Kocasını öldüren kadınlar hapis yatmıyor indirim ler alıp tahliye olup kahraman ilan ediliyor. Sırf dişi oldugu için cinayet hakkı verilme li kadına adalet şaşırdı mı
www.posta.com.tr/.../eyupsultanda-kocasini-olduren-kadin-17-yil-6-ay-hapis-cezasina-carptirildi-2558237
www.posta.com.tr/.../eyupsultanda-kocasini-olduren-kadin-17-yil-6-ay-hapis-cezasina-carptirildi-2558237
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Olaylara objektif bakmayı öğrebilseniiz keşke her yıl öldürelen yüzlerce kadın var bildiğimiz birde bilmediğimiz yüzlercesi daha var belkide kadına şiddet hatsafhaya ulaşmışken bu düşünce yapısına ne demeli bilemiyorum şiddete karşı çıkalım cinsiyetçilik yapmayın
Erkek lere yapılan şiddete karsı çıkan 1 tane kadın var mı sence erkek öldğrğlse haketti kim ne yasattı kadına dersiniz idam. İkiyüzlü ve adalet siz siniz
Cinsiyetciliği kadınlar yapıyo
Cinsiyetciligi asil siz gibi kadinlar yapiyorsunuz. Erkeklerde öldürülüyor ama haberlere yayilmadigi icin kadinlarki gibi oyuzden haberimiz olmuyor cahal
@Beyyza66 Ağzına sağlık çoğu nun da üstü örtülüyo gösterilmiyo bu ülkede herkes erkeklere düşman Ayrımcılığın babası var
Hakimin karşısında Kravat takıp, erkekliğime hakaret etti diye mavra okuyan, sonra da cezasından indirim alan erkekler kadar teşvik edilmiyoruz emin ol
Eminim hepsi agır ceza alıyor ama 1 tane kadın zevk para için katlettiği koca için ceza almıyor
O indirimi alan erkekler aldatıldığı için alıyo namus cinayeti anladın
Çocugu kocadan çıkmamış tüm şehir le yatıp aldatmış kadın üstüne kanun bnden yana tüm malını alıp hapis yttr cam sana diye tahrik edyır kadın lar. Tahrik olmamalı egitil me li buna alıştırılmalı erkek ler dimi
Acı gerçek ama doğru yazmışsın
çok korkuyorum bir gün rabbim karşıma böyle birini çıkaracak diye
Niye korkuyon 🙂
Alkol madde bagımlısı cinayet şiddet sabıkalı döven satan tecavüz eden asaglayan erkek lere köpek olmayı srciypr seviyor kadınlar ne yszıkki