Aile & Toplum Beni bilen biliyor bu sitede sizce artık boşanayım mı? Classgirl Takip Et Xper 5 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Takip atin okuyun paylasimlarimi Beni bilen biliyor bu sitede sizce artık boşanayım mı? Cevapla Site Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Bosan , kurtul , ayrıl yeni bir yaşama farklı bir şehirde çalışmaya basla işin olsun evin olsun huzurun olsun. Kanser olacaksın 0 2 Yorumla Classgirl +1 yıl Aynen öyle Yorumla fairtail +1 yıl Kendin için iyi olan ne ise onu yap Yorumla
Akbulutmersin Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 764 cevap paylaştı. Boşanınca ne olacak. Ellerin adami sanki çok mu iyi davranacak sana 1 6 Yorumla Classgirl +1 yıl Neden öyle dedinki Yorumla Akbulutmersin +1 yıl Gerçekler bundan ibaret. Ekonomik özgürlüğün yoksa napcaksın. Ananın evine mi döneceksin ilerde dul bir adam gelir alır seni o da aynısı çıkar yoksa niye boşansin ilkinden Yorumla Classgirl +1 yıl Ee burdaki hayati nasıl cekcem sole bana hadi Yorumla Akbulutmersin +1 yıl Çıkmazdasın ama az biraz da olsa ışık varsa bu evlilikte devam et derim Yorumla Classgirl +1 yıl Yok ışık yok her yolu denedim yanasmio Yorumla Akbulutmersin +1 yıl Sen bilirsin Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bu şekilde hayat yaşanmaz eziyet allah kimsenin başına vermesin 0 11 Yorumla Classgirl +1 yıl Amin kanka Yorumla kanarya001907 +1 yıl Her gün cehennemi yaşayıp ölmektense bir defa ölmek doğrusu bu Yorumla Classgirl +1 yıl Yani kanka Yorumla kanarya001907 +1 yıl Allah böyle insanların cezasını versin Yorumla Classgirl +1 yıl Allah'a havale ediyorum artık Yorumla kanarya001907 +1 yıl Evet bence de ya Allah'a havale et Bu senin sınavın ve Başaracaksın Yorumla Classgirl +1 yıl İns kankam Yorumla kanarya001907 +1 yıl Seni seviyorum biliyorsun Buna istinaden inşallah yüzün Gülecek bir gün Yorumla Classgirl +1 yıl İns kanka Yorumla kanarya001907 +1 yıl 😘😍🥰🙏👍 Yorumla Classgirl +1 yıl ☺️ Yorumla
LeylaÜmit Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sizi ne boşanmaya tetikliyor? 0 8 Yorumla Classgirl +1 yıl Esimin ailesi ve cevre Yorumla LeylaÜmit +1 yıl Geçimsizlik sebebiniz ne tam olarak Yorumla Classgirl +1 yıl Kültür egitim tam tanimadan evlendik uyumlu degiliz Yorumla LeylaÜmit +1 yıl Eşinizi turk mu? Yorumla Classgirl +1 yıl Turk bnde turkum ama o kucuk yerde yetisti bn sehirde Yorumla LeylaÜmit +1 yıl Anladım, evet bu eşler arasında bazen çatışma yaratıyor, ama aşılar bilir cinsten Yorumla Classgirl +1 yıl Ama 3. Kisiler varsa nasıl çözülür Yorumla LeylaÜmit +1 yıl Zamanla sabr edin. Saliha Erdim bu konuda güzel tavsiyeler veriyor YouTube da Yorumla
TrustGigle Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 326 cevap paylaştı. Ver gitsin pardon şey boşan gitsin😅 0 1 Yorumla Classgirl +1 yıl Ne vercem Yorumla
eray1970 Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sen geç kaldın bile 0 4 Yorumla Classgirl +1 yıl Artik resti cektim Yorumla eray1970 +1 yıl sen yapamazsın biliyorum Yorumla Classgirl +1 yıl Yapicam Yorumla eray1970 +1 yıl :) anlat o zaman bekliyorum Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. kimsin sen ben bilmiyom 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ben bilmiyorum valla :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Daha boşanmadın mı ya 0 27 Yorumla Classgirl +1 yıl Heee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin gibi bir kadına nasıl kazık atılır bebeğim Yorumla Classgirl +1 yıl Sen kimsin bı gizliden ciksana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıktım Yorumla Classgirl +1 yıl Konustukmu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayranınım bebeğim Yorumla Classgirl +1 yıl Belli ***** Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kocan olsam hiç boş bırakmam seni Yorumla Classgirl +1 yıl Hadi len ordan 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nefesini keserim senin :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Adamı kurutursun bebeğim Yorumla Classgirl +1 yıl Bn senin nefesini kesersem bı daha nefes