Ne yapmam lazım bir kızla takılmaya başladım ama daha bişey yokken içimde sorunlar üretiyorum kızo bir görsen dünya güzeli flörtleşiyoruz şu an nerdeyse gün boyu konuşuyoruz ama bilniyorum ya knk falanda demdi ama knk olarak görüyormudur?
Bilmiyorum bide sınavlar bitti çok çalışıyordum gece gündüz (üni öğrencisim) şimdi boşluğa düşmüş gibi oldum
Bilmiyorum bide sınavlar bitti çok çalışıyordum gece gündüz (üni öğrencisim) şimdi boşluğa düşmüş gibi oldum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kızın kafasını açıp bakamadığımız için bilemiyoruz. O yüzden en iyisi dürüst ol böylece oluru yoksa baştan olmasın ileride sıkıntı çekme.
Yeniyiz ama bilmiyorum arkadşa ayaraladı gibi 😕 bilmiyorum ya paranoya yapıyprum belkide çok kafam karışık 😕
Açıkçası ergenlere bir şey anlatmak aşırı zor. Zamana bırak
Aramızda 3 yaş var 😂
Öz güven meselesi desen tamam😂
ne güzel kızla konuşuyormuşsun neden depresyona giriyorsun ki
Yaw zamnında çok red yedim arkadia gibi davranıyorum sanıyorlar açık açık yürüyorum arkaşlar bile biliyor kız arkaşça anladım diyor korluyorum buseferkide öğle olursa diye
sürekli konuşuyorsanız bence arkadaş gibi görmüyordur ama sen yinede kendini kaptırmadan konuş
İnşallah kızla güzel tren gezisi falan yapam sözü aldım ailesi izin vermeyebilir ama söz ladım ya yinede bilmiyorum korkuyorum kızları anlmaktam yoruldum sadece sevmek istiyorum
bende erkeklerden yoruldum ama artık insanlara güvenilmiyor dediğim gibi kendini çok kaptırma
Haklısın ama inşallah bu kız diğerlerinden farklı zira çok yorldum artık
Daha konusmuyormusunuz ki
Mehmet sensin😓😓
😂 Yazık Mehmet'e
Değilim 😂 inamazsan Instagram verebişecek durumdayım hesabım açık (😕 yanlış anlama)
Ver hesabi
Gizliden çık veriyim
Tamam
Beni daha önce engellmişsin 🥺 herneyse ben o değilim konuşmak istemiyorum senin ile
Kalbimi kızdığın için sanada teşekkür ederim iyi günler o değilim
Ben engellemedim seni sen engellemissin beni ben kimseyi engellemedim bu sitede kaldır engeli Mehmet olmadığını anlamam lazim yoksa o sun demi ondan engel attın bana🥺
Sana istek atamıyorum ben engelliyim
Kaldır sen engeli nasıl kaldirilir engel
Burdaki ismim @nemix adım ahmet hakan
Sen engeleldin of
Elveda sonkez görüşmemek üzere? ↗
Napim
Sorunun sahibi benim ben o mehmet falan değilim aşk olsun sanada
Senide engelelyen çıkmış içimdeki acıyıda sende çek
İyi günler
Olm ne oluyor shfgfg
? Tanımadın demi beni
Yok kimsinizz
Üste soru linki koydum bak bi o benim
Gozukmuyor
Erkekler bunu hangi kıza hediye etmek isterdiniz? ↗
Tıkla o benin 😕
Tanıyamadım sizi kusura bakmayın sevdiğim çocuk sandım sizi
😒 Banada aynısını dedin sonra engelledin bukadar çabuk unutulduğunu inanamıyorum
İyi yapmış seven insları engelemek nasıl duygu anlamış olursun umarım iyi günler ben o değilim
Ahmethakan. caki Instagram bu istersen bak iyi günler
Sipor fitness yap
10.000 adım ve üstü 50 mekik plak falan yapıyorum (oruvum şimdilik böyle oluyor)