Tanıklarım benim bu yaşta evimi ayırmam gerektiğini evli veya bekar farketmeksizin yalnız yaşamam gerektiğini söylüyor…Bekarım bu arada…Annemle yaşıyorum ve diyorlar ki sen bir evin bakımını kendin üstlenebileceğim kendine kanıtlamalısın yoksa Annenden sonra çok zorlanırsın falan…Bu arada Mesleğim yok sadece evde bir şeyler ekip dikip ayda harçlık çıkartıyorum yani çoğunluk Anneden yiyiyorum…
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
hayatta her şey olabilir allah korusun bir gün başlarına bir şey gelse ne yapabilirsin hiç bir şey eğer herhangi bir sağlık problemin yok ise hayata atılmalısın ailenden bu kadar çok maddi destek almamalısın yani cinsiyet ayrımı yapmayı seven biri değilim ama erkeksin yani artık farklı bir evde yaşamına devam etmelisin evlenmen senin için daha iyi olur ama evlenmek zorunda değilsin o senin kararın cinsel hayatında olmalı özgür olmalısın ailene bağlı kalma zaten tek başınasın küçük bir ev tutsan bile yeter
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılIyide bende tek ve ayrı yasiyorum. Kariyerli iyi bir işte çalışıyorum. Inan ki senden daha mutsuzum cunku sevgilim yok herseyi evde ben yapıyorum. Anla işte kariyer ve hayat şartları değil, insan ilişkileri daha önemli. Yakışıklılık , para veya kariyerin ben taaaa...
016 Yorumla- +1 yıl
abi sen harbiden yakışıklıksın karizmatiksin sen mutlu değilsen biz hiç mutlu olamayız
- +1 yıl
Abiciğim canım benim ne alaka ya. Bunun onla ilgisi yok valla.
- +1 yıl
Emin ol serseri değiliz ondan bu durumdayız.. Ben çözdüm efendiler mutlu olamaz.
- +1 yıl
abi valla haklısın. seneye üniversiteye geçtiğimde ben biraz daha fırlama olayım en iyisi
- +1 yıl
Yok kardeşim, içinde yoksa olmaz ben 2 üniversite okudum , ordada aynıydı.
- +1 yıl
bakalım abi benim biraz özgüven sorunum var onu halletsem yeter
- +1 yıl
Cesur olabilirsin evet o konuda haklisin.
Soran+1 yıl2 üniversite ne okudunuz ve kaç yıllık bende AÖF işletme mezunuyum…
- +1 yıl
Sakarya bilişim + Aof isletme (okul arkadaşımsın)
Soran+1 yılVay arkadaş çıktık demek ha 😀 peki sence hangisi zordu…Ben Maliyet muhasebesi ve Finansal tablolardan birde yabancı Dilden çok çektim onlar yüzünden çift değil üç dikiş attım…Peki sence 4 yıllık işletme beni iyi paralı işlere vesile koşar mı sence +şunu görürmüyüm…
Soran+1 yılBilişim vs İşletme…
- +1 yıl
Benim mesleğime ilgiliydi çoğu o yüzden pek sıkıntı çekmedim.. telegram aof gruplarına üye ol. Birde ben ek kitap almıştım.. ohoo ben okuyalı 5 sene oldu.. şimdi nasil oldu bilmem.
- +1 yıl
Teknik islerle ugrastigim icin bilişimde hiç kitap bile açmadan bitirdim ama benim orgundu. Aitte ders çalıştım o daha zordu :)
- +1 yıl
*aitte ders çalışman şart birde uzaktan o.
- +1 yıl
*aöf
Soran+1 yılBenim Maliyet muhasebesi ve Finansal Tablolar analizini geçene kadar canım çöktü en son yemek yerken kitap okuyordum öyle zor kıt mıt kendimi kurtaran puanları aldım zar zor geçtim…Sınavlar aşırı aşırı aşırı zordu ve kitapta cevabı olmayan soru bile soruyorlardı….
- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılOnlara ne onlarla alakası ağızlarının payını ver kapat gitsin bu millet olur olmadık işlere başkalarının şeyine burnunu dokmaya bayılır kendileri mükemmelmiş gibi hiç sevmem öyle konuşana tepki koyarım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnnem 3 ev daha aldı demişsin o evler boş mi duruyor gelir yok mu onlardan, neden sadece emekli maaşı ile geçim oluyor? Cevaba gelince herkes karı kız muhabbeti için ayrı ev diyordur ama sen evin düzenini sağlayacak durumda değilsin bu yüzden otur oturduğun yerde. Ev geçimi hem maddi hem düzeni manevi büyük sorumluluk
08 Yorumla
Soran+1 yılYa 3 ev evet ama iki kardeşiz ikisi Ablamın ikisi benim üstüme olacak şekilde ayarlandı…Yani iki evim var diyebilirim…Kazanç bir ara tezgahtarlık yaptım ama patronun benim yarı yaşımda bir çocuğa iyi çalıştığı için bol bol bahşiş verip ama extra hiç bir şey vermediğini görünce kazıp işten ayrıldım istifamı bastım…Şimdilerde seyyar bir şeyler satıyorum…Aysa elime 2.500-3000 gibi bir kar geçiyor arabaya yakıt parası resmen o karı ikiye böylüyor…Yuvarlak hesap 1000-1500 oda benim elbise abur cubur vs ihtiyaçlara gidiyor lakin temel ihtiyaçlarla faturalar Anneden…
Cevap sahibi+1 yılBunlar tamam ama ben o evleri sordum. Senin evler boş mu yani öyle ise neden kıra vs gelir getirmiyor?
Soran+1 yılBir yazlık bir kışlık yaz olunca yazlığa koş olunca kolluğa gidiyoruz şimdi birini kiraya versek adam yazında koşunda ister
Soran+1 yılValideyle gidiyoruz
Cevap sahibi+1 yılValla o zaman validenin gelire razı olup oturacaksiniz ama bu büyük kayıp. Bir evden birine razı olup diğer evi yatırım olarak kullanmak varken
Soran+1 yılKiracıların iyisi var kötüsü var bazısı evden çıkmaz bazısı eve zarar verir
Cevap sahibi+1 yılOhoo hepsinin bir çözümü var, sen böyle yaşamaya devam et başka çare yok
Soran+1 yılKiracı manyak çıkarsa başa bela…Valide kiradan gelecek 2-33 bin olmamada olur diyor…
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
23Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılTuhaf değil.
00 Yorumla
+1 yıl41 yaşında annenden geçinmek bence yadırganacak bir durum kendi gelirini elde etmelisin. Annenin senden başka kimsesi yoksa onunla yaşaman da doğru olan zaten, kendi ayaklarının üzerinde durmalıydın bu yaşına kadar
11 Yorumla
Soran+1 yılYa işte Karpuz kavun satıyorum yani abone olduğum düzenli meslek yok ondanda günde 50 lira falan kalıyor pek bir şey yok yani…Ablam vardı o evleneli 20 sene oldu…
+1 yılTanıdıkların doğru söylüyor.
Evde hasta kimse yoksa kendine yeni bir düzen kurmada baya gecikmissin
01 Yorumla
Soran+1 yılYok sayılır ufak tefekleri saymazsak Lakin böyle daha rahat geliyor bana 7 sene önce bu mevzu yüzünden evlenecek olduğum kız arkadaşımdan ayrıldım Annem el kozundan daha köylerle olduğu için bizimle yaşayacak bir kadın bulursam ancak evleneceğim…
+1 yılAilenizle yaşamanızı yadırgamadım ama çalışmanızı engelleyecek bir sorununuz yoksa çalışmamanızı yadırgarım.
10 Yorumla
+1 yılÇok kötü sorumluluk almadığını tembel olduğunu gösterir yani 41 yaş çok fazla annenle yaşamak için 🤔
00 YorumlaEvli olmayan herkes zaten ailesiyle yasamalı. Avrupa kültürüyle mi yetişmiş bunları söyleyen sorar mısın
00 Yorumla
+1 yılabi yumurta kapıya dayanınca düzelirsin diye düşünüyorum ben
01 Yorumla
Soran+1 yılMenemen yapar yerim yumurta kapıya gelsin hele 😂
Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. 41 yaşında annenle yaşaman sorun değil bana göre ama hala annenin eline bakıyor olman eksiklik.