alamicak hale gelirsin belani bulma bnden hadi git basimdan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne gelirse senden gelsin yavrum fena kadınsın Yorumla Classgirl +1 yıl Canina mi susadin yoksa bni gucsuz mu gordun hangisi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ecelim ol seni istiyorum Yorumla Classgirl +1 yıl O zaman korkmuyosun bnden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstediğim kadından neden korkayım Yorumla Classgirl +1 yıl Yapamicammi sandin 😃😃😃😃😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaparsın bebeğim seni fena istiyorum Yorumla Classgirl +1 yıl Ya bn seni istemiosam bu daha tehlikeli degilmi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle zevk veririm ki istersin Yorumla Classgirl +1 yıl Hahaaaa adama bak be ne cesaret Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cesur olmayan senin gibi bir kadını elde edemez yavrum Yorumla Classgirl +1 yıl Elde edeyim derken hayatin sikilmesin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni varya sabaha kadar yavrum Yorumla Classgirl +1 yıl Hahaaaa bn seni * ya da hadi ordan birine o zaman napcan deli köpek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Takip atsana Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. Bence bi mahsuru yok hocam 0 0 Yorumla
Marlboro-Rəd Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben bilmeyom 0 0 Yorumla
senbenbensen59 Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl gerek var mı 0 1 Yorumla Classgirl +1 yıl Gerekceler cok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bosan , kurtul , ayrıl yeni bir yaşama farklı bir şehirde çalışmaya basla işin olsun evin olsun huzurun olsun. Kanser olacaksın
Aynen öyle
Kendin için iyi olan ne ise onu yap
Boşanınca ne olacak. Ellerin adami sanki çok mu iyi davranacak sana
Neden öyle dedinki
Gerçekler bundan ibaret. Ekonomik özgürlüğün yoksa napcaksın. Ananın evine mi döneceksin ilerde dul bir adam gelir alır seni o da aynısı çıkar yoksa niye boşansin ilkinden
Ee burdaki hayati nasıl cekcem sole bana hadi
Çıkmazdasın ama az biraz da olsa ışık varsa bu evlilikte devam et derim
Yok ışık yok her yolu denedim yanasmio
Sen bilirsin
Bu şekilde hayat yaşanmaz eziyet allah kimsenin başına vermesin
Amin kanka
Her gün cehennemi yaşayıp ölmektense bir defa ölmek doğrusu bu
Yani kanka
Allah böyle insanların cezasını versin
Allah'a havale ediyorum artık
Evet bence de ya Allah'a havale et Bu senin sınavın ve Başaracaksın
İns kankam
Seni seviyorum biliyorsun Buna istinaden inşallah yüzün Gülecek bir gün
İns kanka
😘😍🥰🙏👍
☺️
Sizi ne boşanmaya tetikliyor?
Esimin ailesi ve cevre
Geçimsizlik sebebiniz ne tam olarak
Kültür egitim tam tanimadan evlendik uyumlu degiliz
Eşinizi turk mu?
Turk bnde turkum ama o kucuk yerde yetisti bn sehirde
Anladım, evet bu eşler arasında bazen çatışma yaratıyor, ama aşılar bilir cinsten
Ama 3. Kisiler varsa nasıl çözülür
Zamanla sabr edin. Saliha Erdim bu konuda güzel tavsiyeler veriyor YouTube da
Ver gitsin pardon şey boşan gitsin😅
Ne vercem
Sen geç kaldın bile
Artik resti cektim
sen yapamazsın biliyorum
Yapicam
:) anlat o zaman bekliyorum
kimsin sen ben bilmiyom
boşan ben alacam seni
Ben bilmiyorum valla :D
Daha boşanmadın mı ya
Heee
Senin gibi bir kadına nasıl kazık atılır bebeğim
Sen kimsin bı gizliden ciksana
Çıktım
Konustukmu
Hayranınım bebeğim
Belli *****
Kocan olsam hiç boş bırakmam seni
Hadi len ordan 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Nefesini keserim senin :D
Adamı kurutursun bebeğim
Bn senin nefesini kesersem bı daha nefes alamicak hale gelirsin belani bulma bnden hadi git basimdan
Ne gelirse senden gelsin yavrum fena kadınsın
Canina mi susadin yoksa bni gucsuz mu gordun hangisi
Ecelim ol seni istiyorum
O zaman korkmuyosun bnden
İstediğim kadından neden korkayım
Yapamicammi sandin 😃😃😃😃😃
Yaparsın bebeğim seni fena istiyorum
Ya bn seni istemiosam bu daha tehlikeli degilmi
Öyle zevk veririm ki istersin
Hahaaaa adama bak be ne cesaret
Cesur olmayan senin gibi bir kadını elde edemez yavrum
Elde edeyim derken hayatin sikilmesin