Güncellemeler
+1 yıl
Bu adam sürekli bana böyle şeyler söylüyor her gün her gün artık dayanamıyorum kaldıramıyorum mesela ondan bazen para istiyorum dışarı çıkmak istiyorum ama bana para vermiyor zar zor ondan 5-10 TL para alıyorum neymiş ben çok arsızmışım çalışmıyor muşum ulan iş mi var ki ben çalışmıyorum bu yıl kaç kez iş başvurusu yaptım her yere gidip iş sordum ama yok dediler beni işe almadılar ne yapayım benim suçum ne artık dayanamıyorum kaldıramıyorum sonunda ya kendime zarar vereceğim ya da babamın kalbin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Recep yazicioglunun burokrasi hastaligiyla ilgili bir konusmasi var dinlemeni tavsiye ederim
Bu adam sürekli bana böyle şeyler söylüyor her gün her gün artık dayanamıyorum kaldıramıyorum mesela ondan bazen para istiyorum dışarı çıkmak istiyorum ama bana para vermiyor zar zor ondan 5-10 TL para alıyorum neymiş ben çok arsızmışım çalışmıyor muşum ulan iş mi var ki ben çalışmıyorum bu yıl kaç kez iş başvurusu yaptım her yere gidip iş sordum ama yok dediler beni işe almadılar ne yapayım benim suçum ne artık dayanamıyorum kaldıramıyorum sonunda ya kendime zarar vereceğim ya da babamın kalbini kıracağım
Yok sabreden dervis muradina ermis sabirli davran bir is bulursun Allahin izniyle
Şu an okulum var çalışmam liseye gidiyorum 12 gün sonra okullar açılacak okula gideceğim ders çalışacağım ödevlerle uğraşacağım haftanın 5 günü okula gideceğim akşama kadar bu saatten sonra iş bulamam
Bastan desene yaa bende msü ye basvurmustum olmazsa tıpa yerlesicem calis calis calis anahtari bu yks nin
Mesela bazen haftada 1 çarşıya çıkıyorum ama babam bana para vermiyor zar zor ondan 5-10 TL para alıyorum oda hiç bir şey alınmıyor bazen çarşıda susuyorum ya da acıkıyorum bu yemek yemek istiyorum ama param olmadığı için yiyemiyorum Mesela bugün çarşıda gördüm çoğu kişi kafelerde oturuyordu çay içiyordu içecek içiyordu sonra lokantalarda gördüm yemek yiyordu benimde canım çekiyor yemek istiyorum ama param yok Mesela bugün çarşıya çıktım annem bana 20 TL para verdi çıktım internet kafeye gittim oturup 1 saat oyun oynadım kalktım 5 TL ödedim bizim burada internet kafenin 1 saati 5 TL neyse annem bana git 1 saat oyun oyna sonra gelince de bize 1 paket dondurma al dedi neyse gelirken 1 paket dondurma aldım eve geldim yedik babaannem de yaşlı oda seviyor öyle şeyleri oda yedi bana çok güzel teşekkür ederim Allah seni bağışlasın inşallah dedi bana dua etti bende babama Baba biliyorsun benim param yok bana bazen para verir misin arada böyle şeyler alayım yiyelim hep birlikte dedim ama bana kızıp banane vermiyorum git çalış para Kazan sen al diye kızdı bana
Ya o nasil babaymis ya allah allah destek olacagina kostek oluyor Allah sabir versin kardesim ne diyeyim yani ama evinize giren maas kisitliysa bilemem yaptiklarini
Maddi durumumuz orta çok şükür geçiniyoruz ayrıca evde kira değil bizim kendi evimiz
Eee neymis derdi cok sacma hareketleri daha 12. Sinifsin
Değil mi ya bugün çarşıya gezmeye çıktım çok susadım ama yanımda Bir içecek alıp içecek param yoktu çarşıda bir markette içecek fiyatlarına baktım ama param olmadığı için alamadım sonra acıktım canım yemek yemek istedi ama param olmadığı için yiyemedim orada ki yemek yiyen insanları izledim yemeklere baktım sonra eve öyle aç ve susuz olarak geri döndüm
Burs falanda mi almiyon pybs?
Hayır liseye gidiyorum bursu geç banka kartım bile yok hiç param yok
Hayir bende lise sona kadar burs aldim zaten devlet sinav yapiyor parasiz yatililik ve bursluluk sinavi diye
Onu sormustum
Neyse zaten lise sonda kesiyorlar sen bence okumana bak oku iş bul yerinde olsam yolda gorsem yonumu cevirirdim
Ama öyle de olmuyor genç adamım para lazım oluyor bazen çarşıya çıkıyorum acıkıyorum ya da susuyorum ama yanımda Bir içecek alıp içecek param yok ya da yemek yiyecek param Yok eve aç susuz gidiyorum
Yani haklisin annenden isteyebilirsin onda varsa tabi
Annemde de fazla para yok ki bir abim var üniversiteye gidiyor 21 yaşında kendisi her ay 850 TL devlet bursu alıyor banka kartı da var Ziraat Bankası kartı ama oda bana hiç para vermiyor bana para verse annem bazen yanında para olunca veriyor ama oda 10 ya da 20 TL veriyor hep
Valla ne diyeyim ya idareli kullan
Param Yok ki idareli kullanayım keşke olsa Mesela her çarşıya çıktığımda bakıyorum görüyorum çoğu kişi kafelerde oturuyor çay içiyor içecek içiyor Sonra lokantalara bakıyorum çoğu insan yemek yiyor bir onlara bakıyorum bide kendime bakıyorum çok üzülüyorum ben 18 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç kafeye gitmedim 1 kez bile Sonra 3 yıldır dışarıda yemek yemiyorum
Kanka takma ya bir universiteye yerles işine başla yersin sende parani
Bende uzuldum haline ama elimden bir sey gelmiyor yapacak bir sey yok ama sakin kendine zarar verme ileride cok pisman olursun
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!