00 Yorumla
+1 yıleğer gelirin yoksa ve annen yalnızsa neden evi ayıracakmışsın mantık bunun neresinde
01 Yorumla
Soran+1 yılBitki yetiştirip satarak bazen kazanıyorum ama sadece eztralara yetecek kadar aslında daha fazla kazancım ama arabamla bölüşüyorum maalesef o olmadan da olmuyor ama yakıt çok pahalı…Günde bazen 50 bazen 100 kazanıyorum bazen çalışmıyorum Karışık yani…Eskiden Babam varken durumumuz hiç fena değildi şu an yarı yarıyadan aza düştü ama aylık 5 bin emekli geliri geliyor Anneme bende 1000-1500bazen…Oda kendi extralarıma gidiyor…Biriyle evlenecektim neredeyse bundan 7 sene evvel Annem ile yaşamak istemedi aramız bozuldu ayrıldık…Bu saatten sonra olur mu böyle biri bilmiyorum….
+1 yılSen ailene baksan bari neyse de böyle de olmaz 41 yaşında olup anneye yük
01 Yorumla
Soran+1 yılBiraz yük o 5 bin sabit geliri var ben ne çıkaraa bahtına çalışıyorum ama çok çok az para geliyor seyyar karpuz kavun satıcılığı geçici olarak yapıyorum…
Senin kararin tanidiklsrini boş ver boyle hayat gecmez inan
01 Yorumla
Soran+1 yılOnlar evini ayırmış ya benide öyle istiyorlar işte naparsın
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAyrilsan gelirin yok. Sorun anne ile yaşanan degil mesleğin olmamasi
05 Yorumla
Soran+1 yılAraba arkasında karpuz kavun satmak mesleğe girmiyor değil mi?
- +1 yıl
Gayet iyi de büyüt isini
- +1 yıl
Tarım iyidir
Soran+1 yılAbi 2-3 günde bir pazarlara çıkıyorum…Hesap ediyorum 1 ayda basen 3000 bazen 3500 TL kazanmışım gene hesap ediyorum 2000TL yakıta gitmiş…Bana 1000 -1500 kalmış….
- +1 yıl
Doğrudur. Işte biraz daha satış yapsan falan . Farklı ürünler falan . Bence kazanırsın. Bi de hayvancılık imkanı varsa
+1 yılYoo bence gayet normal hem kadın da tek kalmamış oluyor ne güzel işte
10 Yorumla
+1 yılben 20 yaşında ayrıldım evden bence sende yap
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı. evli ol ya da olma aile ile kalmak usengeclik biraz. tembelligi secmissin. garip bir sey de yok.
00 Yorumla
+1 yılYok garip değil, herkesin hayatı kendine sen böyle istiyorsan öyle yaşa kimseyi takma.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendi bireyselliğini öğrenmen adına bir meslek edinip yalnız yaşaman çok daha iyi olacaktır
11 Yorumla
Soran+1 yılKarpuz kavun yetiştirip satıyorum az biraz kazanıyorum o işten değil mi
Gizli Üye(30-35)+1 yıl41 yaş bekar ve anneyle yaşayıp onun geliriyle geçinmek garip tembel biri misin
01 Yorumla
Soran+1 yılYahu öyle değil eskiden durumumuz çok iyi olduğu için bir işe girme çalışma gereği duymadım ama 4 yolluk üniversite mezunuyum…Babam vefat edene kadar tabi…Çünkü ihtiyacımız olan her şey vardı…Babam bu düzenin kölesi olma ya Patron ol ya da bağ bahçe işi ile uğraş hem hobi olsun hem kazancın olsun bu düzenin gönüllü kölesi olma dedi…Malesef Babam bir süre önce vefat etti birikimleri de bitti…Annemle yaşıyorum ama her şeyim ona abone değil…Bahçeme ekip Karpuz kavun büyütüp satıyorum arabanın arkasında tabi ama bu lanet yakıt parası yüzünden 1000-1500 kalıyor İnan daha fazlasını yakıta veriyorum maalesef kalan para ile ise onunla extralarımı alıyorum giyinmek olsun abur cubur olsun ama temel ihtiyaçlar Anneden…Yani bitmkaç başvuru yaptımsa da 30 yaş bile fazla diyorlar ki 41 yaşındayım…
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu yaşta neden ailenle yaşıyorsun ki doğru söylemişler madem evde kaldın bari kendine meslek edinseydin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yalnız da olsan eve çıkman daha iyi olur. Kendi paranı kazanman lazım. Bu insana özgüven veriyor.
