Ailem benden utanıyor?

Merhaba bugün içimi paramparça eden bir konuyu sizle paylaşmak istedim. Başlıkta zaten yazıyor ama bahsedeyim. Ben 110 kilo civarındayım diyetler denedim 2 hafta kadar öncesinde diyetteydim ama dayanamadım bozdum :/ Benim gibi kilolu olan arkadaşlar daha iyi bilir kıyafet bulmak zordur o yüzden dolabım da az kıyafet var bulamıyoruz çünkü bugün elit bir yere gidiyorduk normal giyindim işte babam şu paçozluğuna bak dedi zaten annemde birkaç kere dedi giyimin çok kötü dedi ve bunu belki 5 kere farklı zamanlarda söylemiştir. Her bunu duyduğumda içim acıyor. Derslerim deseniz kötü yani çalışmıyorum babam sürekli azarlıyor bir ortamda babamın arkadaşlarının çocukları başarılarından kazandıkları üniversitelerden bahsediyor babamda beni herkesin yanında gömüyor anlicanız. Bir kere bir yerde espiri yaptım babam senden utanıyorum dedi. Eskiden ailemle ilişkimiz çok iyiydi şimdi sürekli utandıklarını yüzüme vuruyor geceleri ağlıyorum sabah uyanmak istemiyorum :( Hayatım berbat anlayacağınız ailem utanıyor benden elalemin yanında sinirlendiriyorlar ben çıkışınca elalem beni kötü biliyor napıcam ben :(

Ailem benden utanıyor?