size özel villanız olsaydı rahat rahat güneşlenebilirmiydiniz 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

bu resim de ki ablanın güneşlenmek ve kıyafetlerle kendi villasının olmasına gerek olduğunu düşünmüyorum :D
bu abla aynı bu mod da taksim meydanında da güneşlenir :D
haha haklısın hatta bikiniye de gerek yok
Cevap
10Cevap
Güneşlenmek için villaya gerek yok ki? Ayrıca plajda da bu şekilde güneşlenebilirsin. Billayı güvenlik amaçlı kullanırdım
Cesur ve cesaretli
@CaptainVenture ben yapmıyorum çocuğum yaşıma uygun davranıyorum
Yaşına dikkat etmedim ama yapabilirsinde neden yapmayasin ortam ve durumlar musaitse tabiki ama bu arada nick süper @kazulet_naciye
@CaptainVenture çıplak vücut görmenin vasatlığı paha biçilemez, kalsın … Çok basit geliyor bana artık bu tarz görüntüler, olgunlaşmanın verdiği bir durum sanırım.
Çıplak derken bikinili mayolu yani ondan bahsediyorum ama evet olgunlasmanin getirdiği durumlardan dolayifa boyle düşünüyor olabilirsin @kazulet_naciye
@CaptainVenture herkes gibi davranmak istemiyorum desem! Kafa mekanik çalışıyor
@kazulet_naciye tabikide görüş sizin görüşünüz düşünce sizin hayat sizin istediğiniz gibi yaşamak sizin elinizde bazen farkli olmak iyidir iyide gelebilir
@CaptainVenture ne zaman bir film popüler olsa, ben o filmi izlemek istemiyorum, ya da bir kitap. Herkesin yaptığı şeyleri yapmak içimden gelmiyor istemsizce oluyor bu
Bu bence senin karakteristik özelliğin basit gelio herkesin yaptığı şeyleri yapmak @kazulet_naciye
@CaptainVenture aynen öyle ben başka farklı şeylerle ilgileniyorum. O nedenle çoğu insan anlamaz beni. İyi bir şey değil aslında
Bazen evet iyi değil ama bazen de güzel aslında farklılık olmasi herkesin baktığı gibi bakmazsın @kazulet_naciye
Evet. Aynen öyle oluyor zaten. Sere serpe hem de… 🤪😎
Var zaten ama iç anadoluda, güneşlenmeye çok müsait bir bölgede değil
neden değil
Elbette güneşlenirdim rahat bir şekilde. Hatta çırılçıplak takılırdım hep
Olsa süper olur. Bikini de güzelmiş
Var ve evet gunusleniyorum
Tabiide
Evet
Evettt
Bu ne töbe töbe
ne var ki
evet ya sen