00 Yorumla
+1 yılKendine yetebilmek önemli kiminle yaşadın değil. Annen yalnız kalmasın tabii ki güzel bir şey ama sırtında yük olmak yerine yanında destek olmak lazım.
00 Yorumla
+1 yılannen baban bu dünyaya baki mi? Herkes bigün göçecek biran önce evlen
01 Yorumla
Soran+1 yıl7 sene önce evlenecektim Lakin koz annemin evine yerleşmeyi kabul etmedi bende onu kabul etmedim ayrıldık…
Allah gecinden versin ama annen rahmetli olursa sana kim bakacak? Para nereden gelecek?
03 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun tabi 4 yolluk üniversite mezunuyum bu bir + ama ben kolay işleri tercih ediyorum ekseriya…
Soran+1 yılSağ;ol…
Biraz haklı gibiler. Biraz tuhaf. Senin yaşındaki insanların neredeyse hepsi 10 yaşında çocuğa sahip.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 723 cevap paylaştı. baba evinde harem kurmuşsun, garip bence
12 Yorumla- +1 yıl
😁😁
Soran+1 yılNe haremi
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu soruyu burada sorman yanlış burdaki insanlar bir b*ka bile sap olmayan insanlar abicim eleştirenler kendi hayatna baksın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTuhafsın kaç yaşına gelmişsin hala annenin yamacindasin ise girde çalış anneni kaybedersen kalırsın bok gibi ortada sonra
00 Yorumlasenin anlattığın içerik garip
03 Yorumla
Soran+1 yılNesi garip olduğu gibi aktardım olanı garip olan nedir?
Soran+1 yılO işin ağır tarafında çünkü emekli ve her ay bir beşlik geliyor ben çalışmayı denedim ama ancak akşam eve kola dondurma ya da arada sinemaya gidecek kadar kazanıyorum seyyarlık…yani mal al tezgah kur satmayı dene ya da meyve satması ama çok çok yetersiz geliyor geliri…
Ailene sen bakıyor olman gerek
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır yardımlaşma söz konusu sadece…
Oradan bakınca normal mi görünüyor?
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet ne var ki…
Soran+1 yılPara kazanamıyor diye bir şey yok 4 yolluk işletme mezunuyum halk eğitimden ingilizce’ bilgisayar ve masaj teknikleri sertifikam var…Ama ben toprağa karpuz kavun ve bilumum bir şeyler ekip satıyorum lakin oda sadece benim ekstra ihtiyaçlarıma yetiyor çünkü ayda 1000-1500 gibi bir paraya tekabül ediyor…
Aile & Toplum konusunda 956 cevap paylaştı. Garip degil de helal olsun derim
01 Yorumla- +1 yıl
tabiki helal aşkoo
+1 yılEvet garip ama bekarsan normal
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen ailenle mutluysan neden garip olsun.
Benim için garip degil.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğil. Onlara ne ki? Onlara mı kaldı yani? Bir sürü annesine babasına bakanlar var.
