15 yaşında bir arkadaşım sevgilisi ile evden kaçmak istiyor. Kız yurt dışında yaşıyor, ve sevgilisinin yanına Türkiye’ye gitmek istiyor.
Bu konuda bir sıkıntı olur mu?
Bu konuda bir sıkıntı olur mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çoook büyük hata yapar. 15 yaşında ki çocuk önce bi tek başına izinsiz uçağa bile binemez. İkincisi adam kaç yaşında. Kendine bile bakamıyordur, büyükse yaşı dolandırıcı da olabilir. Bir çok kadın sevgilisine kaçıyor ama nerelere düşüyor. Arkadaşına lütfen lütfen engel ol.
Sevgilisi iyi biri bile olsa, sonradan pişman olur arkadaşın. O yaşta ne ilişki yürütebilir nede kendine göre uygun birini bulabilir. En fazla bi sene sonra mutsuz olur. Daha kendini yeni keşfetmeye başlarken, hayatının tadını çıkaracaken mahvetmesin. O yaşta benim de hoşlandığım oldu, yarım sene önce de oldu birileri hayatımda ama şimdi geriye bakınca hiç biriyle bi gelecek düşünemiyorum. Neyinden hoşlanmışım ben soruyorum kendime. Arkadaşın da bi zaman sonra pişman olur ama iş işten geçmiş olucak.
Geçen sene yaşı 14’ken uçağa tek binmiş, bu senede binebilir diye düşünüyorum
Ama annesi babası kağıt imzalıyor diye biliyorum veya yanında reşit biri olmalı 16 den küçükse (ama araştırmam lazım bi. Emin değilim ) Ama buna mi taktın kafayı. Engel ol sen. Annesine babasına söyle.
Cevap
7Cevap
Ülkeler arası kriz çıkartıp doları yükseltmeyin lütfen.
Kaçamaz. Yurtdışında kalsın ne işi var millet buradan kaçıyor
Elbette sıkıntı olur 18 yaşını doldurması gerekir en azından...
Pedefili vol bilmem kaç
sıkıntı olur saçmalamayın
Ben çok düşünüyorum da 18 olmama 3 ay var ama genede sıkıntı olur mu 18 den gün alıyorum
max 1 ay dayanır :D
Olmas
Sen nerde yaşıyorsun
Türkiye
Yakalanırsa erkeği skerler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?