Babam bana sürekli göz açık diyor ne yapmalıyım?

Babam bana sürekli göz açık ol diyor ben çok asosyal biriyim sosyal fobim de var bu yüzden bu zamana kadar ortaokuldan beri hep okulda çok ezildim dışlandım ve dövüldüm tekme Tokat yumruk ne varsa yedim kendimi savunamıyordum o zaman yaşadığım olayları babama anlatıyorum hep baba ben okulda çok eziliyorum dövülüyorum diyordum ama öyle söyleyince de hep beni dövüyordu bana tokat atıyordu birde bana hep bağırıp sen beni öldürdün sen beni kanser ettin sen beni bıktırdın Yeter artık diyordu hep bana bende üzülüyordum şu an liseye gidiyorum ama geçen yıl okuduğum liseden ayrıldım orada çok ezildim dışlandım bu yüzden oradan ayrıldım bu yıl da geçen gün yeni bir dershaneye gidip kayıt oldum bu cumartesi günü sabah dersler başlayacak ama babam hep bana dershanede çok göz açık ol kendini ezdirme pasif olma utangaç olma diyor hep mesela yine bu akşam da babam bana kızıp bağırdı bana yeter artık sen beni öldürdün sen beni kanser ettin ben hep bu zamana kadar okulda senin kahrını çektim dedi bana. Ne yapmalıyım?

Babam bana sürekli göz açık diyor ne yapmalıyım?