00 YorumlaNe alakası var bence en rahatı 🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKimle yasamak isterdin Madonnay lamı
05 Yorumla
Soran+1 yılMadonna öldü istesemde yaşayamam kimse yaşayamaz ama ne demek istediğini anlamadım
Cevap sahibi+1 yılmadonna nezaman öldü. 😢
Cevap sahibi+1 yıldalga geçmemiştim hayır garip değil ailenle yaşaman
Soran+1 yılYa madonna ölmedi mi 60’larda yaşayan kadın hani etekleri rüzgarla uçuşurken ki hali meşhur çok güzel bir kadın…
Soran+1 yılPardon ya günler sonra fark ettim zaten hep ikisini karıştırırım…
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnnen ölünce ne yapacaksin
04 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun yahu…Böyle konulardan bahsetmeyelim elim ayağım tutuyor çok şükür…
Cevap sahibi+1 yılBoyle olmaz ama kendi gelrcegin icjn biseyler yapmalisin. Allah yallah birak bunlari.
Fatura masraf marketler sana geldigi zaman nasil odeyeceksin. Bence iyi kotu meslek is edin kendine, hayata karis
Soran+1 yılHaklısın kardeşim bir bakacağım en kısa zamanda…sağıl…
Cevap sahibi+1 yılOyle abi..
Ana, maasi bugun var yarin yok. Allah gecinden versin ama yarin sen 50 oldugunda yalniz kalsan cebinde karpuz sattigin parayla mi hayati gecimini saglayacaksin.
Abi gocunma utanma market, manav, BİM, sok, esnaf dolas ve is icin basvur.
+1 yılbabamın yaşina yaklaşmışsın (garip değil )
02 Yorumla
Soran+1 yılBabamin kaç yaşında ki
- +1 yıl
49 arası diye hatırlıyorum
Garip değil
02 Yorumla
Soran+1 yılGaripseyenler oldu ama
+1 yılnasil rahatsiz olmuyorsun igrenc iy
04 Yorumla
Soran+1 yılNe iğrenç anlamadım…
Soran+1 yılAilemi seviyorum iğrenç bir şey yok…
- +1 yıl
kardesim bu yasta bir yerlere gelememissin. herkese universite diplomam var diyorsun deneyimsiz gencleri bile almiyorlar seni mi alacaklar? 41 yasinda alamadigin sorumlulugu isveren almaz. annenden yıllarca yemissin yazik kadina yemeye de devam ediyorsun. 1.5k artik turkiyede elektrigi odemeye yaramaz. ekonomik ozgurlugun yok, sosyal hayatin ve ask hayatin yok. oturup ananin yaninda portakal dogramasini istiyor ve yiyorsun. aklini basina al bu tembellik, sevmek degil. ve evet igrenc gorunuyor
Soran+1 yılBabam bir süre önce vefat etti…Babam hayattayken durumumuz çok iyiydi…Çalışmamı gerektirecek hiç bir şey yoktu…Babam kumarhane işletiyordu ve bu günkü parayla ayda 70-80 bin gibi muazzam bir geliri vardı…Bir tane evimiz varken Annem 3 ev daha aldı imi kardeşiz ileride iki iki bölüşürsünüz diye bir kuş bir yaz evi…Arabamız yoktu bir araba aldık derken babamdan kalan bir miktar para tükendi ve şu an sadece aylık Annemin toplamda ayda 5 bin lira gibi bir emekli parası ile idare ediyoruz…Yani diyeceğim o ki Babam sağken okullar bitirdim ama çalışmadım çünkü çalışmamı gerektirecek bir şey yoktu şimdi var…
+1 yılGarip ya
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 487 cevap paylaştı. Şu ekonomide normal
00 YorumlaOnu derler s et
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıleşekler kadar olmuşsun sorduğu soruya bak
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka…
Gizli Üye(25-29)+1 yılTuhaf degil berbat
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden bu kadar önyargılısın? Ailemi seviyorum hatta evlenme durumumda Annem ve benimle yaşayacak bir kız seçeceğim…
Soran+1 yılÇünkü Ailemi seviyorum…
Cevap sahibi+1 yılYalniş bu kadar bı sevgi iyi değil evleneceğin kızla gecinemezsin sen aile kuramazsin sana soylim. herkes ailesini sever ama ailemde seni seviyorsa seninde bir ailen olsun ister
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşayın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgarip değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNe var ki bunda takma
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılGarip.
00 Yorumla
+1 yılgarip
00 YorumlaGarip değil
00 Yorumla
+1 yılHayat senin kime ne
00 Yorumla
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi