şöyle böyle dedi affettim ne yapmam lazım lütfen bir şeyler diyin düşünceniz neler?

Büyük cikmazdayim?