Kaçak olarak giden var mı işlem nasıl oluyor riskleri neler maliyeti nedir
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bi tanıdığım deniz yolu ile sanırım ya da mexsika üzerinden abd iktica etmişti zormuş biraz 100 kişilik yerde 500 kişi 3 ay kalmış işlemleri yapıp içeri almışlar şu an florida da
zorluk yaşanır tabi ama başından sırasıyla yolları bilmek lazim
eskiden kolaydı bu Rusya savaşı çıktığından beri imkansıza yakın
Adamların kmlerce ötedeki savaşı yine bizi etkiledi
sadece onla da alakası yok aslında o bardağı taşıran son damla gibi oldu
bi ara lokmacı furyası çıkmıştı biri lokmacı açtı baya iş yaptı meşhur oldu onu gören herkes lokmacı açıp birlikte battılar bunun gibi şimdi Suriyeliler Afganlar gelmeden daha rahattı kaçak gitmek
ama onlar gelip sürüler halinde kaçak geçmeye başlayınca Yunanistan falan sahile tel örgü çekti
üstüne bu belediye etkinliği ile gri pasaportla gidip geri dönmeyenler oldu falan şimdi zaten normal gidişte bile vize vermiyolar vizesiz gidilebilen ülkelerde ise uçaktan (Türkiye'den kalkan) indiğin an polisler bekliyo tipini beğenmezse geri gönderiyolar direk
kaçak gidebildiğin tek yer var Gürcistan orada da en fazla Gürcistan'a kadar gidersin ötesine geçemezsin zaten
Yakalandığında sınır dışı edilirsin, oralar Türkiye gibi yol geçen hanı değil maalesef.
Bu şekilde yaşayan çok fazla insan var benim düşüncem çok ayrıntılı inceleme yapmıyorlar sanirim
Polise yakalandığında kurallar var mesela ellerini kaldırmaz ve diz çökmezsen polisin vurma hakkı doğar v. b., polise denk gelmediğin sürece sorun olmaz.
Peki nasil giderim
Hangi ülkeye gitmek istiyorsun?
Amerika Almanya Fransa vb Türkiyedeki gibi çok çalışıp yine elde avuçta sıfır olmayacak bir yer olsun yeter
Dil biliyorsan direkt turist vizesi çıkartıp gidebilirsin, dil bilmiyorsan ve polise yakalanırsan çok sorun yaşarsın çünkü orada insanlar türkçe konuşmuyor.
Mesela amerika'da polis çevirmesinde durmazsan ve durup polisin dediğini anlamayıp yapmazsan polisin vurma hakkı doğar.
Hemen vurmasınlar ya 😄
Amerika polisi öyle vurma hakları var, polise denk gelmediğin sürece sorun olmaz dediğim gibi.
Ihbar falan edilirsen bu adam kaçak diye veya polise denk gelirsen sorun olur.
Zaten tTurkiyede şans eseri yaşıyoruz birde orada denemek lazim
Dil bilmiyorsan gitme boşuna çünkü orada insanlar türkçe konuşmuyor, önce dil öğren sonra turist vizesiyle gidersin.
Bi bakacağım artık
Ben gittim. Sorularının cevapları sana göre değişir.
Hangi ülke
Almanya
Özelden kendimi tanitsam nasıl bir yol izlemem gerektiği ile sorun olur mu
Buradan yazabilirsin
Klima ve tesisat işleriyle uğraşıyorum ustayım yabancı dilim yok MYK belgelerim de mevcut ne yapmam lazım
Akrabam ve yakın arkadaşım da yok maalesef
Buradan bir firmanın seninle çalışmak istemesi lazım. Bir Alman firması seninle çalışmak istediğine dair yazı gönderecek. Ve bu şekilde çalışma vizesi alıp gelebilirsin.
Peki nasıl bulabilirim bu firmalari ve iletişim numaralarini
İnternette arayabilirsin.
Reis gönderelim istediğin yere Instagram ver (:
bende geliyom dayı
Gelmezsen olmaz bu iş zaten
sınır dışı ederler
Biraz araştırdım iltica diye birsey varmış sanırım
Gidilmez
Giden gidiyor ama
Kaçak gitmiyorlar ya
Gidiyor bu sene 5 ayda 9 bin kişi gitmiş sadece
Türk olduklarına inanmıyorum
9 bin kişi sadece Türk Amerikan giden milyonlarca kişi kaçak gitmiş o yüzden ülke genelinde alımları durdurmuslae
Ha evet ama o Amerika. Avrupaya kaçak olarak giden Türk daha hiç duymadım görmedim
Tamam bende yurddisina dedim Amerika da olur hiç fark etmez
İyi bilmiyorum
Teşekkürler