istemem dicem ama evde veya boş boş dolanan erkek ayarları oynanmış oluyo. para için değil ama bi uğraşı olsun isterdim gerçi birlikte bişiler de yapabiliriz ama bilmiyorum ya çalışmayan erkek çabuk sıkılıyo
Aynı düşüncedeyim tabiki savurmam yinede parayı ama gezerim rahatıma bakarım bana yetecek kadar olsun kafi kimseye muhtaç olmayım. Bu yaşıma kadar da iyi çalıştım belki iki sene daha çalışırım bu şekilde sonra azaltırım saatlerimi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Kendi kararı çalışmak isterse çalışabilir
istemem dicem ama evde veya boş boş dolanan erkek ayarları oynanmış oluyo. para için değil ama bi uğraşı olsun isterdim gerçi birlikte bişiler de yapabiliriz ama bilmiyorum ya çalışmayan erkek çabuk sıkılıyo
Tabii ki çalışacak çalışacağız 8000 TL para mı yahu
Erkek dediğin eğer sağlık sorunu yoksa ya da yaşlanmamışsa boş durmamalıdır.
calismak isterse isterim. boş durmak can sıkar. yorucu bir iste calismasini istemem yalniz.
Kadının çalışması veya çalışmaması kendinisteginuzerine ortak kararlar ile olur
çalışmak sadece parayla alakalı bir mevzu değil ( ciddi geçim sıkıntısı yok ise ). 10 evi olup çalışanda var hiç bir şeyi olmayıp çalışmayanda.
Eşim çalışmak isterse çalışır fikrine saygı duyarım
Erkek mi çalışmayacak kadın mı?
Kadin calismayacak bu durum da
Çalıştırmam ama çalışmak isterse kesinlikle karşı gelmem
Coğu yinede çalışsın daha çok olsun kafasında ben daha fazla paranın mutluluk getirdiğini görmedim için bence de gereksiz
Paramnın içine edeyim.. Millet hiç ölmeyecekmiş gibi yaşıyor..
Gençliğini zamanını bir kağıt parcası ya da dünyada kalacak mal mülk için feda ediyor.
Yaşlanıncada ben gezemedim ama sizler gezin gençler diye akıl veriyorlar.
Aynı düşüncedeyim tabiki savurmam yinede parayı ama gezerim rahatıma bakarım bana yetecek kadar olsun kafi kimseye muhtaç olmayım. Bu yaşıma kadar da iyi çalıştım belki iki sene daha çalışırım bu şekilde sonra azaltırım saatlerimi
Hayat genç iken güzel...
Para genç iken yeniyor..
Genç iken biriktirilen para yaşlılıkta yenmıyor çünkü canın yok yiyecek.
Babama bende çok diyorum bunu ama o 60 yaşına geldi hala tutuyor ne yapacaksa artık daha çok parayı gitsin gezsin tozsun yok adamın içinden gelmiyor
Çok pişman olur..
Çalışacak yok öyle hazır yemek
Ama zaten geliri var yatirim yapmis sizden önce
Olsun farketmez
Ben keyfime göre o zaman calışırım
Orası biraz eşine bağlı
Milyonerde olsa çalışsın
Çalışmasın. Ben bakarım.
O kendi kararı ben karışmam o durumda
8 bin neye yeter ki
Sonucta calissa ne alacakti bide esi calismayacak mi
Tamam çalışınca 8000 ek gelir elde etmiş olucak.
Benim çok parada gözüm yok valla
Tabiki
Calismali
Tabiki
Olmasa bile istemem
yetmez ki
Erkek calismayacak mi
hee eşide çalışırsa yeter
evet tabi ki